Massasuodatin MF250

269,00  / kpl

250 W pumpulla varustettu massasuodatinlaitteisto ja suodatinkuitupakkaus.

 

Massasuodatin MF250

269,00  / kpl

Kuvaus

Massasuodatin altaan veden suodatukseen. Hyvin tärkeä osa kylpemistä on veden puhtaudesta huolehtiminen, ja siitä fyysisestä puhtaudesta huolen pitää massasuodatin. Pieniin uima-altaisiin ja paljuihin soveltuva laadukas suodatin puhdistaa kaiken veteen joutuvan pölyn, lehdet, kylpemisestä aiheutuvat liat sekä muut epäpuhtaudet.

MF250 on paljuihin ja pieniin uima-altaisiin pieni ja näppärä massasuodatin, joka puhistaa tehokkaasti kylpyvettä. Massasuodattimessa vesi kulkee massan läpi ja epäpuhtaudet jäävät suodatusmassaan. Massana suodattimessa voi käyttää joko perinteistä suodatushiekkaa tai suodatinkuitua. Suodatusmassa voidaan pestä ja huuhdella suodattimen takapesu (Backwash) ja huuhtelu (rinse) toiminnoilla. Tarpeen mukaan suodatusmassa tulee vaihtaa uuteen.

Paketissa mukana jalusta, 250W pumppu, 4-tie ohjausventtiili, väliletku liittimineen ja suodatussäiliö, sekä 500g suodatinkuitua.

Altaaseen kytkemiseen tarvitset altaaseesi sopivan läpiviennin/letkusarjan, joka ostetaan erikseen tynnyrimallin mukaan. Laitteessa itsessään on letkulähdöt joihin soveltuu 32 tai 38 mm sisämitallinen letku.

Teknistä kuluttajatietoa
Pumppu 250W.
Letkulähdöt 32 ja 38 mm sisämitalliselle letkuille.
IP Luokka: IPX5

Pakkauksen sisältö
Jalusta, pumppu, 4-tie ohjausventtiili, väliletku liittimineen, suodatussäiliö, sekä 500g suodatinkuitua.

Lisätiedot
Paino 10.7 kg
Mitat 59 × 47 × 42 cm