Rexener Silence

2 990,00  / kpl

Rexener Silence on Suomessa käsityönä valmistettu laadukas lasikuitupalju. Hiljaisessa paljussa pääset lähelle luontoa tunnelmallisen puukamiinan ansiosta. Rexener Silence palju on kauttaaltaan lämpöeristetty, joten voit käyttää sitä ympäri vuoden, kunhan vesi ei pääse jäätymään.

Toimituksen sisältö: Lasikuituallas, puurunko ja -verhoilu, TK-35 puukamiina, lämpöeristys

Huom! Toimitusaika 5 viikkoa. 

Tuotetunnus (SKU): REXP22033 Osasto:
Rexener Silence

2 990,00  / kpl

  TOIMITUS KOTIOVELLE - PostNord toimittaa kaikki tuotteet suoraan kotiovellesi. Kuljettaja soittaa ennen saapumista

  TOIMITUS TÄNÄÄN – Tilaukset jotka on tehty arkisin ennen kello 15.00 lähetetään pääsääntöisesti samana päivänä.

  NOPEASTI KOKO SUOMEEN – Toimitukset kaikkialle Suomeen pääsääntöisesti 2-5 vuorokaudessa. Nopeasti ja luotettavasti.

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI LATAA REXENER KUVASTO ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET
NAUTI HILJAISUUDESTA

Rexener Silence

Kuvaus

REXENER SILENCE PALJU – SUOMALAISTA LAATUA

Lasikuituallas työstetään monen vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotussa käyttömukavuudessa. Rexener Silence palju on nimensä mukaan hiljainen palju, joka sopii sinulle, joka nautit rauhasta ja tunnelmoinnista.

Ergonominen ja monipuolinen neliönmuotoinen palju

Kysytty neliönmuotoinen allas antaa mahdollisuuksia. Muotonsa puolesta se on helpompi upottaa terassiin, kuin perinteinen pyöreä palju. Neliönmuotoinen allas on lisäksi ergonominen ja mukava istua. Rexener Silence paljussa voi viettää rauhallista iltaa kahdestaan rentoutuen ja tarvittaessa sinne mahtuu jopa kahdeksan henkilöä kylpemään yhdessä. Tukeva porras tekee paljuun tulosta sekä siitä poistumisesta turvallista ja on lisäksi oiva korkeampi lisäistuin.

Rexener Silence palju

Rexener Silence palju

Rexener Silence paljun matalat käyttökustannukset

Rexener Silence paljun etu on sen matalaksi jäävät käyttökustannukset. Taloudelliseen paljuun vettä menee verrattaen vähän, noin 1300-1500 litraa. Rexener Silence paljun lämmittämisessä ainoa käyttökustannus veden lisäksi ovat puut, joita lämmittämiseen käytetään. Veden voi halutessaan ottaa myös esimerkiksi suoraan järvestä.

Lasikuitu on hygieeninen valinta

Lasikuitu on materiaalina jämäkkä, tukeva ja ennen kaikkea helppo pitää puhtaana. Säännöllinen pesu ja kuivaus pitää paljusi hygieenisenä. Lasikuitu kestää pohjoisen sääolosuhteita erinomaisesti. Se on pitkäikäinen ja kestävä materiaali. Lasikuitualtaat on valmistettu Suomessa.

Puukamiina luo tunnelmaa ja hiljaisuutta

Rexener Silence paljun mukana toimitetaan tehokas, nykyaikainen ja suurikapasiteettinen TK-35 -kamiina. Kamiinan polttopesän pituus on 55 cm. Modernin suunnittelun tuloksena lämmönhukka on saatu minimiin. Palju lämpeneekin jopa noin 15 astetta tunnissa täydellä vesimäärällä.

Arktista luksusta – inspiraatio pohjoisen luonnosta

Rexener paljujen värit ovat saaneet innoituksensa pohjoisen talvisen unelmamaiseman rakentajasta – valkoisesta lumesta sekä pohjoisen mustasta graniittikivestä – Gabrosta. Rexener kylpytynnyrin kuori on tehty jäkälänharmaaksi sävytetystä pohjoisen metsäkuusesta.

