Paljujen uusi aikakausi

Suomessa valmistetut Rexener paljut vievät paljukokemuksen uudelle aikakaudelle

Paljut ovat saavuttaneet suuren suosion viimeisen vuosikymmenen aikana. Perinteisesti palju lämmitetään puukamiinalla. Puilla lämmittäminen luo tunnelmaa, mutta vaatii verrattain paljon aikaa sekä harjoittelua. Lämmön ylläpitäminen optimaalisena vaatii paljun lämmittäjältä tarkkuutta. Rexener paljut tuovat nopean sekä taloudellisen vaihtoehdon paljujen lämmittämiseen. Nyt paljun osaa lämmittää kuka tahansa – paljujen uusi aikakausi on saapunut.

Palju lämpenee kahdessa tunnissa – nappia painamalla!

Rexener paljuista löytyy kaksi mallia, jotka lämmittävät paljun tarkasti haluttuun lämpötilaan termostaattiohjattavan Rexener PR200 vedenlämmittimen ansiosta. Tehokkaan lämmittimen ansiosta lämmitysaika on vain kaksi tuntia, vaikka vesi olisi kylmää kaivovettä. Nyt aikaa ei tarvitse haaskata paljun lämpenemisen odotteluun, vaan veden lämmöstä pääsee nauttimaan jo muutamassa tunnissa! 

Vettä ei tarvitse vaihtaa joka käyttökerran jälkeen

Paljuista löytyy suodatinjärjestelmä, joka pitää yhdessä allaskemikaalien kanssa paljun veden puhtaana. Voit pitää nyt paljua ”heti valmiina” eikä veden vaihtamista tarvitse miettiä jokaisen käyttökerran jälkeen. Paljun käyttäminen helpottuu ja sen käyttöaste nousee merkittävästi.  

Ei kalliita paljujen ylläpitokustannuksia

Rexener paljujen lämmittäminen on edullista. 7-asteinen vesi lämpenee + 38 asteeseen kahdessa tunnissa ja polttoainetta (Biodiesel / Diesel / Polttoöljy) tähän kuluu vain noin 4 euron edestä. Lämmittäessään vedenlämmitin kuluttaa 2 litraa tunnissa, mutta kun haluttu lämpötila saavutetaan, ei polttoainetta hetkellisesti kulu lainkaan. 

Suuritöisiä sähköasennuksia ei tarvita

Lisäksi sähkötöistä ei tarvitse murehti – riittää, että paljun luo saa tuotua jatkojohdon. Suuresta sähkölaskusta ei ole syytä huolehtia. Sähköä vievät kiertovesipumppu sekä vedenlämmittimen näyttö. Yhteensä nämä vievät 80 W + 190 W. Lisäksi sähköä kuluu altaan valoon (6W + muuntaja 100W) sekä toisessa mallissa poresarjaan (100W). 

Suomalaista käsityötä

Rexener paljut on valmistettu suomessa. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotuissa yksityiskohdissa. Materiaalit on valittu huolella ja tehty kestämään. Paljuissa on huomioitu pohjoisen olosuhteet ja niitä voikin käyttää ympärivuotisesti. Paljujen uusi aikakausi on tullut jäädäkseen.

Tutustu valikoimassamme oleviin paljumalleihin, joihin sisätyy REXENER PR200 vedenlämmitin:

Lisäksi REXENER tuoteperheeseen kuuluvat

REXENER Unnukka (Pyöreä vaihtoehto)

REXENER Silence (puukamiina)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.