Rexener PR200

Rexener PR200:ssa painat nappia, säädät lämpötilan ja paljusi on hetkessä lämmin. Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Rexenerillä pidät veden lämpötilan tasaisena – ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Lämmittimen teho riittää jopa isoihin uima-altaisiin!

1 990,00 

Tuotetunnus (SKU): PR200 Osasto:

Ei enää halkojen hakkaamista! Rexener PR200 lämmittimessä painat nappia ja lämmitin hoitaa loput. Rexeneriä osaa käyttää kuka tahansa! Rexener on tehokas ja siinä on hyvä hyötysuhde. Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Rexener pitää veden lämpötilan tasaisena. Ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Nyt säädät halutun lämpötilan itse!

Rexener PR200 lämmitin voidaan asentaa joko uuden tai jo olemassa olevan kylpytynnyrin, paljun tai uima-altaan veden lämmitysjärjestelmäksi. Rexenerillä voi korvata perinteisen puulämmitteisen kylpytynnyrin lämmittimen. Veden lämmittämisen voi aloittaa jo ennen kuin allas on täynnä vettä.

Rexener paljulämmittimen polttoaineena käy valintasi mukaan esimerkiksi ruuantähteistä valmistettu biodiesel, diesel- tai polttoöljy. Rexener PR200:sta voit käyttää myös pientaloalueella, koska lämmittimestä ei tule näkyviä savuhaittoja naapurustolle. Rexener PR200 lämmittimen erittäin hyvä hyötysuhde tarkoittaa sitä, ettei lämmittimen käyttö aiheuta juurikaan haitallisia pakokaasupäästöjä. Pakoputkesta tulee käytännössä vain hiilidioksidia. Lämmittin tarvitsee vain hyvin vähän sähkövirtaa.

Rexenerillä voit pitää veden lämpimänä viikosta toiseen, kun yhdistät lämmittimeen hiekkasuodattimen ja käytät sopivia allaskemikaaleja. Paljuasi tai uima-allastasi tulee käytettyä jatkossa paljon enemmän! Rexenerin saat meiltä jopa asennuspalvelun kera. Viemme vanhan puukaminankin kierrätykseen niin halutessasi.

Rexener PR200 teho riittää myös jopa todella ison 50 000 litraisen uima-altaan lämmittämiseen – ympäri vuoden!

LUE ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSISTA

Rexener PR200 lämmittää paljun tasaisesti ja nopeasti

Jouluyllätyksenä Anelma Saarisen ja hänen miehensä kodin paljuun hankittu Rexener PR200 -lämmitin ilahdutti käyttäjiä jo ensimmäisellä kokeilukerralla. Lämmitin oli varsinaisesti hankittu lapsia ja lapsenlapsia varten, jotta heillä olisi vierailujen yhteydessä mukava paljuilla.

LUE LISÄÄ
Rexener PR200 on puukamiinan korvaaja

Janne Lehikoisen perheessä oli totuttu lämmittämään paljua polttopuilla. Sinänsä siinäkään ei ollut mitään ongelmaa, mutta paljuun kolmisen kuukautta sitten hankittu ja sittemmin usein käytössä ollut biodiesel-, diesel- ja polttoöljykäyttöinen Rexener PR200 -lämmitin teki veden lämmittämisestä vaivattomampaa.

LUE LISÄÄ
Omatekoisen lämmittimen korvaaja

Paljuja ja peräkärryjä vuokraavassa Paljurent.fi:ssä otettiin biodiesel-, diesel- ja polttoöljykäyttöinen Rexener PR200 -paljunlämmitin käyttöön vuodenvaihteessa 2017-2018. Ensimmäistä versiota päivitettiin ohjauspaneelin osalta matkan varrella, ja nyt laitteessa on myös vikavirtarele.

LUE LISÄÄ

Kuvassa Rexener PR200 lämmittimellä varustettu uima-allas kooltaan n. 5 x 10 metriä. Uima-allas on käytössä ympäri vuoden. Kesällä veden lämpötila pidetään n. 27 °C asteessa ja talvella 32 °C asteessa.