Nauti rauhallisesta paljuhetkestä – Rexener Silence palju sopii myös lapsiperheille

Altaan kulmissa on rentoutumiseen sopivat kaltevat selkänojat ja jalkatilaa on keskellä paljon. Allas on keskeltä myös melko syvä, joten allas tuntuu todella tilavalta. Rexener Silence paljussa on rappunen, joka mahdollistaa helpon tulon ja poistumisen altaasta sekä toimii tarvittaessa istuimena lapsille.

Vaivaton tyhjennysmekanismi – Rexener Silence palju on edelläkävijä

Kehitämme tuotetta jatkuvasti ja kehitystyön tuloksena olemme ottaneet huomioon myös altaan tyhjentämisen helppouden. Vesi poistuu altaasta pohjassa olevasta viemäristä kokonaan eikä sitä tarvitse lainkaan tyhjentää käsin. Altaan kamiinan puoleisella sivulla on poistoventtiili, josta vesi valuu pois. Voit halutessasi liittää siihen myös 25 mm vesiletkun vesien pois ohjaamista varten.

Helppo ylläpitää – vähemmän huoltoa vaativia osia

Meille on tärkeää, että palju kestää aikaa. Siksi minimoimme lisävarusteiden ja turhien osien määrä, jonka vuoksi huoltaminen helpottuu. Voit siis halutessasi huoltaa paljun itse. Meiltä löytyy myös huoltopalvelu, mikäli toivotte meidän tekevän huollon puolestanne.

Rexener Silence palju sopii myös sähköttömälle mökille

Rexener Silence toimii painovoimaisella veden kierrolla puukamiinalla. Se ei siis tarvitse lainkaan sähköä, vain riittävästi klapeja lämmitystä varten. Nauti kylpemisestä rauhallisessa hiljaisessa paljussa ilman mitään ylimääräistä ääntä. Vain tulen loimu, veden solina ja luonnon rauha.

Rexener Silence palju nopealla kotiinkuljetuksella

Rakensimme käyttäjien kokemusten perusteella kolme suosittua mallia, joita löytyy aina varastostamme. Tästä syystä toimitukset ovat nopeita ja pääset nauttimaan paljuilusta nopealla aikataululla. Palju toimitetaan aina kotiinkuljetuksella, soitamme sinulle ennen toimitusta.

Laadukas lasikuituallas 10 vuoden takuulla

Annamme paljupaketille 3 vuoden takuun sekä lasikuitualtaalle jopa 10 vuoden takuun.

Tutustu myös valikoimamme muihin paljuihin ja kylpytynnyreihin

Rexener Aurora palju

Rexener Polar palju

Rexener Unnukka kylpytynnyri

Toimituksen sisältö

Toimituksen sisältö

LASIKUITUALLAS
Kestävä ja helppo pitää puhtaana.

PUURUNKO JA -VERHOILU
Suomalaiselta sahalta

TK-35 PUUKAMIINA
Tehokas, perinteinen puukamiina

LÄMPÖERISTYS
Palju on kauttaaltaan lämpöeristetty

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Tilavuus 1300-1500 litraa
 • Henkilöitä: max. 8
 • Altaan kuivapaino n.200kg
 • Paljun ulkomitat 190 x 190 x 110 cm (L x S x K)
 • Altaan sisähalkaisija 223 cm
 • Jalkatilan halkaisija 77 cm
 • Lämmitysmuoto: TK-35 puukamiina
 • Kamiinan tulipesä: 55 cm
 • Kamiinan ulkomitat: 40 x 60 x 60 c,(L x S x K)
 • Vedenpoisto: Kylpytynnyrin pohjaan on asennettu tyhjennys-/poistoroppu, jonka avulla tynnyrin tyhjennys onnistuu helposti. Puuverhouksen alareunassa kamiinan vieressä on 1″ poistohana, johon voi halutessaan kytkeä 25 mm vesiletkun.
Mittakuvat

