Rexener Silence palju

Suomessa käsityönä valmistettu laadukas 6-8 hengen lasikuitupalju. Palju lämpiää tehokkaalla TK-35 puukamiinalla. Lasikuidusta valmistettu allas on ergonomisesti muotoiltu, helppohoitoinen, hygieeninen ja kestävä.

Lasikuidun väri: Gabro black (tummanharmaa).

Tuotetunnus (SKU): REXP20100 Osasto:

2 990,00  / kpl

Rexener Silence palju

2 990,00  / kpl

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI

Kuvaus

REXENER SILENCE PALJU – SUOMALAISTA LAATUA

Lasikuituallas työstetään lähes 50 vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotussa käyttömukavuudessa. Rexener Silence palju on nimensä mukaan hiljainen palju, joka sopii sinulle, joka nautit rauhasta ja tunnelmoinnista.

Ergonominen ja monipuolinen neliönmuotoinen palju

Kysytty neliönmuotoinen allas antaa mahdollisuuksia. Muotonsa puolesta se on helpompi upottaa terassiin, kuin perinteinen pyöreä palju. Neliönmuotoinen allas on lisäksi ergonominen ja mukava istua. Rexener Silence paljussa voi viettää rauhallista iltaa kahdestaan rentoutuen ja tarvittaessa sinne mahtuu jopa kahdeksan henkilöä kylpemään yhdessä. Tukeva porras tekee paljuun tulosta sekä siitä poistumisesta turvallista ja on lisäksi oiva korkeampi lisäistuin.

Rexener Silence paljun matalat käyttökustannukset

Rexener Silence paljun etu on sen matalaksi jäävät käyttökustannukset. Taloudelliseen paljuun vettä menee verrattaen vähän, noin 1300-1500 litraa. Rexener Silence paljun lämmittämisessä ainoa käyttökustannus veden lisäksi ovat puut, joita lämmittämiseen käytetään. Veden voi halutessaan ottaa myös esimerkiksi suoraan järvestä.

Lasikuitu on hygieeninen valinta

Lasikuitu on materiaalina jämäkkä, tukeva ja ennen kaikkea helppo pitää puhtaana. Säännöllinen pesu ja kuivaus pitää paljusi hygieenisenä. Lasikuitu kestää pohjoisen sääolosuhteita erinomaisesti. Se on pitkäikäinen ja kestävä materiaali. Lasikuitualtaat on valmistettu Suomessa.

Puukamiina luo tunnelmaa ja hiljaisuutta

Rexener Silence paljun mukana toimitetaan tehokas, nykyaikainen ja suurikapasiteettinen TK-35 -kamiina. Kamiinan polttopesän pituus on 55 cm. Modernin suunnittelun tuloksena lämmönhukka on saatu minimiin. Palju lämpeneekin jopa noin 15 astetta tunnissa täydellä vesimäärällä.

Arktista luksusta – inspiraatio pohjoisen luonnosta

Rexener paljujen värit ovat saaneet innoituksensa pohjoisen talvisen unelmamaiseman rakentajasta – valkoisesta lumesta sekä pohjoisen mustasta graniittikivestä – Gabrosta. Rexener kylpytynnyrin kuori on tehty jäkälänharmaaksi sävytetystä pohjoisen metsäkuusesta.

Nauti rauhallisesta paljuhetkestä – Rexener Silence palju sopii myös lapsiperheille

Altaan kulmissa on rentoutumiseen sopivat kaltevat selkänojat ja jalkatilaa on keskellä paljon. Allas on keskeltä myös melko syvä, joten allas tuntuu todella tilavalta. Rexener Silence paljussa on rappunen, joka mahdollistaa helpon tulon ja poistumisen altaasta sekä toimii tarvittaessa istuimena lapsille.

Vaivaton tyhjennysmekanismi – Rexener Silence palju on edelläkävijä

Kehitämme tuotetta jatkuvasti ja kehitystyön tuloksena olemme ottaneet huomioon myös altaan tyhjentämisen helppouden. Vesi poistuu altaasta pohjassa olevasta viemäristä kokonaan eikä sitä tarvitse lainkaan tyhjentää käsin. Altaan kamiinan puoleisella sivulla on poistoventtiili, josta vesi valuu pois. Voit halutessasi liittää siihen myös 25 mm vesiletkun vesien pois ohjaamista varten.

Helppo ylläpitää – vähemmän huoltoa vaativia osia

Meille on tärkeää, että palju kestää aikaa. Siksi minimoimme lisävarusteiden ja turhien osien määrä, jonka vuoksi huoltaminen helpottuu. Voit siis halutessasi huoltaa paljun itse. Meiltä löytyy myös huoltopalvelu, mikäli toivotte meidän tekevän huollon puolestanne.

