Rexener Polar Palju

5 690,00  / kpl

Rexener Polar on Suomessa käsityönä valmistettu laadukas puurunkoinen premium palju lasikuitualtaalla. Lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Suodatin sekä allaskemikaalit pitävät huolen siitä, että vesi pysyy puhtaana pitkään. Porejärjestelmä tuo luksusta paljuun.

Valitse altaan väriksi Gabro black tai Arctic White.

PALJU KAIKILLA HERKUILLA

Tästä paljusta löytyy kaikki. Termostaattiohjattava Rexener PR200 vedenlämmitin, kiertovesipumppu, massasuodatin, valot sekä porejärjestelmä 8 suuttimella.

Toimtuksen sisältö: Lasikuituallas, puurunko ja -verhoilu, Rexener PR200 vedenlämmitin, lämpöeristys, lämpöeristetty suojakotelo, kiertovesipumppu, massasuodatin, led-valo, porejärjestelmä

Huom! Toimitusaika 5 viikkoa. 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Poista
Rexener Polar Palju

  TOIMITUS KOTIOVELLE - PostNord toimittaa kaikki tuotteet suoraan kotiovellesi. Kuljettaja soittaa ennen saapumista

  TOIMITUS TÄNÄÄN – Tilaukset jotka on tehty arkisin ennen kello 15.00 lähetetään pääsääntöisesti samana päivänä.

  NOPEASTI KOKO SUOMEEN – Toimitukset kaikkialle Suomeen pääsääntöisesti 2-5 vuorokaudessa. Nopeasti ja luotettavasti.

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI LATAA REXENER KUVASTO ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET
LUKSUSPALJU POREILLA

Rexener Polar

Kuvaus

Rexener Polar – laadukas suomalainen palju

Lasikuituallas työstetään monen vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotussa käyttömukavuudessa. Rexener Polar paljussa käytetty vedenlämmitysteknologia on vertaansa vailla. Suomessa kehitetty Rexener PR200 vedenlämmitin on termostaattiohjattu lämmitysratkaisu nopeaan ja kustannustehokkaaseen paljun lämmittämiseen.

Ergonominen ja monipuolinen neliönmuotoinen palju

Kysytty neliönmuotoinen allas antaa mahdollisuuksia. Muotonsa puolesta se on helpompi upottaa terassiin, kuin perinteinen pyöreä palju. Neliönmuotoinen allas on lisäksi ergonominen ja mukava istua. Rexener Polar paljussa voi viettää rauhallista iltaa kahdestaan rentoutuen ja tarvittaessa sinne mahtuu jopa kahdeksan henkilöä kylpemään yhdessä. Altaan sisällä oleva tukeva porras tekee paljuun tulosta sekä siitä poistumisesta turvallista ja on lisäksi oiva korkeampi lisäistuin.

Lue lisää

Lue lisää

Rexener Polar paljun matalat käyttökustannukset

Rexener Polar paljun etu on sen matalaksi jäävät käyttökustannukset. Taloudelliseen paljuun vettä menee verrattaen vähän, noin 1300-1500 litraa. Muotoilun ansiosta tilan tuntua on kuitenkin paljon.

Rexener PR200 vedenlämmitin lämmittää veden + 7 asteesta + 38 asteiseksi jopa kahdessa tunnissa. Silloin lämmityskustannus on vain noin 4 euroa! Kun Rexener PR200 vedenlämmitin on käynnissä, se kuluttaa 2L tunnissa. Termostaatti kuitenkin sammuttaa polttimen, kun haluttu lämpötila on saavutettu. Poltin menee takaisin päälle, kun lämpötila laskee 2-4 astetta.

Lasikuitu on hygieeninen valinta

Lasikuitu on materiaalina jämäkkä, tukeva ja ennen kaikkea helppo pitää puhtaana. Säännöllinen pesu ja kuivaus pitää paljusi hygieenisenä. Lasikuitu kestää pohjoisen sääolosuhteita erinomaisesti. Se on pitkäikäinen ja kestävä materiaali. Lasikuitualtaat on valmistettu Suomessa ja myönnämme sille 10 vuoden takuun

Nopea lämmitys ilman savuhaittoja

Rexener Polar palju on ihanteellinen myös pientaloalueilla, koska lämmittimestä ei tule näkyviä savuhaittoja naapurustolle. Rexener PR200 vedenämmittimen erittäin hyvä hyötysuhde tarkoittaa sitä, ettei lämmittimen käyttö aiheuta juurikaan haitallisia pakokaasupäästöjä. Pakoputkesta tulee käytännössä vain hiilidioksidia. Palju lämpenee puukamiinaan verrattuna todella nopeasti. Lämpenemisnopeuteen vaikuttaa ulkona oleva lämpötila sekä se käytetäänkö altaassa kantta.