Mittakuvat

TK-35 puukamiinan mittakuva
Puukamiinan mittapiirros

Rexener paljun mittakuva.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tulee ottaa huomioon paikkaa valittaessa?
 • Palju tulee sijoittaa tasaiselle alustalle joka kestää täyden altaan painon. (n. 2000kg)
 • Palju voidaan alustaa kivimurskeella tai vaihtoehtoisesti pohjan voi valaa betonista. Voidaan myös asentaa tai upottaa terassiin.
 • Valitessa kylpytynnyrille paikkaa on myös ajateltava veden tyhjentämiseen liittyviä seikkoja. Tarvittaessa vedet voi johtaa letkulla sivummalle.
 • Veden poistoventtiili sijaitsee lämmittimen kanssa samalla puolella tynnyriä, ja siihen sopii sisämitaltaan 25mm letku.
Miten allas pysyy puhtaana?
 • Pidä allas peitettynä kannella (myydään erikseen) ja huolehdi muutenkin puhtaudesta ja hygieniasta, pesemällä sekä kuivaamalla allas säännöllisesti.
 • Allaskemikaaleja käyttämällä voit pidentää veden vaihtoväliä.
 • Allaskemikaaleja käytettäessä on pH-arvon pysyttävä annetuissa rajoissa eli 7,0-7,6.
Mitä jos jotain menee rikki?

Huoltoautoverkostomme kattaa koko Suomen. Ammattitaitoisen asentajamme lisäksi autossa kulkee jatkuvasti kattava valikoima varaosia. Kaikki Rexener paljujen varaosat löytyvät Suomessa sijaitsevalta varastoltamme.

Tarvitseeko Rexener Silence palju tyhjentää talveksi?

Kyllä. Vesi ei saa päästä jäätymään paljun/kamiinan sisällä. Tästä syystä suosittelemme ympärivuotiseen käyttöön Rexener Aurora, Rexener Polar tai Rexener Unnukka paljuja, joissa vettä voi ylläpitää vedenlämmittimen ansiosta plussan puolella ympäri vuoden. Paljussa ei ole pakkasessa rikki meneviä osia.

Voiko Rexener Silence paljun upottaa terassiin?

Kyllä. Neliönmuotoisen paljun upottaminen onnistuu vaivattomasti.

Kauanko Rexener Silence paljun lämmittäminen kestää?

Modernin suunnittelun tuloksena lämmönhukka on saatu minimiin ja palju lämpeneekin jopa noin 15 astetta tunnissa*, täydellä vesimäärällä.

*Käytettäessä kantta.

Paljonko vettä paljuun mahtuu?

Rexener paljujen tilavuus on 1500 litraa. Voit itse valita täyttöasteen 1300 ja 1500 litran väliltä riippuen käyttötarkoituksesta ja siitä montako henkeä paljuun on tulossa.

Miten Rexener Silence paljua käytetään?

Käyttäminen on helppoa. Lämmitä kamiina, odota että vesi on lämmintä ja astu nautinnolliseen lämpimään veteen. Puukamiinalla lämmittäminen vaatii hieman harjoitusta, jotta vesi pysyy sopivan lämpöisenä. Suosituin lämpötila vedelle on noin 35-40 astetta. Jos puilla lämmittäminen tuntuu haasteelliselta, suosittelemme valitsemaan Rexener Aurora tai Rexener Polar palju, joissa on edistyksellinen Rexener PR200 vedenlämmitin termostattiiohjauksella.

Toimiiko Rexener palju merivedellä?

Kyllä toimii. Kaikki Rexener paljut toimivat sekä makealla että suolaisella vedellä.

Miten Rexener paljut saivat alkunsa?

Miten Rexener paljut saivat alkunsa?

