BIOCOOL Disinfect my pool 1l

39,95  / kpl

sis. 24% ALV
BIOCOOL Disinfect my pool 1l

39,95  / kpl

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Biocool Disinfect my pool korvaa kloorin, shokkikloorin, levänestoaineen, pH:n mittauksen ja säädön. Nestemäinen uimaveden puhdistusaine.

Tuotetunnus (SKU): REXP22041 Osasto:

Biocool Disinfect my pool on hajuton ja klooriton. Se ei sisällä klooriyhdisteitä, joista vapautuu aktiivista klooria, eikä siten tuota kloramiineja, jotka ovat hyvin haitallisia terveydelle. Biocool Disinfect my pool on yksinkertainen ja tehokas uimaveden desinfiointiaine, joka hajoaa helposti luonnossa. Se ei yleensä edellytä täydentäviä tuotteita. Joissakin tapauksissa saatetaan kuitenkin tarvita Biocool Clear my poolwater -hiutaloittamisainetta, joka saa uimaveden hiukkaset tarttumaan helpommin puhdistussuodattimeen. Tuotteet toimivat eri pH-arvoilla tehokkuuden kärsimättä, minkä ansiosta uimaveden pH:ta ei tarvitse mitata. Annostelu onnistuu helposti suoraan pullosta annostelijan avulla, minkä ansiosta tuote on huomattavasti helppokäyttöisempi kuin perinteiset menetelmät. Biocool Disinfect my pool korvaa kloorin, shokkikloorin, levänestoaineen, pH:n mittauksen ja säädön.

Biocool Disinfect my pool on:

  • Klooriton
  • ei vapaudu aktiivista klooria eikä siten tuota kloramiineja, jotka ovat hyvin haitallisia terveydelle
  • Hajuton- Helposti biohajoava- Helppo käyttää ja annostella (annostelu suoraan pullosta, ei läikkymisvaaraa kuten muita mitta-astioita käytettäessä)
  • Ei vaadi täydentäviä tuotteita (mutta voidaan täydentää kloorilla esim. siirryttäessä Biocool Disinfect my pool -tuotteeseen tai jos muusta syystä halutaan käyttää klooria tai esim. hiutaloittamisainetta)
  • Todistetusti tehokas
TUOTTEEN ETIKETTI

Tietoa Biocoolista

Biocool tarjoaa hellävaraisia, yksinkertaisia ja tehokkaita tuotteita veden puhtaanapitoon. Biocool-tuotteita valmistetaan Pohjois-Ruotsissa, jossa yksinkertaisuus ja puhtaus ovat kaiken toiminnan perusta. Tavoitteena on kehittää korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat ihmis- ja ympäristöystävällisiä. Tuotteet ovat muotoilultaan ja käyttötavaltaan yksinkertaisia sekä todistetusti tehokkaita. Biocool haluaa olla mukana yhteiskunnan taistelussa kloorin ja antibioottien käytön vähentämisen puolesta. Missään Biocoolin uima-allastuotteissa ei ole klooriyhdisteitä, joista vapautuu aktiivista klooria, eivätkä ne siten tuota kloramiineja, jotka ovat haitallisia terveydelle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BIOCOOL Disinfect my pool 1l”