REXENER ALTAAT

Laadukkaat Rexener paljut pohjoisesta

Rexener paljut tehdään Suomessa

Rexener pajujen lasikuitualtaat työstetään lähes 50 vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotussa käyttömukavuudessa. 

Rexener Unnukka kylpytynnyri taas on tehty markkinoiden parhaista komponenteista; käytämme Euroopan suurimman kylpytynnyreiden toimittajan Kiramin pyöreää kylpytynnyriä. 

Neliönmuotoinen tai pyöreä muoto

Kysytty neliönmuotoinen Rexener palju antaa mahdollisuuksia. Se on helppo upottaa terassiin, ja on ergonominen sekä mukava istua. Neliönmuotoiseen altaaseen mahtuu jopa 8 henkilöä kylpemään yhtäaikaa. 

Rexener Unnukka kylpytynnyri taas on perinteinen pyöreä kylpytynnyri. Myös pyöreä kylpytynnyri on mahdollista upottaa terassiin. Se kuitenkin vaatii hieman kädentaitoja. Pyöreään kylpytynnyriin mahtuu kylpemään kuusi ihmistä kerrallaan.

Rexener paljujen matalat käyttökustannukset

Valitsit sitten puukaminallisen – tai edityksellisen Rexener PR200 lämmittimellä varustetun paljun tai kylpytynnyrin – käyttökustannukset jäävät pieniksi. 

Taloudelliseen paljuun vettä menee verrattaen vähän, noin 1300-1500 litraa. Veden voi halutessaan ottaa esimerkiksi suoraan järvestä tai merestä.

Arktista luksusta – inspiraatio pohjoisen luonnosta

Rexener paljujen värit ovat saaneet innoituksensa pohjoisen talvisen unelmamaiseman rakentajasta – valkoisesta lumesta sekä pohjoisen mustasta graniittikivestä – Gabrosta. Rexener paljujen kuori on tehty jäkälänharmaaksi sävytetystä pohjoisen metsäkuusesta. Rexener kylpytynnyrissä käytämme suosittua Kiramin paljua. 

Helppo ylläpitää – vähemmän huoltoa vaativia osia

Meille on tärkeää, että palju kestää aikaa. Siksi minimoimme lisävarusteiden ja turhien osien määrä, jonka vuoksi huoltaminen helpottuu. Voit siis halutessasi huoltaa paljun itse. Meiltä löytyy myös huoltopalvelu, mikäli toivotte meidän tekevän huollon puolestanne.

Rexener paljut nopealla kotiinkuljetuksella

Rakensimme käyttäjien kokemusten perusteella neljä suosittua mallia, joita löytyy aina varastostamme. Tästä syystä toimitukset ovat nopeita ja pääset nauttimaan paljuilusta nopealla aikataululla. Palju toimitetaan aina kotiinkuljetuksella, soitamme sinulle ennen toimitusta.

TK-KYLPytynnyrit on
nyt rexener

Rex Nordic on ostanut
TK-Kylpytynnyrit liiketoiminnan.

LUE LISÄÄ

PALJUN TOIMITUS

Kuljetamme paljun kotipihaasi. Kuljetus 199€ kaikkialle manner-Suomeen. Voit myös noutaa ostamasi paljun veloituksetta Askolasta esimerkiksi peräkärryllä. 

Laadukkaat kotimaiset Rexener altaat ja paljut

REXENER SILENCE PALJU
2990 €
sis. alv 24%
6-8 hlö?
Lasikuituallas?
TK-35 Puukamiina
Suojakotelo
Kiertovesipumppu
Valot
Poresarja
OSTA NYT
REXENER AURORA PALJU
4490 €
sis. alv 24%
6-8 hlö?
Lasikuituallas?
Rexener PR200 vedenlämmitin
Suojakotelo?
Kiertovesipumppu
Valot
Poresarja
OSTA NYT
REXENER POLAR PALJU
5490 €
sis. alv 24%
6-8 hlö?
Lasikuituallas?
Rexener PR200 vedenlämmitin
Suojakotelo?
Massasuodatin?
Valot
Poresarja
OSTA NYT
REXENER UNNUKKA KYLPYTYNNYRI
4199 €
sis. alv 24%
4-6 hlö?
Muoviallas?
Rexener PR200 vedenlämmitin
Suojakotelo?
Massasuodatin?
Valot
Poresarja
OSTA NYT

Lisävarusteet ja tarvikkeet

Allaskemikaalit

15,00  / kpl
17,00  / kpl
17,00  / kpl
17,00  / kpl
15,00  / kpl
15,00  / kpl
29,00  / kpl
29,00  / kpl

Miten Rexener paljut saivat alkunsa?

Rexener paljujen historia alkoi yhden miehen unelmasta. Käsittämätön määrä ajatustyötä, suunnittelua, osien tekoa ja erheitä. Näin syntyi ensimmäinen suomalaisista raaka-aineista käsin työstetty palju Rekijoen Sarininkulmalla. Metsän laidassa sijainneen omakotitalon autotallissa myhäili tyytyväinen paljun valmistaja.

Laatu edellä

Laadukas käsityönä valmistettu lasikuitupalju löysi paikkansa massavalmistettujen paljujen täyttämiltä markkinoilta. Tinkimätön laatu ja viimeistelyn tarkkuus puhui puolestaan. Jokainen valmistettu kylpytynnyri vakuutti aina lisää uusia asiakkaita kiihtyvällä tahdilla.

TK Kylpytynnyrit on nyt Rexener paljut

Yhden miehen autotallipaja ja yli 300 paljua vuosittain meinasi nitistää sitkeimmänkin suomalaisen sisun. Oli tullut aika astua seuraava askel kohti maailman valloitusta. Yhden miehen pajasta kehkeytyi yhdessä Rex Nordicin kanssa yli 20 hengen Pohjoismainen tiimi, joka nyt rakentaa markkinoiden laadukkaimpien paljujen tarinaa seuraaville sukupolville.

Inspiraatio pohjoisen luonnosta

Rexener paljujen värit ovat saaneet innoituksensa pohjoisen talvisen unelmamaiseman rakentajasta – valkoisesta lumesta sekä pohjoisen mustasta graniittikivestä – Gabrosta. Rexener kylpytynnyrin kuori on tehty jäkälänharmaaksi sävytetystä pohjoisen metsäkuusesta.

Suomalaista kädentaitoa 

Lasikuituallas työstetään lähes 50 vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Jokaisessa altaassa näkyy luottamus omaan käsityöosaamiseen. Vuorokauden mittaisen työvaiheen aikana jokaiseen altaaseen tulee lähes henkilökohtainen tunneside. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna. Tämän takia annamme lasikuitualtaallemme 10 vuoden takuun.

Kotimaisuus valttikorttina

Rexener paljun jokainen komponentti on tarkkaan valittu. Voimme hyvällä omallatunnolla sanoa että Rexener paljut ovat parasta mitä markkinoilta löytyy. Niin runko- kuin allaskin on valmstettu Suomessa

Valitse hiljaisuus tai helppous

Nautinnollinen kylpykokemus tarkoittaa ihmisille eri asioita. Toiselle tärkeintä on hiljaisuus, jossa kuuluu korkeintaan tulen loimu puukamiinasta. Toinen taas arvostaa helppoutta ja heti kylpyvalmista paljua. Yhteistä kaikille kuitenkin on puhdas ja lämmin vesi. Me ymmärrämme ihmisten erilaisuuden ja siksi valikoimamme tarjoaakin jokaiselle itsensä näköisen Rexener paljukokemuksen