Rexener PR200 vedenlämmitin

1 990,00 2 290,00  / kpl

Paina nappia, säädä lämpötila ja Rexener PR200 vedenlämitin lämmittää paljusi tai uima-altaasi hetkessä. Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Rexenerillä pidät veden lämpötilan tasaisena – ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Lämmittimen teho riittää jopa isoihin uima-altaisiin!

Valitse alta haluamasi tuotepaketti.

Poista
Rexener PR200 vedenlämmitin

  TOIMITUS KOTIOVELLE - PostNord toimittaa kaikki tuotteet suoraan kotiovellesi. Kuljettaja soittaa ennen saapumista

  TOIMITUS TÄNÄÄN – Tilaukset jotka on tehty arkisin ennen kello 15.00 lähetetään pääsääntöisesti samana päivänä.

  NOPEASTI KOKO SUOMEEN – Toimitukset kaikkialle Suomeen pääsääntöisesti 2-5 vuorokaudessa. Nopeasti ja luotettavasti.

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI LATAA REXENER KUVASTO

LÄMPEENEE NAPPIA PAINAMALLA 

Rexener PR200 vedenlämmitin

Kuvaus

Rexener PR200 vedenlämmitin – palju tai allas lämpimäksi – nappia painamalla

Ei enää halkojen hakkaamista! Rexener PR200 vedenlämmitintä osaa käyttää kuka tahansa; paina nappia ja lämmitin hoitaa loput.Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Rexener PR200 vedenlämmitin pitää veden lämpötilan tasaisena. Ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Nyt säädät halutun lämpötilan itse!

 • Toimii biodieselillä, dieselillä tai polttoöljyllä
 • Pieni kulutus. Lämmön ylläpito helppoa ja edullista.
 • Tarkka termostaattiohjaus 0-45ºC
 • Korvaa myös olemassa olevan puukamiinan
 • Nopea veden lämmitys
 • Ei savuhaittoja
 • Pidentää uima-allaskautta
 • Virrankulutus vain 80W
 • Sopii kaikkiin paljuihin ja suuriinkin uima-altaisiin
Lue lisää

Lue lisää

Pieni kulutus Rexener PR200 vedenlämmittimellä

Rexener paljulämmittimen polttoaineena käy valintasi mukaan esimerkiksi ruuantähteistä valmistettu biodiesel, diesel- tai polttoöljy. 1500-litraisen paljun lämmittäminen + 7 asteesta + 38 asteiseksi tapahtuu kahdessa tunnissa ja lämmityskustannus on vain noin 4 euroa! Kun Rexener PR200 vedenlämmitin on käynnissä, se kuluttaa 2L tunnissa. Termostaatti kuitenkin sammuttaa polttimen, kun haluttu lämpötila on saavutettu. Poltin menee takaisin päälle, kun lämpötila tippuu 2-4 astetta. Näin kulutus saadaan minimoitua.

Vinkki: halutessasi voit vaikka laskea lämpötilan +10 asteeseen, jos et käytä paljua / uima-allasta yhtäjaksoisesti.

Yksinkertainen asennus niin vanhaan, kuin uuteenkin paljuun – Rexener PR200 paljulämmitin

Rexener PR200 sopii kaikkiin paljutyyppeihin. Rexener PR200 paljulämmitin voidaan asentaa joko uuden tai jo olemassa olevan kylpytynnyrin, paljun tai uima-altaan veden lämmitysjärjestelmäksi. Rexenerillä voi korvata perinteisen puulämmitteisen kylpytynnyrin tai paljun lämmittimen. Veden lämmittämisen voi aloittaa jo ennen kuin allas on täynnä vettä. Paljun lämmittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Rexener paljulämmitin toimii erinomaisesti myös meriedellä täytetyissä paljuissa, joten se on ihanteellinen valinta myös rantamökeillä sekä saaristoissa.

