Massasuodatinpaketti Hydro FSU

259,00  / kpl

Erittäin tehokas massasuodatin pieniin altaisiin. Laadukas suodatin puhdistaa kaiken veteen joutuvan pölyn, lehdet, kylpemisestä aiheutuvat liat sekä muut epäpuhtaudet.

Tuote tilapäisesti loppu.
Korvaava tuote: Hiekkasuodatinjärjestelmä Classic 300

Varasto loppu

Kuvaus

Massasuodattimet altaiden veden suodatukseen. Erittäin tehokas massasuodatin pieniin altaisiin. Laadukas suodatin puhdistaa kaiken veteen joutuvan pölyn, lehdet, kylpemisestä aiheutuvat liat sekä muut epäpuhtaudet.

Hyvin tärkeä osa kylpemistä on veden puhtaudesta huolehtiminen, ja siitä huolen pitää muun muassa tämä Hydro FSU -massasuodatin. Tuote on pieni ja näppärä massasuodatin joka taistelee tehokkaasti kirkkaamman kylpyveden puolesta. Massasuodattimessa vesi kulkee massan läpi ja puhdistuu sen avulla. Massana suodattimessa voi käyttää joko perinteistä suodatushiekkaa tai Kirami suodatinkuitua.

Bakteerien ja pieneliöiden poistamisesta huolehtivat aina kemikaalit.

Paketissa mukana jalusta, pumppu, ohjausventtiili ja suodatussäiliö. Kirami suodatinkuitu 160g sisältyy myös pakettiin. Kytkemiseen tarvitset altaaseesi sopivan läpiviennin/letkusarjan, joka ostetaan erikseen tynnyrin valmistusmateriaalin mukaan.

Pakkauksen sisältö

Suodatin, pumppu, ohjausventtiili ja Kirami suodatinkuitu 160 g.

Lisätiedot
Paino9.51 kg
Mitat49 × 48 × 33.5 cm