AIRREX AH-200i infrapunalämmitin

(2 tuotearviota)

2 190,00  / kpl

sis. 24% ALV
AIRREX AH-200i infrapunalämmitin

2 190,00  / kpl

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI

AIRREX AH-200i infrapunalämmitin

Airrex AH-200i infrapunalämmitin on kompaktein polttoainekäyttöinen lämmitinmallimme. Se sopii parhaiten mm. terassien, autotallien, harrastetilojen, vapaa-ajan asuntojen, asuntoautojen etutelttojen tai kasvihuoneen lämmittämiseen.

Polttoainekäyttöisen Airrex-lämmittimen parhaita ominaisuuksia ovat mm. pieni kulutus, hajuttomuus, termostaattiohjaus sekä sen hiljainen ääni. Airrex AH-200i infrapunalämmittimessä ei ole puhallinta, joten se ei myöskään levitä pölyä hengitysilmaan.

Airrex AH-200i hallilämmittimellä voit lämmittää jopa n. 900 m³ 

3 vuoden takuu

WIFI OHJAUS Optiona 4G. Toimii myös manuaalisesti kuten ennenkin

KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA

Täytyy sanoa, että tässä kahden vuoden aikana olen huomannut kuinka toimintavarma ja helppo tämä laite on. Se on ollut pääasiassa yhdessä paikassa, eikä siihen ole mitään tarvinnut tehdä, vaikka käyttö on jatkuvaa. Jos aikaisemmin meni tuollaisella kolmen viikon jaksolla hieman reilu 680 euroa, nyt menee polttoaineineen 370 euroa. Se on vuositasolla aika merkittävä summa.
Lämmitintä ei tarvitse joulukuun alussa, hieman plussalla tai pienellä pakkasella, tankata kuin n. kerran viikossa. Lämpötila pysyy hyvin toivotuissa lukemissa, paitsi sillon, jos ovia joudutaan availemaan paljon. Silloinkin lämpötila palautuu haluttuun suhteellisen nopeasti, kun ovi suljetaan. Materiaali pysyy tilassa lämpimänä ja siksi lämpö palautuu nopeasti.
Kyllähän nämä ovat helppoja käyttää, ei tarvitse muuta kuin tankata. Kustannuksista voin sanoa, että paljon halvemmaksi tulee kuin kaasutoimiset lämmittimet. Termostaattiohjattu lämmitin asetetaan toivottuun lämpötilaan ja tämän jälkeen kaikki voivat keskittyä olennaiseen eli työntekoon.

Miksi valita Airrex?

LISÄTIETOJA

AIRREX AH-200i INFRAPUNALÄMMITIN – MIELLYTTÄVÄÄ LÄMPÖÄ KOMPAKTISSA KOOSSA

Airrex lämmitin tuottaa turvallista infrapunasäteilyä. Infrapunalämmittimen tuottama lämpö leviää tasaisesti lämmitettävän tilan tai kohteen rakenteisiin eikä erillistä puhallinta tarvita. Lämmitysvaikutus on nopea ja patentoitu öljypoltin ja pakoputkisto hyödyntävät polttoaineen sisältämän energian 100 %.

Katso myös muut lämmittimet:

Lue myös käyttäjäkokemuksia infrapunalmmittimistä

Tekniset tiedot

Lämmitysteho

13 kW/h = 44356 Btu/h

Paino

40 kg

Mitat

78 (L) × 30,5 (S) × 94,5 cm (K)
POLTTOAINE Biodiesel, uusiutuva diesel, diesel tai polttoöljy
POLTTOAINEEN KULUTUS 0,95 – 1,14 l/h L/h (jatkuvalla lämmityksellä)
TANKIN KOKO 25 L
VIRRANKULUTUS 80 W (230 V, 50 Hz)
ÄÄNITASO 48dB
TERMOSTAATTIOHJAUS Kyllä. Automaattinen.
LÄMPÖTILAN SÄÄTÖALUE 0-40°C
ETÄOHJATTAVA Kyllä.
VERKKOYHTEYS WiFi (optiona 4G)
MOBIILISOVELLUKSET Airrex (Android Google Play ja IOS AppStore)
OHJAUSPANEELI Ledvalaistu paneeli hipaisukytkimillä, etäohjattava
SAMMUTUSAJASTIN 0-24h
INTERVALLIAJASTIN 5-60min käyntiaika + 5min tauot välissä
KAUKOSÄÄDIN Kyllä. Infrapunakäyttöinen.
TURVAJÄRJESTELMÄT Ylikuumeneminen, kallistuminen, tärähdys, hajunehkäisy, liekkivahti, sulake, lämpötila-anturin vikatunnistin, laitteen lukitus, ohjelmoitava sammutus

Usein kysytyt kysymykset

Millaisen ilmanvaihdon lämmitin tarvitsee?

