REXENER ALTAAT

Laadukkaat Rexener paljut pohjoisesta

Pulahda omaan paljuun vaikka suoraan saunasta ja nauti raikkaasta ilmasta, auringonpaisteesta tai tähtitaivaasta!

Rex Nordic valmistaa ja myy laadukkaita ja tilavia kylpytynnyreitä sekä niihin liittyviä lisävarusteita. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme ja tee tilaus!

Kylpytynnyri makusi mukaan

Kylpytynnyri sopii niin kotipihalle kuin esimerkiksi upotettuna mökin terassille. Valitse mieleisesi allasmalli ja -väri, puuverhoilu sekä lisävarusteet – meiltä saat juuri sinulle sopivimman kylpytynnyrin!

Voit tilata kylpytynnyrin valmiiksi toimitettuna tai noutaa sen omalla peräkärryllä Askolasta.

Käsintehdyt paljut ja lisävarusteet

Rex Nordic valmistaa tyylikkäitä paljuja kotimaisena käsityönä. Valitse eristetty tai eristämätön paljumalli tai tee-se-itse-paketti!

Viimeistele paljusi kattavien lisävarusteiden avulla! Erilaiset valosarjat ja suodattimet sekä muut lisävarusteet viimeistelevät rentouttavan elämyksen omassa paljussasi!
Palju toimitettuna kotiovelle koko Suomeen!

Valitse sopivin toimitus paljullesi! Kun ostat Rex Nordicilta paljun, voit valita toimitusmuodoksi noudon tai kotiinkuljetuksen. Paljutoimitukset järjestyvät ympäri Suomen!

TK-KYLPytynnyrit on
nyt rexener

Rex Nordic on ostanut
TK-Kylpytynnyrit liiketoiminnan.

LUE LISÄÄ

PALJUN TOIMITUS

Kuljetamme paljun kotipihaasi. Kuljetus 199€ kaikkialle manner-Suomeen. Voit myös noutaa ostamasi paljun veloituksetta Askolasta esimerkiksi peräkärryllä. 

Laadukkaat kotimaiset Rexener altaat ja paljut

REXENER SILENCE ALLAS
2990 €
sis. alv 24%
6-8 hlö?
Musta lasikuituallas
HT-35 Puukamiina
Kiertovesipumppu
Valot
Poresarja
OSTA NYT
REXENER AURORA ALLAS
3990 €
sis. alv 24%
6-8 hlö?
Valkoinen lasikuituallas
Rexener PR200 vedenlämmitin
Kiertovesipumppu
Valot
Poresarja
OSTA NYT
REXENER POLAR ALLAS
4990 €
sis. alv 24%
6-8 hlö?
Valkoinen tai musta lasikuituallas
Rexener PR200 vedenlämmitin
Massasuodatin?
Valot
Poresarja
OSTA NYT
REXENER UNNUKKA PALJU
4199 €
sis. alv 24%
4-6 hlö?
Tumma muoviallas
Rexener PR200 vedenlämmitin
Massasuodatin?
Valot
Poresarja
OSTA NYT

Lisävarusteet ja tarvikkeet

Allaskemikaalit

15,00  / kpl
17,00  / kpl
17,00  / kpl
17,00  / kpl
15,00  / kpl
15,00  / kpl
29,00  / kpl
29,00  / kpl

Miten Rexener paljut saivat alkunsa?

Rexener paljujen historia alkoi yhden miehen unelmasta. Käsittämätön määrä ajatustyötä, suunnittelua, osien tekoa ja erheitä. Näin syntyi ensimmäinen suomalaisista raaka-aineista käsin työstetty palju Rekijoen Sarininkulmalla. Metsän laidassa sijainneen omakotitalon autotallissa myhäili tyytyväinen paljun valmistaja.

Laatu edellä

Laadukas käsityönä valmistettu lasikuitupalju löysi paikkansa massavalmistettujen paljujen täyttämiltä markkinoilta. Tinkimätön laatu ja viimeistelyn tarkkuus puhui puolestaan. Jokainen valmistettu kylpytynnyri vakuutti aina lisää uusia asiakkaita kiihtyvällä tahdilla.

TK Kylpytynnyrit on nyt Rexener paljut

Yhden miehen autotallipaja ja yli 300 paljua vuosittain meinasi nitistää sitkeimmänkin suomalaisen sisun. Oli tullut aika astua seuraava askel kohti maailman valloitusta. Yhden miehen pajasta kehkeytyi yhdessä Rex Nordicin kanssa yli 20 hengen Pohjoismainen tiimi, joka nyt rakentaa markkinoiden laadukkaimpien paljujen tarinaa seuraaville sukupolville.

Inspiraatio pohjoisen luonnosta

Rexener paljujen värit ovat saaneet innoituksensa pohjoisen talvisen unelmamaiseman rakentajasta – valkoisesta lumesta sekä pohjoisen mustasta graniittikivestä – Gabrosta. Rexener kylpytynnyrin kuori on tehty jäkälänharmaaksi sävytetystä pohjoisen metsäkuusesta.

Suomalaista kädentaitoa 

Lasikuituallas työstetään lähes 50 vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Jokaisessa altaassa näkyy luottamus omaan käsityöosaamiseen. Vuorokauden mittaisen työvaiheen aikana jokaiseen altaaseen tulee lähes henkilökohtainen tunneside. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna. Tämän takia annamme lasikuitualtaallemme 10 vuoden takuun.

Kotimaisuus valttikorttina

Rexener paljun jokainen komponentti on tarkkaan valittu. Voimme hyvällä omallatunnolla sanoa että Rexener paljut ovat parasta mitä markkinoilta löytyy. Niin runko- kuin allaskin on valmstettu Suomessa

Valitse hiljaisuus tai helppous

Nautinnollinen kylpykokemus tarkoittaa ihmisille eri asioita. Toiselle tärkeintä on hiljaisuus, jossa kuuluu korkeintaan tulen loimu puukamiinasta. Toinen taas arvostaa helppoutta ja heti kylpyvalmista paljua. Yhteistä kaikille kuitenkin on puhdas ja lämmin vesi. Me ymmärrämme ihmisten erilaisuuden ja siksi valikoimamme tarjoaakin jokaiselle itsensä näköisen Rexener paljukokemuksen