Rexener Silence palju terassilla

Olen asentanut paljun talomme takapihalle siten, että se on jo aiemmin rakennetun terassin läheisyydessä. Toki täytyi terassille tehdä jatke, jotta alue on yhtenäinen. Siinä se Kesäkuun alku sitten menikin, reippaasti rakentaessa…

Rexenerin Silence palju herätti Pasissa mielenkiintoa sen laadukkuuden sekä muotoilun puolesta.

Ennen päätöksentekoa hän halusi nähdä paljun omin silmin, joten tie vei hänet Askolan Monninkylään, missä paljut ovat esillä showroomissa.

Rexener Silence paljun Pasi asensi talonsa takapihalle siten, että se on jo aiemmin rakennetun terassin läheisyydessä.

Olemme käyttäneet paljua useita kertoja viikossa. Paljussa on mukava istua, sillä sen altaan muotoilu on mielestäni onnistunut!

Rexener Silence paljussa voi viettää rauhallista iltaa kahdestaan rentoutuen ja tarvittaessa sinne mahtuu enemmänkin ihmisiä kylpemään yhdessä. Altaan kulmissa on rentoutumiseen sopivat kaltevat selkänojat ja jalkatilaa on keskellä paljon. Allas on keskeltä melko syvä, joten allas myös tuntuu todella tilavalta.

TK-35 puukamiina on kyllä tehokas, pyrimme pitämään veden lämpötilan 38-39 asteessa, jotta voi paljuilla pitkään. Käytämme paljussa vesijohtovettä, mikä on noin 5 – 7 asteista. Sen lämmittäminen kestää noin kolme tuntia, kunhan pitää huolen, että kamiinassa on kunnon tuli koko ajan.

Kamiinan polttopesän pitkästä pituudesta on hyötyä, sillä sinne mahtuu isotkin puut, joten lämmittäminen on helppoa. Käytössä on myös eristekansi, joka on aivan ehdoton lisävaruste.

Huolehdimme paljussa hygieniasta BioCool disinfect my pool -puhdistusaineella, jotta voimme laskea käytetyn veden maahan. Meillä on käytössä myös kevytsuodatin, jotta samaa vettä voi käyttää kauemmin.

Ehdottomasti suosittelen Rexeneriä! Myös palvelu oli loistavaa ja toimitukset ovat toimineet luvatusti.

Havusela on toteuttanut paljun pohjan itse ja lopputulos on erittäin tyylikäs. Palju sijaitsee terassin jatkeena kalliomurskeen ja kivituhkan sekä betonilaattojen päällä. Vieressä komeilee myös Rexener Cooler Bench juomapenkki, mikäli jano pääsee yllättämään lämpimässä paljussa.

Asumme soraharjun päällä, Päijänteen rantamilla, joten pohjan teko oli kohtuullisen helppoa. Tein pohjan tiivistetystä kalliomurskeesta. Aluksi oli 0-32mm mursketta noin 15 senttiä ja sen päälle noin 10 senttiä 0-16 kalliomursketta, molemmat täryttimellä tiivistettynä. Viimeiseksi laitoin kivituhkan, minkä päälle sitten 30×30 betonilaatat. Paljun alla on viisi laattaa, nurkissa ja keskellä, kamiinan alla on sitten enemmän laattoja.

Rinnetontin kaltevuudesta johtuen jouduin tekemään luonnonkivistä reunuksen (pengerryksen), jotta kalliomurske ei lähden valumaan pois esimerkiksi vesisateella.

Tutustu Rexener Silence paljuun: https://www.rexnordic.fi/tuote/rexener-silence/

Tutustu TK-35 kamiinaan: https://www.rexnordic.fi/tuote/tk-35-kamiina/

Tutustu Rexener Cooler Bench juomapenkkiin: https://www.rexnordic.fi/tuote/rexener-cooler-bench-juomapenkki/

Tutustu vesihygienia tuotteisiin: https://www.rexnordic.fi/tuotekategoria/allastuotteet/vesihygienia/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.