Airrex AH-720

370,00  / kpl

Airrex AH-720 on patentoitu sähkölämmitinratkaisu  tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen. Infrapunasäteily lämmittää ilman sijaan materiaalia, joten lämpö tuntuu samalta kuin auringon lämpö. Lukuisia käyttökohteita: terassit, parvekkeet, aitat, vierasmajat, asuntovaunujen etuteltat, ulko-wc:t, saunatuvat,  grillikodat, taukotuvat, toimistotilat, kesämökille…

Airrex AH-720

370,00  / kpl

Kuvaus

Airrex AH-720 on patentoitu sähkölämmitinratkaisu, joka soveltuu esimerkiksi työtilojen, autotallien, toimistojen, kesämökkien, terassien ja taukotilojen tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen.

Ainutlaatuisen keraamisesti pinnoitettujen lämmönsiirtimien ja halogeenilampun tuottama infrapunalämpö leviää tasaisesti kaikkiin suuntiin ja tarjoaa miellyttävän lämmöntunteen, myös lähellä lämmitintä oleskeltaessa. Lisäksi laitteen lämmitystehoa voidaan tehostaa sisäänrakennetun puhaltimen avulla. Kevyt pyörillä varustettu laite on liikuteltavissa eikä vaadi kiinteää asennusta.

Lämmittimessä on automaattinen termostaattiohjaus, ajastinkello 0-24 h, päävirtakytkin. Ylijännite- ja kuumenemissuoja, kallistustunnistin joka samuttaa laitteen sen kaatuessa ja suojamaadoitus. Helppokäyttöinen ohjauspaneeli led-näytöllä, sekä kaukosäädin.

Airrex AH-720 lämmittimellä on tehtaan myöntämä 12kk takuu.

Mikä on Infra Plate?

Pitkää aaltopituutta tuottavat sähköiset infrapunalämmittimet perustuvat yleensä lämpöä tuottaviin, putkimaisiin vastuselementteihin. Niiden muodostama infrapunasäteily lähtee vastuksen pinnasta säteittäisesti, minkä takia lämmitysteho hajaantuu korkeussuunnassa. Airrexin patentoima Infra Plate suuntaa infrapunasäteilyä tarkasti haluttuun suuntaan.

Patentoitu Infra Plate tuottaa parhaan lämpötehon pienimmillä päästöillä. Lämpö suunnataan tarkasti suoraan eteenpäin, mikä lisää lämmitystehoa. Alumiiniseoksesta ja keraamipinnoitetuista osista valmistettu tehokas lämmityselementti kestää erinomaisesti lämpöä ja iskuja.

Lämmitin ei aiheuta melua tai hajua ja sen tuottama pitkäaaltoinen infrapunasäteily koetaan hyvin miellyttäväksi. Pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn terveyshyödyt tunnustetaan yleisesti. Airrex-lämmittimien tuottaman säteilyn laatu on testattu ja sertifioitu.

Video

Lisätiedot
Paino15 kg
Mitat54 × 29 × 80 cm
Lämmitysteho

2,8kW (InfraPlate 1,6 kW, halogeeni 1,2 kW)

Lämmityspinta-ala:

n. 10-50m2 (tilan korkeus 2,5 m)

Termostaattiohjattu

(jättää aina yhden vastuksen päälle, joten pienissä tiloissa lämpötila saattaa nousta vaikka haluttu lämpötila on saavutettu)

Kaukosäädin

Kyllä

Virrankulutus

11,8 A

Tuulettimen teho

2,0 m3 / min

Sähköliitäntä

1-vaihe, 230V, 50 Hz