Rexener PR200

1 990,00  1 690,00  / kpl

KEVÄTKAMPANJA

Rexener PR200:ssa painat nappia, säädät lämpötilan ja paljusi on hetkessä lämmin. Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Rexenerillä pidät veden lämpötilan tasaisena – ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Lämmittimen teho riittää jopa isoihin uima-altaisiin!

 

Rexener PR200

1 990,00  1 690,00  / kpl

Palju lämpimäksi nappia painamalla!

Ei enää halkojen hakkaamista! Rexener PR200 lämmittimessä painat nappia ja lämmitin hoitaa loput. Rexeneriä osaa käyttää kuka tahansa! Rexener on tehokas ja siinä on hyvä hyötysuhde. Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Rexener pitää veden lämpötilan tasaisena. Ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Nyt säädät halutun lämpötilan itse!

Rexener PR200 lämmitin voidaan asentaa joko uuden tai jo olemassa olevan kylpytynnyrin, paljun tai uima-altaan veden lämmitysjärjestelmäksi. Rexenerillä voi korvata perinteisen puulämmitteisen kylpytynnyrin lämmittimen. Veden lämmittämisen voi aloittaa jo ennen kuin allas on täynnä vettä.

Rexener paljulämmittimen polttoaineena käy valintasi mukaan esimerkiksi ruuantähteistä valmistettu biodiesel, diesel- tai polttoöljy. Rexener PR200:sta voit käyttää myös pientaloalueella, koska lämmittimestä ei tule näkyviä savuhaittoja naapurustolle. Rexener PR200 lämmittimen erittäin hyvä hyötysuhde tarkoittaa sitä, ettei lämmittimen käyttö aiheuta juurikaan haitallisia pakokaasupäästöjä. Pakoputkesta tulee käytännössä vain hiilidioksidia. Lämmittin tarvitsee vain hyvin vähän sähkövirtaa.

Rexenerillä voit pitää veden lämpimänä viikosta toiseen, kun yhdistät lämmittimeen hiekkasuodattimen ja käytät sopivia allaskemikaaleja. Paljuasi tai uima-allastasi tulee käytettyä jatkossa paljon enemmän! Rexenerin saat meiltä jopa asennuspalvelun kera. Viemme vanhan puukaminankin kierrätykseen niin halutessasi.

Rexener PR200 teho riittää myös jopa todella ison 50 000 litraisen uima-altaan lämmittämiseen – ympäri vuoden!

PR200 vedenlämmitin lyhyesti:

 • Sopii kaikkiin paljuihin ja suuriinkin uima-altaisiin
 • Toimii biodieselillä, dieselillä tai polttoöljyllä
 • Ei näkyviä savuhaittoja itselle tai naapurustolle
 • Erittäin tehokas (20kW)
 • Termostaattiohjattu, ylläpitää tarkasti halutun lämpötilan
 • Sopii helposti myös vanhan puukamiinan tilalle
 • Pidentää uima-allaskautta keväällä ja syksyllä
 • Voidaan pitää vesi “aina valmiina” / lämpimänä, jopa 1-3kk samalla vedellä kun käytetään kemikaaleja
 • Toimii paljukäytössä myös paikoissa joissa ei ole sähköverkkoa (invertteri + akut)
 • Kulutus 2L tunnissa
 • Paino: 43kg
 • Lämpötilan säätöalue 0-45ºC
 • Virrankulutus: 80W (230V, 50Hz)
 • Mitat: 380 x 580 x 860mm

Teknisesti edistyksellinen

Kattavat turvajärjestelmät

Rexener-vesilämmittimen elektronisesti ohjatut turvatoiminnot varmistavat lämmittimen turvallisen käytettävyyden kaikissa olosuhteissa. Turvatoiminnoista voi mainita mm. kaksi ylikuumenemisen estojärjestelmää, liekkivahdin sekä automaattisen sammutuksen ja vesitason valvonnan.

Vesitason valvontajärjestelmä

Jos lämmittimessä ei ole riittävästi vettä, se ei käynnisty. Jos veden pinnan taso laskee liiaksi, lämmittimen poltin sammuu.

Tehokas öljypoltin

Tehokas ilmapuhallin sekä korkealla paineella tehty öljysuihkutus varmistavat Rexener-vesilämmittimen öljypolttimen luotettavuuden kaikissa olosuhteissa.

Tarkka lämpötilan säätö

Rexener-vesilämmittimeen asetetaan haluttu vedenlämpötila 0 – 45 asteen (C) välille. Lämmitin pitää asetetun lämpötilan automaattisesti.