Lämmin palju tai kylpytynnyri kahdessa tunnissa – Rexener PR200 paljulämmitin

Rexener PR200 vedenlämmittimen avulla palju, kylpytynnyri tai uima-allas lämpenee todella nopeasti! Esimerkiksi 1500 litrainen palju lämpenee +7 asteesta +38 asteeseen n. 2 tunnissa. Voit myös halutessasi pitää vettä “heti valmiina”. Rexener PR200 vedenlämmittimellä vesi pysyy halutessasi lämpimänä viikosta toiseen. Kun yhdistät lämmittimeen hiekkasuodattimen ja käytät sopivia allaskemikaaleja, veden vaihtoväli pidentyy jopa useaan kuukauteen. Näin paljuasi, kylpytynnyriäsi tai uima-allastasi tulee käytettyä jatkossa paljon enemmän!

Rexener PR200 vedenlämmittimestä ei tule näkyvää savua – ei savuhaittoja itselle tai naapureille

Rexener PR200 vedenlämmitintä voit käyttää myös pientaloalueella, koska lämmittimestä ei tule näkyviä savuhaittoja naapurustolle. Rexener PR200 vedenämmittimen erittäin hyvä hyötysuhde tarkoittaa sitä, ettei lämmittimen käyttö aiheuta juurikaan haitallisia pakokaasupäästöjä. Pakoputkesta tulee käytännössä vain hiilidioksidia. Lämmitin tarvitsee vain hyvin vähän sähkövirtaa.

Rexener PR200 vedenlämmitin soveltuu uima-altaisiin

Rexener PR200 vedenlämmittimen teho riittää myös jopa todella ison 50 000 litraisen uima-altaan lämmittämiseen – ympäri vuoden! PR200 lämmitin on todella toimintavarma ja myönnämme sille 3 vuoden takuun.

Voidaan käyttää myös meri- tai järvivedellä

Rexener PR200 vedenlämmitin toimii erinomaisesti myös suolaisella merivedellä. Tästä syystä lämmitin on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi saaressa sijaitsevalle mökille.

Rexener PR200 vedenlämmittimen asennuspalvelu helpottaa käyttöönottoa

Rexener PR200 vedenlämmittimen saat meiltä halutessasi asennuspalvelun kera. Viemme vanhan puukaminankin kierrätykseen niin halutessasi. Asennuspalvelu sisältää Rexener PR200 vedenlämmittimen asennuksen avaimet käteen periaatteella. Tilatessasi asennuspalvelun olemme yhteydessä sopiaksemme asennusajankohdan. Asentajamme tulee paikalle sovittuna ajankohtana ja kytkee lämmittimen käyttöönne olemassaolevaan paljuun tai uima-altaaseen.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

KUIVAPAINO 43 kg
MITAT 38 × 58 × 86 cm
TEHO 20kW
KULUTUS 2,0 L/h (Huom! Termostaatin ansiosta todellinen kulutus on paljon pienempi)
POLTTOAINE Biodiesel, diesel tai polttoöljy
TERMOSTAATTI  0-45ºC
VIRRANKULUTUS 80W (230V, 50Hz)
MELUTASO 48 dB
OHJAUS Digitaalinen hipaisupaneeli
TANKKI 23 L ulkoinen tankki
VESILIITÄNTÄ 38 – 75 mm (38 mm sisähalkaisija)
SAVUPUTKI 100cm ilman hattua ja 110 cm hatun kanssa.

 

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lämmitin kuluttaa?

KULUTUSESIMERKKI

 • Paljun vesimäärä: 1500L
 • Lämmitysaika +7 °C --> +38 °C, kestää noin 2 tuntia, josta n. 1 tunti veden täyttöä. Kulutus on tällöin 2 L tunnissa.
 • Lämmityskustannus  n. 4€

Huomaa! Termostaatti sammuttaa polttimen kun haluttu lämpötila on saavutettu, näin ollen lämmitin ei kuluta polttoainetta. Kun lämpö putoaa 2-4 astetta (säädettävissä) lämmitin käynnistyy uudestaan ja vie vain hetken, kunnes haluttu lämpötila on jälleen saavutettu. Näinollen myös kulutus on pientä ja paljun käyttö taloudellista.