Airrex käy nestemäisellä polttoaineella (biodiesel, diesel, polttoöljy), joka poltetaan lämmittimessä hyvin täydellisesti. Kun kyseessä on palotapahtuma niin lämmitin tarvitsee toimiakseen hyvän ilmanvaihdon. Koska Airrexin lämmittimessä palotapahtuma on lämmttimen sisällä “piilossa”, eikä mitään hehkuvan punaisia pintoja näy, niin tämä meinaa monesti unohtua.

Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää esimerkiksi kotona olevaa puutakkaa. Mikäli ala- ja yläpelti eivät ole auki niin palotapahtuma ei ole takassa oikeanlainen. Sama pätee Airrexin lämmittimeen: lämmitettävään tilaan on tultava raitista ilmaa sisään – ja toisesta päästä hiilidioksidipitoinen ilma on saatava ulos.

Airrex lämmitin toimii hyvin jo perinteisellä painovoimaisella ilmanvaihdolla, kunhan venttiilejä ei ole suljettu tai tukittu. Perinteisessä ilmanvaihdossa raitis (viileä) ilma tuodaan tilaan sisään alhaalta ja vastakkaisesta päästä viedään hiilidioksidipitoinen ilma ylhäältä ulos

Mihin puhelimiin mobiilisovellus löytyy?

Lämmitintä hallitaan Airrex sovelluksella, joka löytyy sekä Androidille Google Play -kaupasta, että Applen puhelimiin AppStoresta.

Miten asennan sovelluksen?

1. Käynnistä Google Play tai App Store.
2. Etsi Airrex-sovellus.
3. Asenna sovellus laitteellesi

Voinko käyttää lämmitintä ilman nettiyhteyttä?

Kyllä voit! Airrex lämmittimet ovat täysin toimivia laitteita ilman verkkoyhteyttäkin. Silloin ainoastaan etävalvonta ja -hallintaominaisuudet ovat poissa käytöstä.

Miten laitetta ohjataan etäyhteydellä?

Airrex mobiilisovellus toimii samalla tavalla kuin laitteen ohjauspaneeli. Airrex i-mallit ovat hallittavissasi etänä mistä päin maailmaa tahansa Airrex sovelluksen kautta. Sovelluksessa näet reaaliajassa mm.
– Lämmitettävän tilan lämpötilan
– Polttoaineen määrän
– Onko lämmitin käynnissä juuri nyt
– Virheilmoitukset

Voit siis hallita lämmitintä samalla tavalla, kuin olisit fyysisesti laitteen vieressä, sillä poikkeuksella että täysin sammuksissa olevaa laitetta ei pysty etäohjauksella erikseen käynnistämään.

Käynnistyykö Airrex uudestaan sähkökatkon jälkeen?

Kyllä. Uudet Airrexin i-mallit jatkavat toimintaansa sähkökatkon jälkeen samassa toimintatilassa kuin missä se oli ennen sähkökatkoa.

Leviääkö lämpö tasaisesti isoonkin tilaan?

Kyllä. Infrapunalämpö leviää tasaisesti erittäin pitkälle. Monella on mielikuva että lämmönsiirtoon tarvitaan puhallin, jotta lämpö saadaan esimerkiksi hallin toiseen päähän. Puhaltimelle ei ole tarvetta – infrapunalämmitin lämmittää materiaalia, seinää, lattiaa, kaikkea tilassa olevaa materiaalia.

Miksi infrapunalämmitin on tehokkaampi kuin puhallinlämmitin?

Infrapunalämmitin lämmittää materiaalia. Puhaltimella varustettu lämmitin lämmittää ilmaa. Kun esimerkiksi hallin nosto-oven avaa, sisällä oleva lämmin ilma karkaa ulos ja sisään tulee viileää ilmaa. Infrapunalämmittimellä varustetussa hallissa kaikki materiaali on lämmintä, joten halliin jää ilman vaihduttua edelleen erittäin paljon lämpöenergiaa. Puhallinlämmittimellä varustetussa hallissa kaikki lämpö karkaa ovesta ulos ja lämmittäminen aloitetaan uudelleen paljon alhaisemmasta lämpötilasta. Näin energiantarve on infrapunalämmittimellä paljon pienempi.