Rexener paljujen historia alkoi yhden miehen unelmasta. Käsittämätön määrä ajatustyötä, suunnittelua, osien tekoa ja erheitä. Näin syntyi ensimmäinen suomalaisista raaka-aineista käsin työstetty palju Rekijoen Sarininkulmalla. Metsän laidassa sijainneen omakotitalon autotallissa myhäili tyytyväinen paljun valmistaja. Laatu edellä Laadukas käsityönä valmistettu lasikuitupalju löysi paikkansa massavalmistettujen paljujen täyttämiltä markkinoilta. Tinkimätön laatu ja viimeistelyn tarkkuus puhui puolestaan. Jokainen valmistettu kylpytynnyri vakuutti aina lisää uusia asiakkaita kiihtyvällä tahdilla. TK Kylpytynnyrit on nyt Rexener paljut Yhden miehen autotallipaja ja yli 300 paljua vuosittain meinasi nitistää sitkeimmänkin suomalaisen sisun. Oli tullut aika astua seuraava askel kohti maailman valloitusta. Yhden miehen pajasta kehkeytyi yhdessä Rex Nordicin kanssa yli 20 hengen Pohjoismainen tiimi, joka nyt rakentaa markkinoiden laadukkaimpien paljujen tarinaa seuraaville sukupolville. Inspiraatio pohjoisen luonnosta Rexener paljujen värit ovat saaneet innoituksensa pohjoisen talvisen unelmamaiseman rakentajasta – valkoisesta lumesta sekä pohjoisen mustasta graniittikivestä – Gabrosta. Rexener kylpytynnyrin kuori on tehty jäkälänharmaaksi sävytetystä pohjoisen metsäkuusesta. Suomalaista kädentaitoa  Lasikuituallas työstetään lähes 50 vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Jokaisessa altaassa näkyy luottamus omaan käsityöosaamiseen. Vuorokauden mittaisen työvaiheen aikana jokaiseen altaaseen tulee lähes henkilökohtainen tunneside. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna. Tämän takia annamme lasikuitualtaallemme 10 vuoden takuun. Kotimaisuus valttikorttina Rexener paljun jokainen komponentti on tarkkaan valittu. Voimme hyvällä omallatunnolla sanoa että Rexener paljut ovat parasta mitä markkinoilta löytyy. Niin runko- kuin allaskin on valmstettu Suomessa Valitse hiljaisuus tai helppous Nautinnollinen kylpykokemus tarkoittaa ihmisille eri asioita. Toiselle tärkeintä on hiljaisuus, jossa kuuluu korkeintaan tulen loimu puukamiinasta. Toinen taas arvostaa helppoutta ja heti kylpyvalmista paljua. Yhteistä kaikille kuitenkin on puhdas ja lämmin vesi. Me ymmärrämme ihmisten erilaisuuden ja siksi valikoimamme tarjoaakin jokaiselle itsensä näköisen Rexener paljukokemuksenv

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rexener Silence”

Tekniset tiedot


Tilavuus 1300-1500 litraa


Henkilöitä: max. 8


Altaan kuivapaino n.200kg


Paljun ulkomitat 190 x 190 x 110 cm (L x S x K)


Altaan sisähalkaisija 223 cm


Jalkatilan halkaisija 77 cm


Lämmitysmuoto: TK-35 puukamiina


Kamiinan tulipesä: 55 cm


Kamiinan ulkomitat: 40 x 60 x 60 cm (L x S x K)


Vedenpoisto: Kylpytynnyrin pohjaan on asennettu tyhjennys-/poistoroppu, jonka avulla tynnyrin tyhjennys onnistuu helposti. Puuverhouksen alareunassa kamiinan vieressä on 1" poistohana, johon voi halutessaan kytkeä 25 mm vesiletkun.

KÄSINTEHTY SUOMESSA
3 vuoden takuu
100% Suomalaista puuta
Toimii myös biodiselillä
NAUTI HILJAISUUDESTA

Rexener Silence

Täydennä tilauksesi

Allastuotteemme sekä lisävarusteet ovat todella toimintavarmoja. Meiltä löydät kaiken tarvittavan verrattomaan kylpemiseen!

katso lisää
+
590,00  / kpl
+
149,00  / kpl
+
550,00  / kpl
+
Osta nyt

Pidä paljusi puhtaana allaskemikaaleilla 

Allaskemikaaleilla pidät paljusi puhtaana ympäri vuoden!

katso lisää
29,00  / kpl
17,00  / kpl
29,00  / kpl
15,00  / kpl
17,00  / kpl
15,00  / kpl
15,00  / kpl
Osta nyt

Saatat myös pitää...

Rexener Aurora

Paljuen uusi aikakausi

Lue lisää

Rexener Polar

Luksuspalju poreilla

Lue lisää

PR200 vedenlämmitin

Lämpenee nappia painamalla

Lue lisää