Halutessasi voit vaikka laskea lämpötilan +10 °C asteeseen, jos et käytä paljua / uima-allasta yhtäjaksoisesti. Näin säästät energiaa.

Kuinka kauan paljun lämmitys kestää?

Esimerkiksi 1500 litrainen palju lämpenee +7 asteesta +38 asteeseen n. 2 tunnissa. Veden lämmityksen voi aloittaa jo ennen, kuin palju on täynnä.

Voiko lämmitintä käyttää merivedellä?

Kyllä voi. PR200 toimii myös merivedellä.

Voinko asentaa lämmittimen vanhaan paljuun?

Kyllä voit! Rexener PR200 sopii kaikkiin paljutyyppeihin. Asennus on helpoin tehdä paljuihin, joissa on ulkoinen kamiina, mutta myös uppokamiinoilla varustettuihin paljuihin Rexener PR200 on mahdollista asentaa.

Voiko lämmitintä käyttää uima-altaan lämmittämiseen?

Kyllä voi! Rexener PR200 lämmittää jopa yli 50 000 litraisen uima-altaan.

Voinko käyttää biopolttoainetta?

Kyllä voit! Rexener toimii hienosti esimerkiksi Neste MY ja Aspen polttoaineiden kanssa.  

Mistä löydän varaosia lämmittimeen?

Huoltoautoverkostomme kattaa koko Suomen. Ammattitaitoisen asentajamme lisäksi autossa kulkee jatkuvasti kattava valikoima varaosia. Kaikki Rexenerin varaosat löytyvät Suomessa sijaitsevalta varastoltamme.

Tarvitseeko lämmitin kiertovesipumpun?

Kyllä. Rexener lämmitin on niin tehokas että vapaalla kierrolla lämmitin ei toimi optimaalisesti. Mikäli altaassasi (palju / uima-allas) on jo kiertovesipumppu tai hiekkasuodatin-järjestelmä, voit hyödyntää sitä myös Rexenerin kanssa. Mikäli sinulla ei vielä ole kiertovesipumppua tai hiekkasuodatinta, saat ne kätevästi verkkokaupastamme valitsemalla haluamasi PR200 tuotepaketin (Pronssi/Hopea/Kulta).

Mihin lämmittimen voi asentaa?

Rexener PR200 vedenlämmitin voidaan asentaa jopa 10 metrin päähän uima-altaasta tai paljusta. Sen ei siis tarvitse sijaita ihan altaan vieressä. Kiertovesipumppu hoitaa veden kierrätyksen.

Lämmitin on hyvä asettaa sellaiseen paikkaan, josta sitä pääsee helposti säätämään. Se tulee asentaa vakaalle, tasaiselle alustalle, johon ei pääse vettä. Lämmittimen jalat ovat säädettävissä – varmista niiden avulla lämmittimen asettuminen vaakatasoon. Polttoainesäiliölle tarvitaan turvallisesti kantava taso. Varmista, että säiliö on sellaisessa paikassa, missä se on helppo tankata.

Millaista kiertovesipumppua lämmittimen kanssa voi käyttää?

Suositellut kiertovesipumpun ominaisuudet

Käyttöjännite 230V~, 50Hz

Virtausnopeus 6100 L/h 6 m.c.H2O

Suurin virtausnopeus 9.6 m.c.H2O

Pienin virtausnopeus 2 m.c.H2O

Voit ostaa kiertovesipumpun myös verkkokaupastamme.

Tarvitseeko lämmitintä siirtää sisätiloihin/varastoon talvella?
Lämmitintä ei tarvitse siirtää sisätiloihin talvella varsinkaan jos se on käytössä. Mikäli lämmitin tyhjennetään vedestä, sitä voidaan säilyttää myös ulkona. Lämmittimessä ei ole pakkasessa rikki meneviä osia. Toki aina on parempi, jos laitetta on mahdollista säilyttää lämpimässä ja suojaisassa paikassa, kun se ei ole käytössä.
Pitääkö lämmitin tyhjentää talvella (vesi/polttoaine)?