Millainen ohjauspaneeli laitteella on?

Airrex i-mallin lämmittimissä on etäohjattava led-valaistu ohjauspaneeli. Näytöltä voi tarkastaa lämpötilan, ajastimen sekä vikakoodit. Voit säätää termostaattia ja ajastinta sekä tarkastaa polttoaineen määrän. Ohjauspaneeli myös kertoo onko WiFi- / Bluetooth yhteys käytössä. Laitteen virta kytketään päälle ohjauspaneelista; sammuksissa olevaa laitetta ei pysty turvallisuussyistä etäohjauksella erikseen käynnistämään.

Miten voi olla ettei diesel-lämmitin haise miltään?

Kun käytettävä polttoaine poltetaan lähes täydellisesti, siitä ei tule hajua eikä vaarallisia päästöjä. Häkää muodostuu kun palaminen on epätäydellistä, eli palaminen tapahtuu liian vähässä happimäärässä. Kun palaminen on täydellistä, häkää ei synny. Airrexin tuotekehityshistoria ulottuu yli 30 vuoden taakse, joten laitteen toiminta on erittäin pitkälle hiottua.

Miksi haistan laitteen käynnistyessä/sammuessa pienen hajun?

Laitteen käynnistyessä ja sammuessa pakoputkesta saattaa tulla pienen pieni polttoaineen haju. Tämä johtuu siitä että käynnistyessä/sammuessa laite ei ehdi polttamaan täydellisesti polttoainesumua joka suuttimesta tulee. Tämä on pelkkä hajuhaitta, ei millään tavalla vaarallinen. Käynnistys-/sammutushajun voi estää kokonaan käyttämällä polttoaineena biodieseliä, esimerkiksi Neste MY dieseliä.

Miten voin olla varma ettei pakoputkesta tule vaarallisia kaasuja?

Airrexin pakokaasupäästöt on tutkittu ja mitattu Suomessa Kymenlaakson Ammattikorkeakoulun Energiatekniikan laboratoriosa. KYAMK:n päästömittauslaboratorio on vuodesta 1992 asti suorittanut savukaasumittauksia voimalaitoksille, prosessiteollisuudelle ja varustamoille.

Miksi lämmittimeni kuluttaa enemmän kuin esimerkkinne kertoo?

Airrex AH-200i kuluttaa käydessään 0,95 – 1,14 L tunnissa. Esimerkiksi hallin lämmittämiseen kuluvaan polttoainemäärään vaikuttaa erittäin monta asiaa: katon ja seinien eristyspaksuudet, ovien ja ikkunoiden lukumäärä, paljonko ovia/ikkunoita avataan, tuodaanko tilaan kylmää kalustoa, jne.

Ensimmäiset vuorokaudet infrapunalämmitin kuluttaa normaalia enemmän polttoainetta, koska tilan kaikki materiaali on viileää. Kun materiaali lämpiää haluttuun lämpötilaan kulutus laskee. Vuorokaudessa kuluva polttoainemäärä voi siis vaihdella paljonkin.

Toimiiko Airrex tupakansyttymien virralla?

Kun kytket auton tupakansytyttimeen vähintään 150W invertterin niin voit käyttää Airrex AH-200i lämmitintä myös tupakansytyttimen antamalla virralla. Tämä mahdollistaa lämmittimen käyttämisen esimerkiksi liikkuvassa huoltoautossa.

Voinko ohjata pakokaasut putkella ulos?

Kyllä voit. Mikään ei estä viemästä pakokaasuja putkella ulos lämmitettävästä tilasta. Muista kuitenkin varmistaa riittävä raittiin ilman saanti polttimelle, vaikka veisit pakokaasut putkella ulos tilasta. Palotapahtuma tarvitsee aina raitista ilmaa!

Löytyykö lämmittimeen varaosia jos jotain hajoaa?

Kyllä löytyy. Airrex lämmittimen jokainen osa voidaan tarvittaessa korvata uudella. Kaikki varaosat löytyvät maahantuojan varastosta, joten varaosien toimitusaika on erittäin lyhyt.

Olen käyttänyt laitetta nyt pari vuorokautta. Miksi uuden hallini ikkunoista helmeilee vettä? Tuleeko lämmittimestä niin paljon kosteutta?