Arktista luksusta – inspiraatio pohjoisen luonnosta

Rexener paljujen värit ovat saaneet innoituksensa pohjoisen talvisen unelmamaiseman rakentajasta – valkoisesta lumesta sekä pohjoisen mustasta graniittikivestä – Gabrosta. Rexener kylpytynnyrin kuori on tehty jäkälänharmaaksi sävytetystä pohjoisen metsäkuusesta.

Nauti rauhallisesta paljuhetkestä 

Altaan kulmissa on rentoutumiseen sopivat kaltevat selkänojat ja jalkatilaa on keskellä paljon. Allas on keskeltä myös melko syvä, joten allas tuntuu todella tilavalta. Rexener Polar paljussa on rappunen, joka mahdollistaa helpon tulon ja poistumisen altaasta sekä toimii tarvittaessa istuimena lapsille.

Vaivaton tyhjennysmekanismi – Rexener Polar palju on edelläkävijä

Kehitämme tuotetta jatkuvasti ja kehitystyön tuloksena olemme ottaneet huomioon myös altaan tyhjentämisen helppouden. Vesi poistuu altaan pohjasta kokonaan eikä sitä tarvitse lainkaan tyhjentää käsin. Altaan kamiinan puoleisella sivulla on poistoventtiili, josta vesi valuu pois. Voit halutessasi liittää siihen myös 25 mm vesiletkun vesien pois ohjaamista varten.

Rexener PR200 vedenlämmitin – palju tai allas lämpimäksi – nappia painamalla

Ei enää halkojen hakkaamista! Rexener PR200 vedenlämmitintä osaa käyttää kuka tahansa; paina nappia ja lämmitin hoitaa loput.Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Rexener PR200 vedenlämmitin pitää veden lämpötilan tasaisena. Ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Nyt säädät halutun lämpötilan itse!

Laadukas lasikuituallas 10 vuoden takuulla

Annamme paljupaketille 3 vuoden takuun sekä lasikuitualtaalle jopa 10 vuoden takuun.

Tutustu myös valikoimamme muihin paljuihin ja kylpytynnyreihin

Rexener Silence palju

Rexener Aurora palju

Rexener Unnukka kylpytynnyri

Toimituksen sisältö

Toimituksen sisältö

 • LASIKUITUALLAS
  Kestävä ja helppo pitää puhtaana.
 • PUURUNKO JA VERHOILU
  Suomalaiselta sahalta
 • REXENER PR200 VEDENLÄMMITIN
  Termostaattiohjattava lämmitys. Toimii mm. biodieselillä.
 • LÄMPÖERISTYS
  Palju on kauttaaltaan lämpöeristetty
 • LÄMPÖERISTETTY SUOJAKOTELO
  Sis. lämmitin, tankki, kiertovesipumppu ja massasuodatin
 • KIERTOVESIPUMPPU
 • MASSASUODATIN
  Pitää veden puhtaana pitkään
 • LED-VALO
 • POREJÄRJESTELMÄ
Mittakuva

Mittakuva

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tulee ottaa huomioon paikkaa valittaessa?
 • Palju tulee sijoittaa tasaiselle alustalle joka kestää täyden altaan painon. (n. 2000kg)
 • Palju voidaan alustaa kivimurskeella tai vaihtoehtoisesti pohjan voi valaa betonista. Voidaan myös asentaa tai upottaa terassiin.
 • Valitessa kylpytynnyrille paikkaa on myös ajateltava veden tyhjentämiseen liittyviä seikkoja. Tarvittaessa vedet voi johtaa letkulla sivummalle.
 • Veden poistoventtiili sijaitsee lämmittimen kanssa samalla puolella allasta, ja siihen sopii sisämitaltaan 25mm letku.
Miten allas pysyy puhtaana?
 • Pidä allas peitettynä kannella (myydään erikseen) ja huolehdi muutenkin puhtaudesta ja hygieniasta, pesemällä sekä kuivaamalla allas säännöllisesti.
 • Allaskemikaaleja käyttämällä voit pidentää veden vaihtoväliä.
 • Allaskemikaaleja käytettäessä on pH-arvon pysyttävä annetuissa rajoissa eli 7,0-7,6.
Mitä jos jotain menee rikki?

