Näytetään kaikki 4 tulosta

Kotimaiset käsityönä valmistetut kylpytynnyrit

Rex Nordic on ostanut TK-Kylpytynnyrit liiketoiminnan. Meiltä saat edelleen samat laadukkaat TK-Kylpytynnyri paljut ja lisävarusteet.

Pulahda omaan paljuun vaikka suoraan saunasta ja nauti raikkaasta ilmasta, auringonpaisteesta tai tähtitaivaasta!

Rex Nordic valmistaa ja myy laadukkaita ja tilavia kylpytynnyreitä sekä niihin liittyviä lisävarusteita. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme ja tee tilaus!

Kylpytynnyri makusi mukaan

Kylpytynnyri sopii niin kotipihalle kuin esimerkiksi upotettuna mökin terassille. Valitse mieleisesi allasmalli ja -väri, puuverhoilu sekä lisävarusteet – meiltä saat juuri sinulle sopivimman kylpytynnyrin!

Voit tilata kylpytynnyrin valmiiksi toimitettuna tai noutaa sen omalla peräkärryllä Askolasta.

Käsintehdyt paljut + lisävarusteet

Rex Nordic valmistaa tyylikkäitä paljuja kotimaisena käsityönä. Valitse eristetty tai eristämätön paljumalli tai tee-se-itse-paketti!

Viimeistele paljusi kattavien lisävarusteiden avulla! Erilaiset valosarjat ja suodattimet sekä muut lisävarusteet viimeistelevät rentouttavan elämyksen omassa paljussasi!
Palju toimitettuna kotiovelle koko Suomeen!

Valitse sopivin toimitus paljullesi! Kun ostat Rex Nordicilta paljun, voit valita toimitusmuodoksi noudon tai kotiinkuljetuksen. Paljutoimitukset järjestyvät ympäri Suomen!

Paljun toimitus kotiovelle

Kuljetamme paljun kotipihaasi saakka. Kuljetus 250€ kaikkialle manner-Suomeen. Voit noutaa ostamasi paljun Askolasta esimerkiksi peräkärryllä. Tarkista kuitenkin paljun ulkomitat etukäteen, jotta se mahtuu peräkärryysi!

Paljut ja kylpytynnyrit

Rexener Unnukka kylpytynnyri

4 199,00  / kpl

Paljut ja kylpytynnyrit

Rexener Silence palju

2 990,00  / kpl

Paljut ja kylpytynnyrit

Rexener Polar palju

5 490,00  / kpl

Paljut ja kylpytynnyrit

Rexener Aurora palju

4 490,00  / kpl