Miksi Rexener-uima-allas?

Rexener allas tuo arkeesi ripauksen luksusta. Altaiden tyylikäs suomalainen design sopii monenlaisille ja -kokoisille pihoille.

Rexener-allas sopii niin aikuisten kuin lastenkin uimahetkiin. Uima-altaamme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Jokainen allas valmistetaan yksilöllisesti käsityönä lujitemuovista. Kaikki altaamme täyttävät helmikuussa vuonna 2016 voimaan tulleen uima-allasdirektiivin SFS-EN 16528 laatuja turvallisuusvaatimukset.

Altaille myönnetään 15 vuoden runkotakuu. Rexener uima-allas on helppo asentaa, sillä allas saapuu kotiin valmiina. Vain kytkentä vedenpuhdistuslaitteisiin tehdään paikan päällä – ja siihenkin voit tilata meiltä asennuksen.

Rexener allas on suunniteltu nimenomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin ja se kestääkin loistavasti kesän ja talven välisiä suuria lämpötilaeroja. Lasikuitualtaan hoitaminen ja puhtaanapito on helppoa.

Rexener-lasikuituallas on huoleton valinta

Lasikuituallas on erittäin pitkäikäinen. Myönnämme altaalle 15 vuoden runkotakuun. Lasikuituallas on sileän pintansa ansiosta helppohoitoinen.

Puhdistaminen käy käden käänteessä. Mikäli haluat keventää siivoustaakkaa, niin lisävarusteena myytävä robotti-imuri etenee sileällä pinnalla helposti pitäen altaan aina puhtaana.

Rexenerin uima-altaat on suunniteltu Suomessa kestämään meidän vuodenaikavaihteluita. Rexenerin uima-altaan rakenne kestää talvella veden jäätymisen, ilman altaan sisälle asennettavia erillisiä tukia. Rexenerin toimitetaan kohteeseen aina yhtenä kappaleena.

Laadukas ja alan standardit täyttävä Rexener-allas

Kotikäytössä olevien uima-altaiden turvallisuuden kannalta on erittäin tärkeää varmistaa että ne täyttävät turvallisuus- ja laatuvaatimukset.  Nämä vaatimukset määritellään standardissa SFS-EN 16582. Kaikki Rexenerin uima-altaat täyttävät tämän standardin. Myönnämme altaille 15 vuoden takuun.

REXENER UIMA-ALLASMALLISTO

REXENER SILJAN

Täydellinen allas pienemmällekin pihalle tai sisätiloihin. Ovaali allas on sopusuhtainen ja muotokieleltään moderni. Altaan päädyssä laskeutuvat portaat takaavat vaivattoman kulun.

Altaan mitat:
Pituus: 5,6 m | Leveys: 3,2 m

Lue lisää

REXENER KEITELE

Altaan leveys ja pituus ovat kompaktit, mutta nerokkaan muotoilun ansiosta altaassa mahtuu hyvin liikkumaan. Nauti helteisistä kesäpäivistä leveällä portaikolla.

Altaan mitat:
Pituus: 6,3 m | Leveys: 3,5 m

Lue lisää

REXENER INARI

Inari on aktiivisen perheen unelma-allas. Altaan syvyys mahdollistaa monipuoliset aktiviteetit, kuten sukelluksen tai vesijuoksun.

Altaan mitat:
Pituus: 7,7 m | Leveys: 3,5 m

Lue lisää

REXENER STORUMAN

Storuman on tilava perheallas, johon mahtuu isompikin porukka uimaan ja nauttimaan. Altaan kauniilla leveällä portaikolla voit lekotella uimisen lomassa.

Altaan mitat:
Pituus: 8,3 m | Leveys: 3,5 m

Lue lisää

REXENER SAIMAA

Rexener Saimaa on mallistomme suurin allas, jossa on tilaa vaikka kesäiselle vesipallo-ottelulle.

Altaan mitat:
Pituus: 9,4 m | Leveys: 4,4 m

Lue lisää

Rexener-allas on huoleton valinta

Rexener-allas on turvallinen sijoitus. Suomessa valmistetuilla altaillamme on 15 vuoden runkotakuu.