Näytetään kaikki 6 tulosta

Airrex AH-300 suojakehikko suojaa lämmitintä kolhuilta rankemmassa käytössä. Suojakehikossa on yläreunassa nostolenkit, josta lämmitintä on helppo nostaa. Alla on isot pyörät, jotka helpottavat lämmittimen liikuttamista haastavemmissa olosuhteissa. Suojakehikon toisessa reunassa on sähkökaapelille säilytyslenkit.

Näppärä kuljetuskärry Airrex AH-300 lämmittimelle. Lämmitin voidaan pitää kärryn päällä laitetta käytettäessä. Airrex AH-300 lämmitintä on helppo liikutella kärryllä isojen pyörien ja optimaalisen tasapainotuksen ansiosta. Kärryn vetoaisa on irroitettavissa.

Äänenvaimennin Airrex AH-200, AH-300 ja AH-800 -sarjan lämmittimiin. Tämä pakoputken päälle laitettava äänenvaimennin madaltaa lämmittimen pitämää ääntä noin 2 desibelillä.

Dukshin DP-08EA on paristokäyttöinen polttoaineen siirtopumppu automaattisella pysäytystoiminnolla. Dukshinin pumpulla on helppo myös tyhjentää Airrex-lämmittimen tankki.

Airrex kaatokannulla on helppo täyttää esimerkiksi polttoainekäyttöisen Airrex infrapunalämmittimen tankki ilman roiskeita. Tukeva ja kestävä kannu sopii öljylle, vedelle ja liuottimille.

12,00  / kpl
120,00  / kpl
89,90  / kpl