Airrexin infrapunalämmittimestä ei tule niin paljoa kosteutta että sitä tiivistyisi ikkunoihin. Kun infrapunalämmitintä käytetään ensimmäistä kertaa tilassa, jossa on aiemmin käytetty vain puhallinlämmitintä, ikkunoihin saattaa tulla kosteutta. Kun infrapunalämmitin lämmittää materiaalia niin rakenteisiin jäänyt kosteus lähtee infrapunalämmöllä erittäin tehokkaasti pois. Mikäli kosteutta esiintyy käytettäessä Airrexin infrapunalämmitintä, suosittelemme lämpötilan nostamista. 20 asteeseen muutamaksi viikoksi, sekä turvaamaan riittävän ilmanvaihdon. Tällä toimenpiteellä kosteus saadaan pois lämmitettävästä tilasta

Mitä asennustoimenpiteitä uuden lämmittimen käyttöönotto vaatii?

Airrex infrapunalämmitin ei vaadi erillistä asennusta. Polttoainetta tankkiin ja virtapistoke seinään niin Airrex on valmis käytettäväksi. Ensimmäisellä käyttökerralla laite on hyvä käynnistää joko pihalla tai hyvin tuuletetussa tilassa.

Voiko laitetta käyttää ilman sovellusta tai wifiä?

Kyllä voi. Laite toimii myös kuten aikaisemmat mallit. Voit hallita sitä laitteessa olevalla ohjauspaneelilla tai mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Kuinka pitkästä sähkökatkosta wifi-mallit selviävät?

Sähkökatkon pituudella ei ole väliä, koska tieto tallentuu niin sanottuun Flash-muistiin joka on haihtumaton muistityyppi. Tieto säilyy jopa 10 vuotta vaikka virta kytkettäisiin pois. Voit käyttää siis myös etäohjattavaa pistorasiaa.

Lähteekö Airrex käyntiin kännykällä?

Airrex i-mallin lämmittimet ovat etäohjattavia vain, kun lämmitin on ensin laitettu käyntiin virtanapista. Voit kuitenkin pudottaa halutun lämpötilan aina 0-asteeseen saakka. Tällöin tila ei pääse menemään pakkasen puolelle ja pystyt etäohajuksella nostamaan lämmön kun haluat esim. 15 tai 20 asteeseen. Mikäli laite on kokonaan sammutettu, sitä ei saa sovelluksen kautta päälle.

Miten voin ohjata lämmitintä etäyhteydellä tilassa, jossa ei ole wifiä?

Lämmittimien kanssa voi käyttää mitä tahansa reititintä / mokkulaa kunhan se tukee 2,4GHz:n tajuutta ja on tarpeeksi pieni mahtumaan sille tehtyyn koloon (ks. kuva). Suurin osa uusista reitittimistä toimii Airrex i-mallien kanssa, mutta suosittelemme käyttämään meidän kauttamne saatavilla olevaa mallia, koska olemme testanneet sen ja todenneet toimivaksi. Laite toimii minkä tahansa operaattorin kortilla, kunhan verkko on hyvä.

Mitä tapahtuu jos kenttä / wifi-yhteys häviää?

Mikäli WiFi hukkuu, laite jatkaa toimintaa normaalisti niillä asetuksilla, jotka siihen on asetettu kunnes polttoaine loppuu. Mikäli laite löytää verkon jossain kohtaa uudestaan, voit taas hallita sitä sovelluksen kautta. Laite ei vaadi sovelluksen käyttämistä tai verkkoa. Voit käyttää laitteen fyysistä ohjauspaneelia tai mukana tulevaa kaukosäädintä.

Voiko useampi henkilö hallita sovelluksen kautta lämmitintä?

Kyllä voi. Kaikkien täytyy vain olla kirjautuneena sovellukseen samalla tunnuksella.

Airrex sovelluksen käyttöönotto (video)

Kuvasto ja ohjekirja

Airrex kuvasto

Airrex ohjekirja

päästömittausraportti

LATAA PDF

2 arviota tuotteelle AIRREX AH-200i infrapunalämmitin

 1. Juho Hyvönen

  Airrex AH-200i on huippulaite lämmitykseen. Tallin 52m2 lämmityksessä kylmällä ilmalla tulee liikaa kosteutta ikkunoihin, mitä minusta ei saisi tulla niin paljon. Tallissa ilmanvaihto pelaa hyvin. Muuten olen ollut tyytyväinen laitteeseen.

