TOIMITUSEHDOT

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko toimitus maksaa?

Toimituskulut: 

  • Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 1000€ tilauksille.
  • Alle 1000€ toimitusten hinta on 7,90€.
  • Toimitushinnat ovat voimassa www.rexnordic.fi verkkokaupassa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusumman kassalla.
Mikä jakeluyhtiö toimittaa tilaukset?

Kaikki lähetyksemme toimittaa Postnord. Lähetykset toimitetaan aina kotiovelle saakka, joten sinun ei tarvitse hakea lähetystä erikseen noutopisteestä. Kuljetusliikkeen edustaja soittaa sinulle ennen jakelua.

Kuinka nopeasti pakkaatte tilaukseni?

Arkipäivisin kello 15.00 mennessä tulleet tilaukset lähetämme pääsääntöisesti samana päivänä. Tämä koskee tuotteita jotka löytyvät heti varastostamme. Mikäli emme pysty toimittamaan kaikkia tilaamiasi tuotteita kerralla, olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme mahdollisesta osatoimituksesta.

Kuinka nopeasti vastaanotan tilaukseni?

Pääsääntöisesti kuljetusajat ovat 2-3 vuorokautta koko Suomeen. Suomi on kuitenkin pitkien välimatkojen maa, joten kuljetusaika voi olla myös tätä pidempi.