Huoltoautoverkostomme kattaa koko Suomen. Ammattitaitoisen asentajamme lisäksi autossa kulkee jatkuvasti kattava valikoima varaosia. Kaikki Rexener paljujen varaosat löytyvät Suomessa sijaitsevalta varastoltamme.

Tarvitseeko Rexener Polar palju tyhjentää talveksi?

Ei. Voit käyttää Rexener Polar paljua myös talvella. Vesi ei kuitenkaan saa päästä jäätymään vedenlämmittimen/paljun/kiertovesipumpun sisällä. Vettä voi halutessaan ylläpitää sen verran lämpimänä ettei se pääse jäätymään, jolloin laitetta ei tarvitse myöskään tyhjentää. Jos lämmitintä ei käytetä (tai lämpöä ylläpidetä) tulee laite tyhjentää ennen pakkasen tuloa.

Polttoaine säilyy tiiviissä tankissa eli polttoainetankkia ei tarvitse tyhjentää pakkasellakaan. Mikäli polttoaine seisoo pitkään on aina suositeltavaa vaihtaa polttoaine.

Huom! Huolehdi pakkasella, että lämmittimessä käytetään talvilaadun polttoainetta.

Voiko Rexener Polar paljun upottaa terassiin?

Kyllä. Neliönmuotoisen paljun upottaminen onnistuu vaivattomasti.

Paljonko vettä paljuun mahtuu?

Rexener paljujen tilavuus on 1500 litraa. Voit itse valita täyttöasteen 1300 ja 1500 litran väliltä riippuen käyttötarkoituksesta ja siitä montako henkeä paljuun on tulossa.

Voinko käyttää biopolttoainetta?

Kyllä voit! Rexener toimii hienosti esimerkiksi Neste MY ja Aspen polttoaineiden kanssa.  

Voiko lämmitintä käyttää merivedellä?

Kyllä voi. PR200 toimii myös merivedellä

Kuinka paljon lämmitin kuluttaa?

KULUTUSESIMERKKI

 • Paljun vesimäärä: 1500L
 • Lämmitysaika (+7 -> +38C) noin 2 tuntia, josta n. 1 tunti veden täyttöä
 • Lämmityskustannus  n. 4€

Kun Rexener PR200 on käynnissä, se kuluttaa 2L tunnissa. Termostaatti kuitenkin sammuttaa polttimen, kun haluttu lämpötila on saavutettu. Poltin menee takaisin päälle, kun lämpötila tippuu 2-4 astetta. Näin kulutus saadaan minimoitua.

Halutessasi voit vaikka laskea lämpötilan esim. +10 asteeseen, jos et käytä paljua yhtäjaksoisesti. Näin säästät energiaa.

Kauanko paljun lämmittäminen kestää?

Palju lämpenee +7 asteesta +38 asteeseen n. 2 tunnissa. Veden lämmityksen voi aloittaa jo ennen, kuin palju on täynnä.

Toimiiko Rexener palju merivedellä?

Kyllä toimii. Kaikki Rexener paljut toimivat sekä makealla että suolaisella vedellä.

Miten Rexener paljut saivat alkunsa?

Miten Rexener paljut saivat alkunsa?

Rexener paljujen historia alkoi yhden miehen unelmasta. Käsittämätön määrä ajatustyötä, suunnittelua, osien tekoa ja erheitä. Näin syntyi ensimmäinen suomalaisista raaka-aineista käsin työstetty palju Rekijoen Sarininkulmalla. Metsän laidassa sijainneen omakotitalon autotallissa myhäili tyytyväinen paljun valmistaja.

Laatu edellä

Laadukas käsityönä valmistettu lasikuitupalju löysi paikkansa massavalmistettujen paljujen täyttämiltä markkinoilta. Tinkimätön laatu ja viimeistelyn tarkkuus puhui puolestaan. Jokainen valmistettu kylpytynnyri vakuutti aina lisää uusia asiakkaita kiihtyvällä tahdilla.

