ILMASTOINTILAITTEET

Airrex ilmastointilaitteet tuottavat nopeasti viileää ilmaa suuren virtausnopeutensa ja tehokkaan lämmönvaihtimensa ansiosta.Airrex ilmastointilaitte on helposti siirreltävissä. Airrex HSC-sarjan kylmäkoneet ovat parhaimmillaan kohdeviilennyksessä.

Viileän ilman putket on varustettu mekaanisin säätöventtiilein, joilla voidaan rajoittaa ulos puhallettavan ilman virtausta. Putkia on mahdollista jatkaa lisävarusteena saatavilla jatkokappaleilla aina kymmeneen metriin saakka eli laitteen ulottuvuus on yhteensä jopa 20 tai 30 metriä mallista riippuen.

Airrex ilmastointilaite soveltuu hyvin käytettäväksi muun muassa: tehtailla, telakoilla, metallipajoilla, lasitehtaalla, korjaamoilla,
hitsaustyöpisteellä, konehuoneissa, tietokonesaleissa, esiintymislavoilla, keittiöissä, toimistotiloissa, jne.

2 990,00 
katso lisää

Airrex HSC-2500 on erittäin suuren jäähdytystehon omaava liikuteltava jäähdytyslaite, joka soveltuu kaikenkokoisten tilojen tehokkaaseen jäähdyttämiseen. Viileän ilman putket on varustettu mekaanisin säätöventtiilein, joilla voidaan rajoittaa ulos puhallettavan ilman virtausta. Putkia on mahdollista jatkaa lisävarusteena saatavilla jatkokappaleilla aina kymmeneen metriin saakka eli laitteen ulottuvuus on yhteensä jopa 20 metriä.

3 590,00 
katso lisää

Airrex HSC-3500 on erittäin suuren jäähdytystehon omaava liikuteltava jäähdytyslaite, joka soveltuu kaikenkokoisten tilojen tehokkaaseen jäähdyttämiseen. Viileän ilman putket on varustettu mekaanisin säätöventtiilein, joilla voidaan rajoittaa ulos puhallettavan ilman virtausta. Putkia on mahdollista jatkaa lisävarusteena saatavilla jatkokappaleilla aina kymmeneen metriin saakka eli laitteen ulottuvuus on yhteensä jopa 30 metriä.