Rexener virtapankki 500W

749,00  / kpl

Rexener virtapankkien avulla saat sähköttömiin tiloihin sähkölaitteet käyttöön helposti ja vaivattomasti.  Ota virtapankki mukaan mökille, asuntoautoon, työmaalle, festareille, juhliin tai mihin vain, missä sähkönsaanti on hankalaa. Käyttökohteita ovat myös mm. työkalujen akkujen lataaminen, tietokoneiden- ja puhelinten akkujen lataaminen, radion tai Airrex infrapunalämmittimen käyttö jne.

Rexener virtapankki 500W

749,00  / kpl

Kuvaus

REXENER VIRTAPANKKI 500W

Tuotenumero: REX10073

SÄHKÖÄ SINNE MISSÄ SITÄ TARVITAAN

Rexener virtapankkien avulla saat sähköttömiin tiloihin sähkölaitteet käyttöön helposti ja vaivattomasti. Ota virtapankki mukaan mökille, asuntoautoon, työmaalle, festareille, juhliin tai mihin vain, missä sähkönsaanti on hankalaa. Käyttökohteita ovat myös mm. työkalujen akkujen lataaminen, tietokoneiden- ja puhelinten akkujen lataaminen, radion tai Airrex infrapunalämmittimen käyttö jne.

KOLME TAPAA LADATA

Mikäli käytössäsi on aurinkopaneelit, voit ladata Rexener virtapankkia aurinkosähköllä. Muuten virtapankin lataaminen tapahtuu esim. auton 12/24 V tupakansytyttimestä tai normaalisti seinäpistokkeella. Virtapankin täyteen latautuminen kestää n. 6-7 h.

1. SEINÄPISTOKKEELLA
2. AURINKOPANEELILLA
3. 12/24 V TUPAKANSYTYTTIMELLÄ

SINIAALTO TEKNOLOGIA

Virtapankit toimivat siniaalloilla (Sine Wave) eli ne ovat hiljaisia, tehokkaita ja toimivat tasaisella virralla. Puhdas siniaaltolähtö sopii herkimmällekin elektroniikalle.

VARAVIRTALÄHDE SÄHKÖKATKOJEN VARALLE

Varavirtalähteellä pidät esim. Airrex lämmittimen käynnissä jopa 7-8 h yhtäjaksoisella teholla (tai paljon pidempään termostaattia käyttämällä). Sähkökatkon sattuessa lämmittimesi jatkaa lämmittämistä eikä näin ollen ole vaaraa pakkasen aiheuttamista tuhoista rakennuksille, raaka-aineille yms. Virtapankki toimii myös UPS:na.

AURINKOENERGIALLA TOIMIVA VIRTALÄHDE SÄHKÖTTÖMÄLLLE MÖKILLE

Kytke Rexener varavirtalähde kiinni aurinkopaneeliin ja voit käyttää esim. valaisimia, hiustenkuivaajaa, pientä kahvinkeitintä, imuria (alle 500 W teholla) tai muita sähkölaitteita myös sähköttömissä tiloissa. Voit ladata varavirtalähdettä samaan aikaan, kun se on käytössä. Myös useamman laitteen samanaikainen lataaminen/ käyttö onnistuu, kunhan laitteiden yhteenlaskettu teho on alle 500 W. Lataa esimerkiksi kahta puhelinta ja pidä valot päällä samaan aikaan!

NÄYTÖN TIEDOT

Akun varaustaso, varaustaso %, akun kesto tunteina/minuutteina hetkellisen kulutuksen mukaan, tuulettimen tila, käytettävä liitäntä, ylikuumeneminen

SUOSITELTAVA AURINKOPANEELI

Suosittelemme 100–200 W:n aurinkopaneelia, jonka optimaalinen käyttöjännite (Vmp) on 18 V, koska sen teho on suurempi ja lataus nopeampi. Latausnopeuteen vaikuttaa myös auringonpaisteen voimakkuus.

Video

Lisätiedot
Paino5.5 kg
Mitat25.6 × 16.75 × 17.05 cm
Kapasiteetti

Litium akku 50 AH / 540 WH

Jatkuva teho

500 W

Huippulähtöteho

1000 W

Ylikuormitussuojaus

550 W +- 50 W

Virran sisääntulo 1

90 W AC seinäpistoke

Virran sisääntulo 2

12/24 V tupakansytytin pistoke

Virran sisääntulo 3

100~200 W aurinkopaneeli 18V, MC4 kaapeli

LED-valo

Sisäänrakennettu 4 W led

Virran ulostulo

2 x DC 12V/4A, DC 12V/8A, 1 x USB TYPE C, 3 x USB, AC 220 V