TK Kylpytynnyrit on nyt Rexener paljut

Yhden miehen autotallipaja ja yli 300 paljua vuosittain meinasi nitistää sitkeimmänkin suomalaisen sisun. Oli tullut aika astua seuraava askel kohti maailman valloitusta. Yhden miehen pajasta kehkeytyi yhdessä Rex Nordicin kanssa yli 20 hengen Pohjoismainen tiimi, joka nyt rakentaa markkinoiden laadukkaimpien paljujen tarinaa seuraaville sukupolville.

Inspiraatio pohjoisen luonnosta

Rexener paljujen värit ovat saaneet innoituksensa pohjoisen talvisen unelmamaiseman rakentajasta – valkoisesta lumesta sekä pohjoisen mustasta graniittikivestä – Gabrosta. Rexener kylpytynnyrin kuori on tehty jäkälänharmaaksi sävytetystä pohjoisen metsäkuusesta.

Suomalaista kädentaitoa 

Lasikuituallas työstetään lähes 50 vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Jokaisessa altaassa näkyy luottamus omaan käsityöosaamiseen. Vuorokauden mittaisen työvaiheen aikana jokaiseen altaaseen tulee lähes henkilökohtainen tunneside. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna. Tämän takia annamme lasikuitualtaallemme 10 vuoden takuun.

Kotimaisuus valttikorttina

Rexener paljun jokainen komponentti on tarkkaan valittu. Voimme hyvällä omallatunnolla sanoa että Rexener paljut ovat parasta mitä markkinoilta löytyy. Niin runko- kuin allaskin on valmstettu Suomessa

Valitse hiljaisuus tai helppous

Nautinnollinen kylpykokemus tarkoittaa ihmisille eri asioita. Toiselle tärkeintä on hiljaisuus, jossa kuuluu korkeintaan tulen loimu puukamiinasta. Toinen taas arvostaa helppoutta ja heti kylpyvalmista paljua. Yhteistä kaikille kuitenkin on puhdas ja lämmin vesi. Me ymmärrämme ihmisten erilaisuuden ja siksi valikoimamme tarjoaakin jokaiselle itsensä näköisen Rexener paljukokemuksen

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rexener Polar Palju”

Tekniset tiedot


Tilavuus: 1300-1500 litraa


Henkilöitä: max. 8


Altaan kuivapaino: n.200kg


Paljun ulkomitat: 190 x 190 x 110 cm (L x S x K)


Altaan sisähalkaisija: 223 cm


Jalkatilan halkaisija: 77 cm


Lämmitysmuoto: Rexener PR200 vedenlämmitin


Lämmittimen paino: 43 kg


Lämmittimen teho: 20 kW


Lämmittimen polttoaineenkulutus: 2 L/h


Polttoaine: Biodiesel, diesel tai polttoöljy


Lämmittimen virrankulutus: 80W


Lämmittimen ulkomitat: 38 × 58 × 86 cm (L x S x K)


Termostaatti: 0-45ºC


Vedenpoisto: Kylpytynnyrin pohjaan on asennettu tyhjennys-/poistoroppu, jonka avulla tynnyrin tyhjennys onnistuu helposti. Altaan oikealla puolella portaasta päin katsottuna on poistoventtiili, josta vesi valuu pois. Voit halutessasi liittää siihen myös 25 mm vesiletkun vesien pois ohjaamista varten. Tähän on mahdollista hankkia lisävarusteena myytävä tyhjennyshana.

KÄSINTEHTY SUOMESSA
3 vuoden takuu
100% suomalaista puuta
Toimii myös biodieselillä
LUKSUSPALJU POREILLA

Rexener Polar

Täydennä tilauksesi

Allastuotteemme sekä lisävarusteet ovat todella toimintavarmoja. Meiltä löydät kaiken tarvittavan verrattomaan kylpemiseen!

Katso lisää
+
590,00  / kpl
+
149,00  / kpl
+
550,00  / kpl
+
Osta nyt

Pidä paljusi puhtaana allaskemikaaleilla 

Allaskemikaaleilla pidät paljusi puhtaana ympäri vuoden!

Katso lisää
+
Varasto loppu
+
+
29,00  / kpl
+
29,00  / kpl
+
15,00  / kpl
+
15,00  / kpl
Osta nyt

Saatat myös pitää...

Rexener Silence

Nauti hiljaisuudeta

Lue lisää

Rexener Aurora

Paljuen uusi aikakausi

 
LUE LISÄÄ

PR200 vedenlämmitin

Lämpeenee nappia painamalla

LUE LISÄÄ