 2. Jari Kankaanpää

  Lämmittää 125m2 tilan moitteettomasti. Tila hyvin eristetty niin kulutus kovillakaan pakkasilla ei ole paha.
  Aluksi rekisteröinnin yhteydessä ongelmia. Noin puolen vuotta vanhana hajosi konee “aivot”. Sen jälkeen sovelluksen polttoainemäärä näyttää 1/4 vähemmän kuin koneessa. Polttoaineen loppumishälytys toimii muuten normaalisti.
  Yleisesti hyvä peli.

Lisää arvio

MARKKINOIDEN JOHTAVAT HALLILÄMMITTIMET

TUTUSTU LISÄÄ

OMINAISUUDET

EDISTYKSELLINEN POLTIN Lämmittimessä on sähköisellä polttoainepumpulla varustettu patentoitu öljypoltin, joka kierrättää palokaasun keraamisesti pinnoitetun putkiston läpi luovuttaen lämmön infrapunasäteilynä. TÄYDELLINEN PALOPROSESSI Kolminkertainen paloprosessi takaa lähes täydellisen puhtaan palamisen, joten lämmitin ei vaadi erillistä pakoputkea. Näin kaikki lämpö saadaan hyötykäyttöön. Rakennusmääräysten mukainen ilmanvaihto riittää. TEHOKAS ÄÄNENVAIMENNUS Pakoputken sisäll. oleva pakokaasuja tiivistävä ja laajentava äänenvaimennusjärjestelmä tekee lämmittimestä erittäin hiljaisen - vain 48 dB. Lisävarusteena on saatavilla myös äänenvaimennin, joka laskee melutasoa entisestään. HIPAISUKYTKIMET Soft-touch ohjauspaneeli led-näytöllä. Kaukosäädin vakiovarusteena.

Airrexin päästöt jäävät pieniksi

Täysin lämmitysenergiaksi hyödynnetyn polttoaineen ansiosta Airrex-lämmittimen päästöt jäävät niin pieniksi, ettei erillistä, lämmitettävästä tilasta ulos vedettyä pakoputkistoa käytännössä tarvita. Lämmittimet toimivat uusiutuvista raaka-aineista valmistetulla biodieselillä, tavallisella dieselillä tai polttoöljyllä.

Airrex lämmittimet eivät tarvitse pakoputkea ulos

Diesel-lämmitin ei tuprauttele ilmaan käryä eikä näkyvää savua. Airrex soveltuu hienosti niin autotalliin kuin kesämökin tai terassinkin lämmittämiseen. Pakoputki tulee viedä ulos ainoastaan niissä tilanteissa, kun lämmitintä käytetään tiloissa joissa nukutaan.

Infrapunalämmitin toimii mm. biopolttoaineella

Airrex lämmittimet toimivat ruuantähteistä valmistetulla Neste MY biodieselillä, normaalilla dieselillä sekä polttoöljyllä. Alle 10 asteen lämpötiloissa on käytettävä polttoaineen talvilaatua.

Ei puhallinta – ei nosta pölyä

Tässä infrapunalämmittimessä ei ole lainkaan puhallinta. Laitteen tuottama infrapunasäteily lämmittää ilman sijasta materiaalia, jonka välityksellä tilassa oleva ilma lämpenee. Infrapunalämpö jakautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin ja on miellyttävän tuntuista myös laitteen vieressä oleskeltaessa. Airrex lämmittimien tuottama infrapunalämpö leviää tilassa tasaisemmin kuin puhaltimella varustetulla lämmittimellä.

Hiljainen ja helppokäyttöinen

Lämmittimen käyttöönotto on erittäin helppoa, sillä se ei vaadi kiinteää asennusta. Pyörillä kulkeva lämmitin on helppo siirtää haluttuun paikkaan. Airrex on erittäin hiljainen: sen äänitaso on ainoastaan 48dB.

Turvallisuus on etusijalla

Airrex-infrapunalämmitin on hyvin turvallinen. Laitteessa on monipuoliset turvajärjestelmät. Jos lämmitin tärähtää, meinaa yllättävästi kaatua tai siihen tulee jokin häiriö, sen kattava turvajärjestelmä sammuttaa välittömästi polttimon ja katkaisee polttoaineen syötön.

