Airrex HSC-5000A

Huom! Tuotteen arvioitu saapumisaika 1.5.2020

ERITTÄIN TEHOKAS KOHDEVIILENNIN

Airrex HSC-5000A viilennyslaite on parhaimmillaan kohdeviilennyksessä ja sitä voidaan käyttää jopa 45 °C lämpötilassa. HSC-5000 viilentää tilassa olevaa ilmaa kerrallaan -12 °C.

Lämmintä ilmaa ei ole välttämätöntä ohjata ulos mikäli haluat viilentää isossa tilassa tietyn työpisteen, kohteen tai prosessin. Parhaan viilennystehon saamiseksi lämmin poistoilma voidaan poistaa joko ilmanvaihtokanavan tai ikkunan kautta. 5 metriä pitkä kuuman ilman poistoputki (HSC10019) myydään erikseen. 

Laitteessa on kaksi lähtöä ilmastointiputkille, jotka voidaan ohjata haluttuun tilaan tai työpisteeseen. Laitteen mukana toimitetaan kaksi 0,5 metrin pituista käänneltävää ilmastointiputkea ja lisävarusteena myydään sekä kolmen metrin (HSC10017) että kymmenen metrin (HSC10018) pituiset viilennysputket, jotka on mahdollista viedä esimerkiksi eri huoneisiin tai työpisteisiin.

Laitteeseen sisältyy 20 litran kondenssivesisäiliö ylitäyttymissensorilla. Lisävarusteena on saatavilla automaattinen kondenssivesipumppu (HSC10002), jolla kondenssivesi voidaan ohjata suoraan viemäriin eikä astiaa tarvitse erikseen tyhjentää. 

Ilmastointilaitteet ovat todella toimintavarmoja, kaikki varaosat löytyvät suomessa sijaitsevalla varastollamme ja laitteisiin on saatavilla huoltopalvelu. Myönnämme ilmastointilaitteille kahden vuoden takuun, jonka voit aktivoida täällä.

 

Lue lisää laitteesta klikkaamalla tästä >>