Massasuodatin MF250

269,00  / kpl

Massasuodatin altaan veden suodatukseen. Hyvin tärkeä osa kylpemistä on veden puhtaudesta huolehtiminen, ja siitä fyysisestä puhtaudesta huolen pitää massasuodatin. Pieniin uima-altaisiin ja paljuihin soveltuva laadukas suodatin puhdistaa kaiken veteen joutuvan pölyn, lehdet, kylpemisestä aiheutuvat liat sekä muut epäpuhtaudet.

Massasuodatin MF250

269,00  / kpl

 LUOTETTAVA KUMPPANI - Yrityksemme kuuluu korkeimpaan AAA-luokkaan. Olemme luotettava kotimainen perheyritys.
 TOIMITUS TÄNÄÄN – Tilaukset jotka on tehty arkisin ennen kello 15.00 lähetetään pääsääntöisesti samana päivänä.
 NOPEASTI KOKO SUOMEEN - Toimitukset kaikkialle Suomeen pääsääntöisesti 2-5 vuorokaudessa.

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI
Kuvaus

MF250 altaisiin hyvin soveltuva pieni ja näppärä massasuodatin, joka puhistaa tehokkaasti kylpyvettä. Massasuodattimessa vesi kulkee ensiksi esisuodattimen läpi, joka poistaa isoimmat roskat, tämän jälkeen vesi ohjautuu suodatusmassan läpi johon pienemmät roskat jäävät. Massana suodattimessa voi käyttää joko perinteistä suodatushiekkaa tai suodatinkuitua. Suodatusmassa voidaan pestä ja huuhdella suodattimen takapesu (Backwash) ja huuhtelu (rinse) toiminnoilla. Tarpeen mukaan suodatusmassa tulee vaihtaa uuteen.

Paketissa mukana jalusta, 250W pumppu, 4-tie ohjausventtiili, väliletku liittimineen ja suodatussäiliö, sekä 500 g suodatinkuitua.

Altaaseen kytkemiseen tarvitset altaaseesi sopivan läpiviennin/letkusarjan, joka ostetaan erikseen tynnyrimallin mukaan. Laitteessa itsessään on letkulähdöt joihin soveltuu 32 tai 38 mm sisämitallinen letku. Laite tulee aina kytke vain vikavirtasuojattuun pistorasiaan.

Teknistä kuluttajatietoa

Teknistä kuluttajatietoa

Pumppu 250W. Letkulähdöt 32 ja 38 mm sisämitalliselle letkuille.

Pakkauksen sisältö

Pakkauksen sisältö

Jalusta, pumppu, 4-tie ohjausventtiili, väliletku liittimineen, suodatussäiliö, sekä 500g suodatinkuitua.

Mitat

Mitat

Pakkausmitat
Pituus 59 cm
Leveys 47 cm
Korkeus 42 cm
Paino 10,7 kg
Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Massasuodatin MF250

  1. Janne

    Asennettu kylpytynnyriin, jossa puukamina vaihdettiin PR-200 diesel lämmittimeen. Suodattimen pumppu on voimakas ja virtausta on ehkäpä liiaksikin, eli mistään laiskasta pumpusta ei ole kysymys. Itse vaihdoin kaikki klemmarit parempiin min. 40mm klemmareihin (IKH), koska ne perusklemmarit olivat mielestäni heppoiset. Nyt kun laite on toiminnassa, niin enpä usko, että olin väärässä klemmareiden vaihdon suhteen. Itse olisin kaipaillut tälle lämmitin ja suodatin yksiköille suojan rakennusohjeita, joitain mittoja sekä ajatuksia, jotta rakentaminen onnistuisi helpommin.

    Tein laatikon, jonka mitat ovat leveys 150cm, syvyys 100cm ja korkeus 100cm, josta etureunan korkeus on 90cm saaden kattolevylle kaato ulospäin kylpytynnyristä. Jaoin tuon laatikonkahteen osaan, lämpimään ja kylmään osastoihin ja lämpimälle osastolle annoin 90cm (finnfoam 50mm) antaa sisämitan 80cm suodatin yksikölle sekä polttoaine säiliölle. Kylmään osastoon 60cm sijoitin tietenkin kaminan. Ohjeiden etäisyys vaatimukset kaminan sijoittamiseen ovatkin sitten ristiriitaiset kaikkiin mittoihin sekä kuviin, joita löytyy galleriasta. Eli ihan oman harkinnan mukaan teette kotelot näille.

Lisää arvio