Laadukkaat Rexener paljut pohjoisesta

Rexener paljut tehdään Suomessa

Rexener pajujen lasikuitualtaat työstetään lähes 50 vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotussa käyttömukavuudessa.

Rexener Unnukka kylpytynnyri taas on tehty markkinoiden parhaista komponenteista; käytämme Euroopan suurimman kylpytynnyreiden toimittajan Kiramin pyöreää kylpytynnyriä.

Neliönmuotoinen tai pyöreä muoto

Kysytty neliönmuotoinen Rexener palju antaa mahdollisuuksia. Se on helppo upottaa terassiin, ja on ergonominen sekä mukava istua. Neliönmuotoiseen altaaseen mahtuu jopa 8 henkilöä kylpemään yhtäaikaa.

Rexener Unnukka kylpytynnyri taas on perinteinen pyöreä kylpytynnyri. Myös pyöreä kylpytynnyri on mahdollista upottaa terassiin. Se kuitenkin vaatii hieman kädentaitoja. Pyöreään kylpytynnyriin mahtuu kylpemään kuusi ihmistä kerrallaan.

Rexener paljujen matalat käyttökustannukset

Valitsit sitten puukaminallisen – tai edityksellisen Rexener PR200 lämmittimellä varustetun paljun tai kylpytynnyrin – käyttökustannukset jäävät pieniksi.

Taloudelliseen paljuun vettä menee verrattaen vähän, noin 1300-1500 litraa. Veden voi halutessaan ottaa esimerkiksi suoraan järvestä tai merestä.

Arktista luksusta – inspiraatio pohjoisen luonnosta

Rexener paljujen värit ovat saaneet innoituksensa pohjoisen talvisen unelmamaiseman rakentajasta – valkoisesta lumesta sekä pohjoisen mustasta graniittikivestä – Gabrosta. Rexener paljujen kuori on tehty jäkälänharmaaksi sävytetystä pohjoisen metsäkuusesta. Rexener kylpytynnyrissä käytämme suosittua Kiramin paljua.

Helppo ylläpitää – vähemmän huoltoa vaativia osia

Meille on tärkeää, että palju kestää aikaa. Siksi minimoimme lisävarusteiden ja turhien osien määrä, jonka vuoksi huoltaminen helpottuu. Voit siis halutessasi huoltaa paljun itse. Meiltä löytyy myös huoltopalvelu, mikäli toivotte meidän tekevän huollon puolestanne.

Rexener paljut nopealla kotiinkuljetuksella

Rakensimme käyttäjien kokemusten perusteella neljä suosittua mallia, joita löytyy aina varastostamme. Tästä syystä toimitukset ovat nopeita ja pääset nauttimaan paljuilusta nopealla aikataululla. Palju toimitetaan aina kotiinkuljetuksella, soitamme sinulle ennen toimitusta.

+

Paljut ja kylpytynnyrit

Rexener Polar Palju

5 690,00  / kpl
+

Paljut ja kylpytynnyrit

Rexener Aurora

4 690,00  / kpl
+

Paljut ja kylpytynnyrit

Rexener Silence

2 990,00  / kpl
+

Paljut ja kylpytynnyrit

Rexener paljun asennuspalvelu

550,00  / kpl
+
4 199,00  / kpl

Nopeat toimitukset, toimitusaika on keskimäärin 2-5 arkipäivää koko Suomeen. Varaosa takuu, takaamme että tuotteisiimme löytyy varaosat heti hyllystämme. Huoltopalvelu, Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja hyvin varustetut automme takaavat huollon onnistumisen luonasi. Luotettava kumppani, yrityksemme kuuluu korkeimpaan AAA-luokkaan. Olemme luotettava kotimainen perheyritys.