Rexener Unnukka

3 990,00 

Rexener Unnukka

3 990,00 

Emme ole varsinaisesti keksineet pyörää uudelleen, vaan tehneet vanhasta pyörästä paremman eli paljun käytöstä huomattavasti helpompaa ja mukavampaa.

Nyt kylpeminen onnistuu vaikka joka ilta, koska Rexener-palju on halutessasi lämmin 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivänä viikossa – ja vesi on aina kristallin kirkasta.

Rexener-palju on tehty markkinoiden parhaista komponenteista; käytämme Euroopan suurimman kylpytynnyreiden toimittajan Kiramin paljua. Tämä yhdistettynä laadukkaaseen ja korkean hyötysuhteen omaavaan Rexener PR200 lämmittimeen, takaavat sinulle verrattoman ja vaivattoman kylpynautinnon.

Biodiesel -käyttöisellä lämmittimellä varustettu Rexener -palju lämpeää noin parissa tunnissa – sisältäen tunnin veden täytön. Verrattuna perinteisiin puulämmitteisiin paljuihin se on salamannopea. Sinä päätät kylpemiseensopivan lämpötilan ja Rexener -palju lämmittimineen pitää huolta veden lämpötilan säilymisestä oikealla tasolla – ei siis enää liian kylmää tai kuumaa paljua.

Rexener paljulämmittimen polttoaineeksi käy valintasi mukaan esimerkiksi ruuantähteistä valmistettu biodiesel, diesel- tai polttoöljy. Rexener PR200:sta voit käyttää myös pientaloalueella, koska lämmittimestä ei tule näkyviä savuhaittoja naapurustolle. Rexener PR200 lämmittimen erittäin hyvä hyötysuhde tarkoittaa sitä, ettei lämmittimen käyttö aiheuta juurikaan haitallisia pakokaasupäästöjä. Pakoputkesta tulee käytännössä vain hiilidioksidia. Lämmitin tarvitsee vain hyvin vähän sähkövirtaa.

Rexener Unnukkaan mahtuu kerrallaan 4-6 henkeä. Paljun tilavuus 1450 litraa.

Rexener Unnukka on täysin käyttövalmis paketti. Toimituspaketti sisältää niin paljun, kuin lämmittimen, suodattimen, kiertovesipumpun sekä laitesuojakotelon.

REXENERIN EDUT NORMAALIIN PALJUUN VERRATTUNA:

Lämpimäksi nappia painamalla
Voidaan pitää vesi “aina valmiina” / lämpimänä, jopa 1-3kk samalla vedellä kun käytetään kemikaaleja
Ei veden vaihtoa joka käyttökerran jälkeen
Voidaan sijoittaa lähes minne tahansa
Hetkessä lämmin tehokkaan diesel-lämmittimen avulla
Tasainen lämpötila termostaattiohjauksen vuoksi
Lämmön ylläpito helppoa ja edullista
Ei savuhaittoja itselle tai naapurille
Saa käyttää myös pientaloalueella
Kuljetus kaikkialle
Halutessasi asennuspalvelumme hoitaa paljun käyttökuntoon laiton
Ei polttavan kuumia pintoja