Rexener Bioheater vedenlämmitin on tuttu sekä luotettava

Salolainen Teemu Koivu on tyytyväinen Rexener Bioheater-paljulämmittimen omistaja. Jo muutaman vuoden Rexener paljulämmittimen omistanut Koivu on ottanut Rexenerin käyttöön TK-1900 paljuun. Rexener Bioheater sopii hyvin paljuun, ja se voidaan helposti asentaa puukamiinan tilalle.

”Minulla on Bioheater lämmitin ollut käytössä kohta 3 vuotta. Olen ollut erittäin tyytyväinen tähän lämmittimeen.

Rexener Bioheater on tuttu, luotettava ja omassa käytössä hyväksi havaittu. Lisävarusteilla, kuten led-valoilla ja poreilla saadaan kylpytynnyriin lisää tunnelmaa.

Sekä suodatin, että kiertovesipumppu on sijoitettu säältä suojaan tynnyrin viereen rakennettuun suojakoteloon. Rexener Bioheater on säänkestävä, joten se on jätetty suojakotelon ulkopuolelle. Näin sitä on myös helppo säätää tarvittaessa.

”Minulla TK-1900 palju, joka on eristetty versio komposiittiverhoilulla, poreilla ja valoilla. Siinä on lisäksi eristetty laatikko suodattimelle ja kiertovesipumpulle. ”Koivu kertoo.

Aina valmiina kylpemään

Rexener Bioheater kylpytynnyrilämmittimen avulla voidaan vesi pitää ”heti valmiina” ja kylpemään pääsee saman tien. Kun palju on aina lämmin, ei tarvitse odotella sen lämpiämistä ja mahdollisesti myös käyttöaktiivisuus lisääntyy. Koivun palju on aina käyttövalmis.

”Meillä palju on aina 39 asteinen. Palju on käytännössä aina valmis ja sinne voi pulahtaa vaikka heti töiden jälkeen. Ei tarvitse erikseen alkaa lämmittämään paljua.” Koivu iloitsee.

Rexenerissä käyttäjä voi itse valita millä polttoaineella (biodiesel, diesel tai polttoöljy) haluaa käyttää paljua. Ympäristöystävällinen biodiesel on suosituin polttoaine, mutta myös diesel ja polttoöljy ovat luonnollisesti vaihtoehtoja. Koska Rexener toimii polttoaineella, se on hyvä huoltaa vuosittain.

Rex Nordicilta löydät sekä huoltopalvelun, että tee-se-itse huoltosarjan. Kun laite huolletaan säännöllisesti, se pysyy hajuttomana ja käyttöikä nousee todella pitkäksi.

”Polttoaineena olen käyttänyt normaalia polttoöljyä, joka soveltuu erittäin hyvin paljun lämmittämiseen. Hajuja ja pakokaasuja ei tule juuri lainkaan putkesta, kun lämmitin on käynnissä. Jos polttoainesuodatin on jo vaihtokunnossa, niin silloin putkenpäästä tulee pieni pöläys, kun lämmitin lähtee käyntiin. ” Koivu kertoo

Koivun paljussa kulutus on verrattain pientä ottaen huomioon, että paljun lämpötila on jatkuvasti 39 astetta, eikä sitä lasketa matalammalle silloin, kun sitä ei käytetä. Termostaatti säätelee lämpötilaa ja kun haluttu lämpötila on saavutettu, lämmitin menee lepotilaan eikä kuluta silloin polttoainetta.

Kun lämmitin on käynnissä, polttoaineen kulutus on 2 litraa tunnissa. Kun lämpötila laskee kaksi tai neljä astetta (riippuen siitä kumpaan asteeseen termostaatti on säädetty), lämmitin menee lepotilaan ja polttoaineen kulutuskin lakkaa.

”Ainetta tämä kuluttaa noin 25 litraa kolmessa viikossa ja palju tosiaan on aina 39 astetta. ” Koivu arvioi.

Koivu on myös toiminut Rexener Bioheater vedenlämmittimen jälleenmyyjänä.

Rexener Bioheater paljulämmittimellä on jo todella paljon tyytyväisiä asiakkaita ja olemme saaneet tuotteesta paljon positiivista palautetta. Erityisesti tuotteen käyttömukavuus tekee asiakkaat iloisiksi.

Rexenerin paloprosessi takaa sen, että laitteesta ei tule näkyvää savua tai pahaa hajua, joten myös naapurit ovat kiitollisia. Paljussa istuminen on paljon mukavampaa, kun lämpötila on nopeasti säädetty juuri siihen asteeseen mihin se halutaan asettaa.

Helppokäyttöisyys on myös ollut suuri etu ja Rexeneriä osaa käyttää kuka tahansa eikä enää tarvitse vääntää siitä, kuka hakkaa puut ja vastaa paljun lämmittämisestä.

Myös Koivu suosittelee lämmitintä: ”Suosittelen lämpimästi tätä laitetta heille, jotka haluavat päästä helpolla paljunlämmittämisessä ja haluaa nauttia paljun lämmöstä. Vesi on aina sopivan lämpöistä ja ei tarvitse puita kantaa selkävääränä ”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.