JÄLKIMARKKINOINTI

Huoltopalvelu ja varaosat saatavilla

Airrexin lämmittimiin löydät kaikki mahdollisesti tarvittavat varaosat suoraan hyllystämme. Huoltoautomme tulevat tarvittaessa paikalle huoltamaan lämmittimesi – kaikkialle Suomessa.
 • Kiertävät huoltoautot ympäri Suomen
 • Takuuhuollot asiakkaan luona
 • Tarvittaessa pikahuoltopalvelu
 • Varaosat suoraan hyllystä
Lue lisää huoltopalvelusta

3 vuoden takuu

Airrex polttoainekäyttöisillä lämmittimillä on tehtaan myöntämä vuoden takuu. Takuun saa laajennettua veloituksetta kolmeen vuoteen aktivoimalla lisätakuun maahantuojan verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. AKTIVOI TAKUU NYT

I-MALLIEN UUDET OMINAISUUDET

WIFI- / 4G-YHTEYS (Toimii myös manuaalisesti)
TÄYTTÄÄ EU:N UUDET PÄÄSTÖDIREKTIIVIT
UUSI TUMMEMPI GRAFIITINHARMAA VÄRI
VAHVEMPI SUOJARITILÄ  
UUSI TANKKI, TIIVIIMPI TANKIN KORKKI
TUUDISTETTU POLTIN JA PUTKISTO
KÄYNNISTYY SÄHKÖKATKON JÄLKEEN AUTOMAATTISESTI
TYYLIKÄS PEILIPINTAINEN OHJAUSPANEELI

KÄYTTÄJIEN KOKEMUKSIA

Lue Airrex käyttäjien kokemuksia lämmittimestämme. Kuulemme mielellämme myös oman mielipiteesi tuotteestamme!

TEKNISET ARTIKKELIT

AIRREX lämmittimetTutustu lisää

Sähkökäyttöiset lämmittimet

AIRREX AH-720 infrapunalämmitin

449,00  / kpl
2 190,00  / kpl
2 590,00  / kpl
3 490,00  / kpl

AIRREX lämmittimein lisävarusteetKatso kaikki

Lämmittimien lisävarusteet

Paristokäyttöinen polttoainepumppu

49,00  / kpl

Lämmittimien lisävarusteet

Savupiipun jatkopala 1m

55,00  / kpl
89,00  / kpl

Lämmittimien lisävarusteet

Savupiipun jatkopala 0,5m

35,00  / kpl

Lämmittimien lisävarusteet

Lämmittimen savupiipun jatkopala

65,00  / kpl

Lämmittimien lisävarusteet

AIRREX kuljetuskärry (AIRREX AH-300/AH300i)

139,00  / kpl

Lämmittimien lisävarusteet

Äänenvaimennin

109,00  / kpl

Lämmittimien lisävarusteet

Kuljetuskärry (AIRREX AH-800/800i)

139,00  / kpl

Lämmittimien lisävarusteet

Suojakehikko (AIRREX AH-300/AH-300i)

399,00  / kpl

Lämmittimien lisävarusteet

Suojakehikko (AIRREX AH-800/AH800i)

449,00  / kpl

AIRREX alkuperäiset varaosatKatso kaikki

Lämmittimien huoltosarjat

AIRREX huoltosarja (AH-200 / AH-300)

69,00  / kpl
31,00  / kpl

Lämmittimien varaosat

AIRREX ilmanohjain

34,00  / kpl

Lämmittimien huoltosarjat

AIRREX Huoltosarja (AH-800/800i Wifi)

69,00  / kpl

Lämmittimien huoltosarjat

AIRREX huoltosarja (AH-200i / 300i Wifi)

69,00  / kpl
31,00  / kpl
31,00  / kpl

MIKSI VALITA AIRREX?

› AIRREX on polttoainekäyttöisten infrapunalämmittimien markkinajohtaja.  › Infrapunalämmittimiä on valmistettu lähes 30 vuotta ja jo pelkästään tehtaan tuotekehitysosasto työllistää noin 40 henkeä. › Toimintavarmat ja kestävät lämmittimet. › Rakennusmääräysten mukainen ilmanvaihto riittää. Ei kiinteää asennusta.

Mikä on Rex Nordic?

Rex Nordic Oy on Airrex-lämmittimien maahantuoja sekä huoltopalvelu. › Meiltä löydät luotettavan asiakaspalvelun, teknisen tuen sekä edustamiemme tuotteiden kaikki varaosat aina saatavilla suoraan hyllystämme. Alkuperäiset varaosat ovat saatavilla varastostamme. Saamme tuotteesi toimimaan nopeasti myös ongelmatilanteissa.

Kolmen vuoden takuu

Airrex polttoainekäyttöisillä lämmittimillä on tehtaan myöntämä yhden vuoden takuu. Voit pidentää takuun kolmeen vuoteen aktivoimalla lisätakuun.  Aktivoi takuu