Porepalju pienillä käyttökustannuksilla

Porepalju pienillä käyttökustannuksilla

Pellisen perhe osti Rexener Polar paljun kesällä 2021 ja on ollut todella tyytyväinen ostokseensa. Tyylikäs musta porepalju istuu terassiin täydellisesti. Erityisen tyytyväinen perhe on ollut käyttämisen helppouteen ja mataliin käyttökustannuksiin.  

Paljonko Rexener allaslämmitin kuluttaa?

  • Me käytämme polttoaineena polttoöljyä. Noin kerran kuukaudessa olemme tankanneet lämmittimen eli kuukaudessa polttoaineeseen menee n. 30–40 €. Tänä talvena on ollut verrattain kylmää ja käytämme paljua paljon. Silti lämmityskustannukset eivät tunnu pahasti lompakossa.
  • Laitamme paljun aina käytön jälkeen pois päältä tai laskemme lämpötilaa reilusti. Silti vesi ei koskaan ole laskenut alle 20 lämpöasteen. Näin säästämme lämmityskustannuksissa entisestään.

Paljonko olette käyttäneet paljua?

  • Paljua on tullut käytettyä paljon. Käymme paljussa 2–3 kertaa viikossa. Kun olemme menossa paljuun, käymme nostamassa lämpötilan hetkellisesti 40 asteeseen muutama tunti ennen paljuun menoa. Annamme sen sitten itsekseen laskea käytön aikana ja sen jälkeen. Koskaan ei ole tarvinnut pelätä, että vesi olisi liian kuumaa tai kylmää.

Onko jotain tiettyä ikimuistoista hetkeä paljussa?

  • Yksi mieleenpainuva kokemus paljussa oli, kun uutena vuotena katsoimme ystäviemme kanssa paljussa raketteja ja nautimme vuoden vaihtumisesta yhdessä.

Onko teillä käytössä lisävarusteita?

  • Hankimme paljun oston yhteydessä Rexener eristekannen. Kansi pitää paljun tehokkaasti lämpimänä. Se yhdistettynä täysin lämpöeristettyyn paljuun madaltaa käyttökustannuksia entisestään myös talvella.

Miksi valitsitte Rexener Polar paljun?

  • Tämä ei ole tavallinen palju, muttei toisaalta poreallaskaan. Me kutsumme tätä porepaljuksi. Tässä on porealtaan luksusta ja silti ylläpitäminen ja huolto on helppoa.
  • Poreita pidämme päällä vähemmän, mutta ne tuovat paljuun luksusta. Lapset ja ystävät tykkäävät poreista. Silti välillä on kiva myös istua paljun hiljaisuudessa.
  • Käytön helppous ja alhaiset lämmityskustannukset olivat meille iso plussa.

 

Matias Pellinen