LUE LISÄÄ PR200 PALJULÄMMITTIMESTÄ

Kuvassa Rexener PR200 lämmittimellä varustettu uima-allas kooltaan n. 5 x 10 metriä. Uima-allas on käytössä ympäri vuoden. Kesällä veden lämpötila pidetään n. 27 °C asteessa ja talvella 32 °C asteessa.

Paino 43 kg
Mitat 38 × 58 × 86 cm
Teho

20kW/h

Polttoaineen kulutus

2,0 L/h

Polttoaine

Biodiesel, diesel tai polttoöljy

Termostaattiohjaus

Lämpötilan säätöalue 0-45ºC

Virrankulutus

80W (230V, 50Hz)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rexener PR200”

Rexener-vesilämmittimen öljypoltin on tehokkaasti suojattuna lämmittimen pintapeltien sisällä. Öljypolttimen, sitä ohjaavan elektroniikan sekä polttoainesäiliön suunnittelussa on otettu huomioon Pohjolan sääolosuhteet.

Öljypolttimen puhallin syöttää ilmaa palotilaan, johon suihkutetaan polttoainetta. Se sytytetään laitteen elektroniikan ohjaamalla sytyttimellä.

Öljyn lämpöenergia hyödynnetään lämmittimen sisällä kulkevan putkiston sisältämän veden lämmittämiseen. Tehokas ja tarkasti säädetty poltto pystyy hyödyntämään polttoöljyn sisältämän energian käytännössä täydellisesti, minkä takia Rexener-vesilämmitin ei tuota hiukkaspäästöjä eikä häkää. Pakoputkesta tulee periaatteessa vain vaaratonta hiilidioksidia.

Koska kaikki öljyn sisältämä energia pystytään käyttämään hyväksi lämmitystehona, Rexener-vesilämmittimen hyötysuhde on suuri, mikä tarkoittaa pientä polttoaineen kulutusta.

Lämmittimen mukana toimitettava pakoputkisto (piippu) varmistaa hyvin matalan äänitason ja turvallisuuden. Kuuma öljypolttimen liekki on tehokkaasti suojattuna laitteen sisällä eikä piipusta purkautuvien pakokaasujen matala lämpötila aiheuta tulipaloriskiä. Pakoputkiston päässä oleva piipun hattu suojaa poltinta myös ilman epäpuhtauksien ja kosteuden vaurioita aiheuttavilta tekijöiltä.

Tarkka lämpötilan säätö
Rexener-vesilämmittimeen asetetaan haluttu vedenlämpötila 0 – 45 asteen (C) välille. Lämmitin pitää asetetun lämpötilan automaattisesti.

Tehokas öljypoltin
Tehokas ilmapuhallin sekä korkealla paineella tehty öljysuihkutus varmistavat Rexener-vesilämmittimen öljypolttimen luotettavuuden kaikissa olosuhteissa.

Kattavat turvajärjestelmät
Rexener-vesilämmittimen elektronisesti ohjatut turvatoiminnot varmistavat lämmittimen turvallisen käytettävyyden kaikissa olosuhteissa. Turvatoiminnoista voi mainita mm. kaksi ylikuumenemisen estojärjestelmää, jäätymisen estotoiminnon, liekkivahdin sekä automaattisen sammutuksen ja vesitason valvonnan.

Ylikuumenemisen estojärjestelmät
Öljypoltin sammutetaan, jos lämmittimelle tulevan veden lämpötilaa nousee 50 asteeseen (C) tai lämmittimessä olevan veden lämpötila ylittää 75 °C.

Vesitason valvontajärjestelmä
Jos lämmittimessä ei ole riittävästi vettä, se ei käynnisty. Jos veden pinnan taso laskee liiaksi, lämmittimen poltin sammuu.

Liekkivahti ja automaattinen sammutusjärjestelmä
Öljypolttimen epämääräinen toiminta (huono palaminen) aktivoi liekkivahdin, joka sammuttaa öljypolttimen ja polttoainepumpun. Tämä varmistaa Rexener-vesilämmittimen turvallisuuden kaikissa tilanteissa.

Diagnostiikkatoiminto
Rexener-vesilämmittimen ohjausjärjestelmään liitetty diagnostiikkatoiminto tarkastaa kaikki lämmittimen toiminnot ennen käynnistystä. Diagnostiikkatoiminto näyttää lämmittimen käytön aikana tapahtuneet toimintahäiriöilmoitukset. Näitä voi käyttää lämmittimen huollon ja korjauksen apuna.