Vesi ei saa päästä jäätymään laitteen sisällä. Vettä voi halutessaan ylläpitää sen verran lämpimänä ettei se pääse jäätymään, jolloin laitetta ei tarvitse myöskään tyhjentää. Jos lämmitintä ei käytetä (tai lämpöä ylläpidetä) tulee laite tyhjentää ennen pakkasen tuloa.

Polttoaine säilyy tiiviissä tankissa eli polttoainetankkia ei tarvitse tyhjentää pakkasellakaan. Mikäli polttoaine seisoo pitkään on aina suositeltavaa vaihtaa polttoaine.

Huom! Huolehdi pakkasella, että lämmittimessä käytetään talvilaadun polttoainetta.

Miten lämmitin tyhjennetään?

Lämmittimen takana on oma tyjennysproppu, josta vesi tyhjennetään.

Teknisiä lisätietoja

Teknisiä lisätietoja

Kattavat turvajärjestelmät

Rexener-vesilämmittimen elektronisesti ohjatut turvatoiminnot varmistavat lämmittimen turvallisen käytettävyyden kaikissa olosuhteissa. Turvatoiminnoista voi mainita mm. kaksi ylikuumenemisen estojärjestelmää, liekkivahdin sekä automaattisen sammutuksen ja vesitason valvonnan.

Vesitason valvontajärjestelmä

Jos lämmittimessä ei ole riittävästi vettä, se ei käynnisty. Jos veden pinnan taso laskee liiaksi, lämmittimen poltin sammuu.

Tehokas öljypoltin

Tehokas ilmapuhallin sekä korkealla paineella tehty öljysuihkutus varmistavat Rexener-vesilämmittimen öljypolttimen luotettavuuden kaikissa olosuhteissa.

Rexener-vesilämmittimen öljypoltin on tehokkaasti suojattuna lämmittimen pintapeltien sisällä. Öljypolttimen, sitä ohjaavan elektroniikan sekä polttoainesäiliön suunnittelussa on otettu huomioon Pohjolan sääolosuhteet.

Öljypolttimen puhallin syöttää ilmaa palotilaan, johon suihkutetaan polttoainetta. Se sytytetään laitteen elektroniikan ohjaamalla sytyttimellä.

Öljyn lämpöenergia hyödynnetään lämmittimen sisällä kulkevan putkiston sisältämän veden lämmittämiseen. Tehokas ja tarkasti säädetty poltto pystyy hyödyntämään polttoöljyn sisältämän energian käytännössä täydellisesti, minkä takia Rexener-vesilämmitin ei tuota hiukkaspäästöjä eikä häkää. Pakoputkesta tulee periaatteessa vain vaaratonta hiilidioksidia.

Koska kaikki öljyn sisältämä energia pystytään käyttämään hyväksi lämmitystehona, Rexener-vesilämmittimen hyötysuhde on suuri, mikä tarkoittaa pientä polttoaineen kulutusta.

Lämmittimen mukana toimitettava pakoputkisto (piippu) varmistaa hyvin matalan äänitason ja turvallisuuden. Kuuma öljypolttimen liekki on tehokkaasti suojattuna laitteen sisällä eikä piipusta purkautuvien pakokaasujen matala lämpötila aiheuta tulipaloriskiä. Pakoputkiston päässä oleva piipun hattu suojaa poltinta myös ilman epäpuhtauksien ja kosteuden vaurioita aiheuttavilta tekijöiltä.

Tarkka lämpötilan säätö

Rexener-vesilämmittimeen asetetaan haluttu vedenlämpötila 0 – 45 asteen (C) välille. Lämmitin pitää asetetun lämpötilan automaattisesti.

Ylikuumenemisen estojärjestelmät

Öljypoltin sammutetaan, jos lämmittimelle tulevan veden lämpötilaa nousee 50 asteeseen (C) tai lämmittimessä olevan veden lämpötila ylittää 75 °C.

