Rexener Unnukka paljupaketti upeassa järvimaisemassa

Sauli Paloniitty hankki 2020 loppukesästä Rexener Unnukka paljupaketin asennuspalvelun kera. Palju asennettiin järven rantaan, jossa maisemat ovat todella upeat. Paloniitty on ollut tyytyväinen ostokseensa.

Helppokäyttöinen palju, joka lämpenee nopeasti

Rexener Unnukka paljupaketti valikoitui Paloniityn mukaan sen helppokäyttöisyyden takia. Palju on aina valmiina käyttöön ja vesi lämpenee parissa tunnissa. Edellisten paljujen lämmittämiseen on mennyt huomattavasti enemmän aikaa.

Rexener Unnukka paljupaketti toimii järvi- ja merivedellä

Paloniityn lämmitin toimii järvivedellä ja vesi pysyy aina kirkkaana. Veden vaihtaminen on todella helppoa ja se vaihdetaankin muutaman kerran kuukaudessa. Palju on peitetty kannella, minkä vuoksi se lämpenee nopeammin eikä altaaseen pääse roskia. Altaan hygieniasta pidetään huolta pesemällä sekä kuivaamalla se säännöllisesti. Rexener Unnukka paljupaketin mukana tuleva massasuodatin pitää myös osaltaan huolta veden kirkkaana pysymisestä.

Edistyksellinen Rexener PR200 vedenlämmitin

Rexener Unnukka paljupakettiin kuuluu Rexener PR200 vedenlämmitin, jonka polttoaineena toimii biodiesel, diesel- tai polttoöljy. Paloniityn polttoaineeksi on valikoitunut tavallinen diesel, jota heidän käytössään menee n. 40 litraa kuukaudessa.

Mahdollisuus vaikuttaa kulutukseen

Polttoaineenkulutukseen vaikuttaa se, kuinka lämpimänä paljua ylläpidetään; eli kuinka nopeasti se halutaan saada tarvittaessa lämpimäksi. Lisäksi kulutukseen vaikuttaa luonnollisesti ulkona oleva lämpötila sekä kannen käyttäminen. Kesähelteellä kulutus on pienempää, kun taas pakkasella kulutus hieman nousee. Rexener PR200 vedenlämmitin tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden vaikuttaa lämmityskustannuksiin; pitämällä veden viileämpänä, kun allasta ei käytetä, kulutus pienenee.

Tarkka termostaattiohjaus

Rexener PR200 vedenlämmittimen ansiosta veden lämpötila säilyy aina oikealla tasolla, joten enää ei tarvitse huolehtia onko vesi liian kylmää tai kuumaa kylpemiseen. Rexener PR200 vedenlämmittimessä on tarkka termostaattiohjaus (0-45ºC). Paloniityn palju lämmitetään useimmiten 39 asteeseen. Kannen ansiosta lämpöä ei juurikaan mene hukkaan lämmitysprosessissa.

Rexener Unnukka paljupakettia voi käyttää ympäri vuoden

Paloniitty kertoo, että heidän paljunsa on käyttövalmiina huhtikuusta syyskuuhun, jolloin käyttöpäiviä paljulle tulee noin kaksi kertaa viikossa. Talvella paljua käytetään satunnaisesti. Silloin on pidettävä huolta siitä, ettei vesi pääse jäätymään laitteen sisällä. Vettä voi halutessaan ylläpitää vain sen verran lämpimänä, ettei se pääse jäätymään. Näin Rexener Unnukka paljupakettia ei tarvitse myöskään tyhjentää talveksi.

Asennuspalvelu tekee käyttöönotosta helppoa

Asennuspalveluun Paloniitty oli todella tyytyväinen. Tilauksen tekemisen jälkeen sovittiin asennusajankohta paljulle. Seuraavana arkipäivänä palju saapui ja asentaja tuli kytkemään paljun paikoilleen.

Paloniitty suosittelee lämpimästi Rexener Unnukka paljupakettia, sillä hänellä on kokemusta erilaisista puukamiinoista ja kylpypaljuista.

”Tämä paljupaketti on huoleton, edullinen, eikä vie isoa tilaa –  ja on vielä siistin näköinenkin!”

Sauli Paloniitty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.