Täydellinen kylpytynnyri tiheästi asutulle asuinalueelle

”Päätimme tilata Rexener Unnukka kylpytynnyripaketin, koska olimme lukeneet verkkosivuilta, ettei siitä tule näkyvää savua. Se oli meille ratkaiseva tekijä, koska asumme tiheästi asutulla alueella.”

Muutaman vuoden asiaa pohdittuamme päätimme uudistaa terassiamme hankkimalla uuden kylpytynnyrin. Uudistuksen myötä upotimme Rexener Unnukka kylpytynnyrin terassiin ja asensimme sen yläpuolelle kauniin pergolan.

Löysimme erilaisia vaihtoehtoja kylpytynnyrin lämmittämiseen, mutta Rexener PR200 vedenlämmitin, joka toimitetaan osana Rexener Unnukka kylpytynnyripakettia, sopi meidän käyttöömme parhaiten. Tällä hetkellä käytämme lämmittämiseen tavallista Dieseliä. Lämmitin on kuluttanut heinäkuusta syyskuuhun noin 35 litraa. Lämmitin sekä kiertovesipumppu vievät lisäksi vähän sähköä.

“Terassin uusimisen ja Rexener Unnukka kylpytynnyrin asennuksen myötä olemme viettäneet paljon enemmän aikaa terassillamme. Kylpytynnyriä käytämme jopa 5 kertaa viikossa. Nyt kun kylpytynnyri on vakiinnuttanut paikkansa perheessämme, saunominen on jäänyt vähemmälle.”

Pidämme veden lämpötilaa noin 40 asteessa, kun kylvemme ja laksemme sen 25 asteeseen silloin, kun se ei ole käytössä. Vesi lämpenee alla puolessa tunnissa ja se tekee kylpytynnyriin nousemisesta todella houkuttelevaa. Kaikki perheenjäsenet ovat iloinneet kylpytynnyrin hankinnasta ja aiomme käyttää sitä ehdottomasti myös talvella.

“Kylpytynnyrin ylläpito on todella helppoa. Käytämme kylpytynnyrissä muovikantta ja lisäksi altaan yläpuolelle asennettu pergola pitää roskat poissa altaasta. Pidämme veden puhtaana käyttämällä allaskemikaaleja. Juuri nyt olemme käyttäneet aktiivihappea ja vaihdamme veden noin kolmen viikon välein.”

Rexener PR200 vedenlämmittimessä on paljon positiivista; siitä ei tule näkyvää savua, polttoainetta kuluu todella vähän ja kylpytynnyri lämpenee ennätysvauhtia. Ekonomiset käyttökustannukset syntyvät siitä, että polttoaineen- sekä sähkönkulutus on vähäistä ja vettä ei tarvitse vaihtaa usein.

Meillä ei varsinaisesti ollut suuria odotuksia lämmittimelle, muuta kuin se ettei siitä tulisi häiritsevää savua naapurustolle. Olemme todella tyytyväisiä tähän ostokseen ja suosittelenne Rexener Unnukka kylpytynnyripakettia kaikille. Se on todella helppokäyttöinen, haluttu lämpötila saavutetaan nopeasti, häiritsevää savua ei tule ja käyttökustannukset ovat minimaaliset.

“Kaikilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia lämmittää kylpytynnyriä puilla, joten Rexener Unnukka kylpytynnyri oli meille täydellinen valinta.”

Sari Jukarainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.