Rexener Silence palju sopii myös sähköttömälle mökille

Rexener Silence toimii painovoimaisella veden kierrolla puukamiinalla. Se ei siis tarvitse lainkaan sähköä, vain riittävästi klapeja lämmitystä varten. Nauti kylpemisestä rauhallisessa hiljaisessa paljussa ilman mitään ylimääräistä ääntä. Vain tulen loimu, veden solina ja luonnon rauha.

Rexener Silence palju nopealla kotiinkuljetuksella

Rakensimme käyttäjien kokemusten perusteella kolme suosittua mallia, joita löytyy aina varastostamme. Tästä syystä toimitukset ovat nopeita ja pääset nauttimaan paljuilusta nopealla aikataululla. Palju toimitetaan aina kotiinkuljetuksella, soitamme sinulle ennen toimitusta.

Laadukas lasikuituallas 10 vuoden takuulla

Annamme paljupaketille 3 vuoden takuun sekä lasikuitualtaalle jopa 10 vuoden takuun.

Tutustu myös valikoimamme muihin paljuihin ja kylpytynnyreihin

Rexener Aurora palju

Rexener Polar palju

Rexener Unnukka kylpytynnyri

Lisätiedot
Väri

Gabro Black (tummanharmaa), Arctic White (valkoinen)

Toimituksen sisältö

Toimituksen sisältö

 • Neliönmuotoinen tummanharmaa lasikuituallas
 • Metsäkuusesta tehty puuverhoilu, käsitelty jäkälänharmaaksi puuöljyllä.
 • Puukamiina HT-35 + RST savuputki hattuineen (2 x 1000 mm)
 • Tarvittavat putket ja läpiviennit valmiiksi asennettuna (letkut, läpiviennit, kiristimet, yms.)
 • Huom! Tämä malli ei sisällä poreita eikä valosarjaa.
Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Tilavuus 1300-1500 litraa
 • Henkilöitä: max. 8
 • Altaan kuivapaino n.200kg
 • Paljun ulkomitat 190 x 190 x 110 cm (L x S x K)
 • Altaan sisähalkaisija 223 cm
 • Jalkatilan halkaisija 77 cm
 • Lämmitysmuoto: TK-35 puukamiina
 • Kamiinan tulipesä: 55 cm
 • Kamiinan ulkomitat: 40 x 60 x 60 c,(L x S x K)
 • Vedenpoisto: Kylpytynnyrin pohjaan on asennettu tyhjennys-/poistoroppu, jonka avulla tynnyrin tyhjennys onnistuu helposti. Puuverhouksen alareunassa kamiinan vieressä on 1″ poistohana, johon voi halutessaan kytkeä 25 mm vesiletkun.
Mittakuvat

Mittakuvat

TK-35 puukamiinan mittakuva
Puukamiinan mittapiirros
Rexener paljujen mittapiirros
Rexener paljun mittakuva.
Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tulee ottaa huomioon paikkaa valittaessa?
 • Palju tulee sijoittaa tasaiselle alustalle joka kestää täyden altaan painon. (n. 2000kg)
 • Palju voidaan alustaa kivimurskeella tai vaihtoehtoisesti pohjan voi valaa betonista. Voidaan myös asentaa tai upottaa terassiin.
 • Valitessa kylpytynnyrille paikkaa on myös ajateltava veden tyhjentämiseen liittyviä seikkoja. Tarvittaessa vedet voi johtaa letkulla sivummalle.
 • Veden poistoventtiili sijaitsee lämmittimen kanssa samalla puolella tynnyriä, ja siihen sopii sisämitaltaan 25mm letku.
Miten allas pysyy puhtaana?
 • Pidä allas peitettynä kannella (myydään erikseen) ja huolehdi muutenkin puhtaudesta ja hygieniasta, pesemällä sekä kuivaamalla allas säännöllisesti.
 • Allaskemikaaleja käyttämällä voit pidentää veden vaihtoväliä.
 • Allaskemikaaleja käytettäessä on pH-arvon pysyttävä annetuissa rajoissa eli 7,0-7,6.
Mitä jos jotain menee rikki?

Huoltoautoverkostomme kattaa koko Suomen. Ammattitaitoisen asentajamme lisäksi autossa kulkee jatkuvasti kattava valikoima varaosia. Kaikki Rexener paljujen varaosat löytyvät Suomessa sijaitsevalta varastoltamme.

Tarvitseeko Rexener Silence palju tyhjentää talveksi?

Kyllä. Vesi ei saa päästä jäätymään paljun/kamiinan sisällä. Tästä syystä suosittelemme ympärivuotiseen käyttöön Rexener Aurora, Rexener Polar tai Rexener Unnukka paljuja, joissa vettä voi ylläpitää vedenlämmittimen ansiosta plussan puolella ympäri vuoden. Paljussa ei ole pakkasessa rikki meneviä osia.

Voiko Rexener Silence paljun upottaa terassiin?

Kyllä. Neliönmuotoisen paljun upottaminen onnistuu vaivattomasti.

Kauanko Rexener Silence paljun lämmittäminen kestää?