Teho

20kW/h

Polttoaineen kulutus

2,0 L/h

Polttoaine

Biodiesel, diesel tai polttoöljy

Mitat

320x580x839mm

Paino

38kg

Testi

Testi2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rexener PR200”

Rexener-vesilämmittimen öljypoltin on tehokkaasti suojattuna lämmittimen pintapeltien sisällä. Öljypolttimen, sitä ohjaavan elektroniikan sekä polttoainesäiliön suunnittelussa on otettu huomioon Pohjolan sääolosuhteet.

Öljypolttimen puhallin syöttää ilmaa palotilaan, johon suihkutetaan polttoainetta. Se sytytetään laitteen elektroniikan ohjaamalla sytyttimellä.

Öljyn lämpöenergia hyödynnetään lämmittimen sisällä kulkevan putkiston sisältämän veden lämmittämiseen. Tehokas ja tarkasti säädetty poltto pystyy hyödyntämään polttoöljyn sisältämän energian käytännössä täydellisesti, minkä takia Rexener-vesilämmitin ei tuota hiukkaspäästöjä eikä häkää. Pakoputkesta tulee periaatteessa vain vaaratonta hiilidioksidia.

Koska kaikki öljyn sisältämä energia pystytään käyttämään hyväksi lämmitystehona, Rexener-vesilämmittimen hyötysuhde on suuri, mikä tarkoittaa pientä polttoaineen kulutusta.

Lämmittimen mukana toimitettava pakoputkisto (piippu) varmistaa hyvin matalan äänitason ja turvallisuuden. Kuuma öljypolttimen liekki on tehokkaasti suojattuna laitteen sisällä eikä piipusta purkautuvien pakokaasujen matala lämpötila aiheuta tulipaloriskiä. Pakoputkiston päässä oleva piipun hattu suojaa poltinta myös ilman epäpuhtauksien ja kosteuden vaurioita aiheuttavilta tekijöiltä.

Tarkka lämpötilan säätö
Rexener-vesilämmittimeen asetetaan haluttu vedenlämpötila 0 – 45 asteen (C) välille. Lämmitin pitää asetetun lämpötilan automaattisesti.

Tehokas öljypoltin
Tehokas ilmapuhallin sekä korkealla paineella tehty öljysuihkutus varmistavat Rexener-vesilämmittimen öljypolttimen luotettavuuden kaikissa olosuhteissa.

Kattavat turvajärjestelmät
Rexener-vesilämmittimen elektronisesti ohjatut turvatoiminnot varmistavat lämmittimen turvallisen käytettävyyden kaikissa olosuhteissa. Turvatoiminnoista voi mainita mm. kaksi ylikuumenemisen estojärjestelmää, jäätymisen estotoiminnon, liekkivahdin sekä automaattisen sammutuksen ja vesitason valvonnan.

Ylikuumenemisen estojärjestelmät
Öljypoltin sammutetaan, jos lämmittimelle tulevan veden lämpötilaa nousee 50 asteeseen (C) tai lämmittimessä olevan veden lämpötila ylittää 75 °C.

Vesitason valvontajärjestelmä
Jos lämmittimessä ei ole riittävästi vettä, se ei käynnisty. Jos veden pinnan taso laskee liiaksi, lämmittimen poltin sammuu.

Liekkivahti ja automaattinen sammutusjärjestelmä
Öljypolttimen epämääräinen toiminta (huono palaminen) aktivoi liekkivahdin, joka sammuttaa öljypolttimen ja polttoainepumpun. Tämä varmistaa Rexener-vesilämmittimen turvallisuuden kaikissa tilanteissa.

Diagnostiikkatoiminto
Rexener-vesilämmittimen ohjausjärjestelmään liitetty diagnostiikkatoiminto tarkastaa kaikki lämmittimen toiminnot ennen käynnistystä. Diagnostiikkatoiminto näyttää lämmittimen käytön aikana tapahtuneet toimintahäiriöilmoitukset. Näitä voi käyttää lämmittimen huollon ja korjauksen apuna.