Ympärisäteilevät lämmitinmallit AH-12N ja AH-22 levittävät infrapunalämpöä tasaisesti ympärilleen. Näistä pienempi, lämmitysteholtaan 1-kilowattinen AH12-N riittää noin kahdeksan neliömetrin ja 2,5 m korkean tilan lisälämmittimeksi. Suurempi, kahden kilowatin tehoinen AH-22 riittää kaksi kertaa suurempaan, noin 16-neliöiseen huoneen kaltaiseen tilaan. Nämä kotitalouskäyttöön tarkoitetut, sähköiset infrapunalämmittimet voidaan sijoittaa pöydälle tai lattialle. Lämmittimissä on termostaatti sekä kattavat turvatoiminnot kaatumisen sekä sähköverkon häiriöiden varalle. Lämmittimien yksinkertainen rakenne sekä vaihdettava lämmöntuottoelementti varmistavat niiden luotettavan käytettävyyden sekä kestävyyden. Järeämpi Airrex AH-720 kuuluu sähköisten infrapunalämmittimien huippuluokkaan. Sen lähes kolmen kilowatin (2,8 kW) lämmitysteho riittää jopa 35 neliön tilaan. Airrexin kehittämä ja patentoima kevyt ja kestävä lämmön suuntain kohdistaa lämpövaikutuksen juuri haluttuun kohteeseen. Lämmön tasaista jakautumista voi tehostaa laitteen varustukseen kuuluvalla tuulettimella.

Näytetään kaikki 1 tulosta

Airrexin sähköverkkoon kytkettävät infrapunalämmittimet ovat oivallisia apuvälineitä kodin ja harrastustilojen nopeaan lisälämmitystarpeeseen. Päälle kytketyn Airrex-lämmittimen vaikutuksen tuntee muutamassa sekunnissa.

Nopean lämmitysvaikutuksen sekä turvallisuuden ansiosta Airrex-infrapunalämmitin sopii paikkoihin, joissa on ihmisiä ja kotieläimiä. Se voi olla parvekelämmitin, patio- ja terassilämmitin, nopea majan tai mökin lisälämmitin tai vaikkapa kodan tai grillikatoksen lämmitin.

370,00  / kpl

Nopeat toimitukset, toimitusaika on keskimäärin 2-3 päivää koko Suomeen. Varaosa takuu, takaamme että tuotteisiimme löytyy varaosat heti hyllystämme. Huoltopalvelu, Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja hyvin varustetut automme takaavat huollon onnistumisen luonasi. Luotettava kumppani, yrityksemme kuuluu korkeimpaan AAA-luokkaan. Olemme luotettava kotimainen perheyritys.