Modernin suunnittelun tuloksena lämmönhukka on saatu minimiin ja palju lämpeneekin jopa noin 15 astetta tunnissa*, täydellä vesimäärällä.

*Käytettäessä kantta.

Paljonko vettä paljuun mahtuu?

Rexener paljujen tilavuus on 1500 litraa. Voit itse valita täyttöasteen 1300 ja 1500 litran väliltä riippuen käyttötarkoituksesta ja siitä montako henkeä paljuun on tulossa.

Miten Rexener Silence paljua käytetään?

Käyttäminen on helppoa. Lämmitä kamiina, odota että vesi on lämmintä ja astu nautinnolliseen lämpimään veteen. Puukamiinalla lämmittäminen vaatii hieman harjoitusta, jotta vesi pysyy sopivan lämpöisenä. Suosituin lämpötila vedelle on noin 35-40 astetta. Jos puilla lämmittäminen tuntuu haasteelliselta, suosittelemme valitsemaan Rexener Aurora tai Rexener Polar palju, joissa on edistyksellinen Rexener PR200 vedenlämmitin termostattiiohjauksella.

Toimiiko Rexener palju merivedellä?

Kyllä toimii. Kaikki Rexener paljut toimivat sekä makealla että suolaisella vedellä.

Miten Rexener paljut saivat alkunsa?

Miten Rexener paljut saivat alkunsa?

Rexener paljujen historia alkoi yhden miehen unelmasta. Käsittämätön määrä ajatustyötä, suunnittelua, osien tekoa ja erheitä. Näin syntyi ensimmäinen suomalaisista raaka-aineista käsin työstetty palju Rekijoen Sarininkulmalla. Metsän laidassa sijainneen omakotitalon autotallissa myhäili tyytyväinen paljun valmistaja.

Laatu edellä

Laadukas käsityönä valmistettu lasikuitupalju löysi paikkansa massavalmistettujen paljujen täyttämiltä markkinoilta. Tinkimätön laatu ja viimeistelyn tarkkuus puhui puolestaan. Jokainen valmistettu kylpytynnyri vakuutti aina lisää uusia asiakkaita kiihtyvällä tahdilla.

TK Kylpytynnyrit on nyt Rexener paljut

Yhden miehen autotallipaja ja yli 300 paljua vuosittain meinasi nitistää sitkeimmänkin suomalaisen sisun. Oli tullut aika astua seuraava askel kohti maailman valloitusta. Yhden miehen pajasta kehkeytyi yhdessä Rex Nordicin kanssa yli 20 hengen Pohjoismainen tiimi, joka nyt rakentaa markkinoiden laadukkaimpien paljujen tarinaa seuraaville sukupolville.

Inspiraatio pohjoisen luonnosta

Rexener paljujen värit ovat saaneet innoituksensa pohjoisen talvisen unelmamaiseman rakentajasta – valkoisesta lumesta sekä pohjoisen mustasta graniittikivestä – Gabrosta. Rexener kylpytynnyrin kuori on tehty jäkälänharmaaksi sävytetystä pohjoisen metsäkuusesta.

Suomalaista kädentaitoa 

Lasikuituallas työstetään lähes 50 vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Jokaisessa altaassa näkyy luottamus omaan käsityöosaamiseen. Vuorokauden mittaisen työvaiheen aikana jokaiseen altaaseen tulee lähes henkilökohtainen tunneside. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna. Tämän takia annamme lasikuitualtaallemme 10 vuoden takuun.

Kotimaisuus valttikorttina

Rexener paljun jokainen komponentti on tarkkaan valittu. Voimme hyvällä omallatunnolla sanoa että Rexener paljut ovat parasta mitä markkinoilta löytyy. Niin runko- kuin allaskin on valmstettu Suomessa

Valitse hiljaisuus tai helppous

Nautinnollinen kylpykokemus tarkoittaa ihmisille eri asioita. Toiselle tärkeintä on hiljaisuus, jossa kuuluu korkeintaan tulen loimu puukamiinasta. Toinen taas arvostaa helppoutta ja heti kylpyvalmista paljua. Yhteistä kaikille kuitenkin on puhdas ja lämmin vesi. Me ymmärrämme ihmisten erilaisuuden ja siksi valikoimamme tarjoaakin jokaiselle itsensä näköisen Rexener paljukokemuksenv

TÄYDENNÄ TILAUKSESI

390,00  / kpl
149,00  / kpl
550,00  / kpl
29,00  / kpl
52,00  / kpl
29,00  / kpl
19,00  / kpl

PIDÄ PALJUSI PUHTAANA ALLASKEMIKAALEILLA

95,00  / kpl
99,00  / kpl
29,00  / kpl
29,00  / kpl

Kemikaalit

pH+ 1kg rae

15,00  / kpl

Kemikaalit

Kirkaste 1 L

15,00  / kpl
17,00  / kpl
17,00  / kpl