REXENER ULKOALLASMALLISTO

PALJUJEN UUSI AIKAKAUSI

REXENER Aurora Ulkoallas New

LUE LISÄÄ
LUKSUSPALJU POREILLA

REXENER Polar Ulkoallas New

LUE LISÄÄ
NAUTI HILJAISUUDESTA

REXENER Silence Ulkoallas

LUE LISÄÄ
PALJUJEN UUSI AIKAKAUSI

REXENER Aurora Ulkoallas Classic

LUE LISÄÄ
LUKSUSPALJU POREILLA

REXENER Polar Ulkoallas Classic

LUE LISÄÄ

BIO WATER HEATER

Lämmittää nappia painamalla

REXENER Bioheater

LUE LISÄÄ
Käsintehty Suomessa

Laadukkaat REXENER Paljut Suomesta

Rexener paljut valmistetaan Askolassa suomalaisena käsityönä. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotuissa yksityiskohdissa.

 

Nyt myös osamaksulla. Nordea rahoitus tarjoaa uusille asiakkaille jopa 60 kk:n korottoman maksuajan. Ota meihin yhteyttä, niin annamme lisätietoja!

Neliönmuotoinen puurunko


Kysytty neliönmuotoinen palju tarjoaa mahdollisuuksia. Se on helppo upottaa terassiin ja siinä mukava istua. Neliönmuotoiseen altaaseen mahtuu jopa 8 henkilöä kylpemään yhtäaikaa. 

REXENER paljuissa on vahva ja tukeva puinen runko. Puumateriaali tulee suomalaiselta sahalta.

Katso video


Matalat käyttökustannukset


Valitsit sitten puukaminallisen – tai edityksellisen Rexener Bioheater lämmittimellä varustetun paljun – käyttökustannukset jäävät pieniksi. 

Taloudelliseen paljuun vettä menee verrattaen vähän, noin 1300-1500 litraa. Silti allas tuntuu tilavalta ja siinä mahtuu kylpemään 4-8 henkilöä. Veden voi halutessaan ottaa esimerkiksi suoraan järvestä tai merestä.

Arktista luksusta – inspiraatio pohjoisen luonnosta

Rexener paljujen värit ovat saaneet innoituksensa pohjoisen talvisen unelmamaiseman rakentajasta – valkoisesta lumesta sekä pohjoisen mustasta graniittikivestä – Gabrosta. Rexener paljujen kuori on tehty jäkälänharmaaksi sävytetystä pohjoisen metsäkuusesta. 

Vähemmän huoltoa vaativia osia


Meille on tärkeää, että palju kestää aikaa. Siksi minimoimme lisävarusteiden ja turhien osien määrä, jonka vuoksi huoltaminen helpottuu. Voit siis halutessasi huoltaa paljun itse. Meiltä löytyy myös huoltopalvelu, mikäli toivotte meidän tekevän huollon puolestanne.

Ainutlaatuinen altaan muotoilu

Istut sitten isossa porukassa tai nautit paljun rauhasta yksinäsi, löydät aina nautinnollisen asennon. Istuin on ergonominen, selkänojan kulma on mukava istua ja jalkatilaa on riittävästi.

HUOLTOPALVELU
Kaikki alkoi unelmasta

Rexener paljujen historiaa

Tutustu lisää

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Allastuotteemme sekä lisävarusteet ovat todella toimintavarmoja. Meiltä löydät kaikki tarvittava verrattomaan kylpemiseen!

osta nyt

Lue blogimme

Inspiroidu ja lue artikkeleitamme miten parhaiten huolehdit paljustasi tai altaastasi.

lue nyt

Kemikaalit 

Allaskemikaaleilla pidät paljusi puhtaana ympäri vuoden!

osta nyt