Liekkivahti ja automaattinen sammutusjärjestelmä

Öljypolttimen epämääräinen toiminta (huono palaminen) aktivoi liekkivahdin, joka sammuttaa öljypolttimen ja polttoainepumpun. Tämä varmistaa Rexener-vesilämmittimen turvallisuuden kaikissa tilanteissa.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rexener PR200 vedenlämmitin”

Peruspakettiin kuuluu:


PR200 LÄMMITIN


PIIPPU


TANKKI


TARKISTUSSOITTO
Soitamme sinulle ennen tavaroiden toimitusta. Sovimme toimitusajankohdasta ja varmistamme että sinulla on kaikki tarvittavat osat asennusta varten.


PERUUTUSTURVA
Voit perua tilauksen veloituksetta, mikäli toteamme tarkistussoiton yhteydessä, että tuote ei jostain syystä sovellu paljuusi/altaaseesi.


TEKNINEN TUKI
Saat meiltä palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.


HUOLTOPALVELU
Koko maan kattava ammattitaitoinen huoltopalvelu


3 VUODEN TAKUU
Takuunalaiset huollot teemme veloituksetta luonasi.


LISÄPALVELUNA ASENNUS
Avaimet käteen asennuspalvelu 390€ koko Suomessa


 

Toimii biodieselillä

PR200 BASIC
1990€
sis. alv 24%

SINULLE, JOLLA ON JO KIERTOVESIPUMPPU JA ASENNUSTARVIKKEET

Peruspaketti
Asennussarja
Kiertovesipumppu
Suodatinpaketti
PR200 BRONZE
2050€
sis. alv 24%

SINULLE, JOLLA ON JO KIERTOVESIPUMPPU

Tämä paketti sopii erinomaisesti myös uima-altaisiin!

Peruspaketti
Asennussarja?
Kiertovesipumppu
Suodatinpaketti
PR200 SILVER
2150€
sis. alv 24%

TÄYDELLINEN PAKETTI PUUKAMIINAN KORVAAJAKSI

Peruspaketti
Asennussarja?
Kiertovesipumppu?
Suodatinpaketti
PR200 GOLD
2290€
sis. alv 24%

TÄYDELLINEN PAKETTI PUUKAMIINAN KORVAAJAKSI

Peruspaketti
Asennussarja?
Kiertovesipumppu?
Suodatinpaketti?

Täydennä tilauksesi

Meiltä löydät kaikki tarvittava verrattomaan kylpemiseen!

katso lisää
+
499,00  / kpl
+

Rexener lämmittimien lisävarusteet

Rexener PR200 polttoainesäiliö

39,00  / kpl
+
61,00  / kpl
+
49,00  / kpl
+

Rexener lämmittimien lisävarusteet

Savupiipun hattu kipinäverkolla

85,00  / kpl
+
149,00  / kpl
+
55,00  / kpl
+
45,00  / kpl
+
80,00  / kpl
+
590,00  / kpl
+
29,00  / kpl
+
29,00  / kpl
+
+

Lisävarusteet

Savupiipun jatkopala 1m

49,00  / kpl
+

Rexener lämmittimien lisävarusteet

Musta vesiletku 38mm

12,00  / kpl
+

Rexener lämmittimien lisävarusteet

Musta vesiletku 40mm

16,00  / kpl
+
439,00  / kpl
+
99,00  / kpl
+
10,00  / kpl
+
19,00  / kpl
+
29,00  / kpl
+
43,00  / kpl
+
43,00  / kpl
+
39,00  / kpl
+
239,00  / kpl
+

Rexener lämmittimien lisävarusteet

Suodatinkuitu 160g

24,90  / kpl
+

Rexener lämmittimien lisävarusteet

Asennussarja PR200

99,00  / kpl
+
390,00  / kpl
+

Lisävarusteet

Airrex kaatokannu

12,00  / kpl
+
39,00  / kpl
Osta nyt

Saatat myös pitää...

Rexener Silence

Nauti hiljaisuudesta

Lue lisää

Rexener Aurora

Paljuen uusi aikakausi

Lue lisää

Rexener Polar

Luksuspalju poreilla

Lue lisää