Puutarhamyymälään kasviystävällinen Airrex AH-300 infrapunalämmitin

K-Rauta Hankasalmeen hankittiin Airrex AH-300 infrapunalämmitin pitämään puutarhan kukat elossa kevään epävakaan sään takia.

Tila on kooltaan 15 x 15 metriä ja noin 1000 kuutiota, jossa on eristämätön valokatteilla tehty tila. Puutarhaan hankittiin infrapunalämmitin, jotta kukat pysyisivät hengissä kevään epävakaan sään aikana. Öisin saattoi olla miinusasteita ja jos ei olisi ollut infrapunalämmitintä, olisivat kukat kuolleet.

Infrapunalämmitin on todella vaivaton, sen kuin huolehtii että säiliössä on polttoainetta niin laite toimii. Mahtavaa on, että infrapunalämmitin ei ole kukille eikä asiakkaille haitallinen, se ei ole myrkyllinen eikä laitteesta tule haitallisia kemikaaleja. Infrapunalämmittimen voi huoletta jättää yksin päälle esimerkiksi yön yli.

Tässä infrapunalämmittimessä ei ole lainkaan puhallinta. Laitteen tuottama infrapunasäteily lämmittää materiaalia ja tila lämpenee. Infrapunalämpö jakautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin ja on miellyttävän tuntuista myös laitteen vieressä oleskeltaessa.

Airrex AH-300 lämmittimessä on 12 eri turvajärjestelmää, joten se on erittäin turvallinen lämmitin. Lämmittimestä säteilevä lämpö ei ole polttavan kuumaa eivätkä laitteen pinnat ole tulikuumia.

Laite on myös erittäin taloudellinen verrattuna sähköpuhaltimiin. Alkukeväästä, kun laite oli juuri hankittu, sen kulutus oli vähän korkeampi, mutta kulutus laski nopeasti, kun laitteet olivat pidemmän aikaa käytössä. Kaksi lämmitintä vei alkuun enimmillään noin parisataa litraa viikossa.

Airrex AH-300 on paras lämmitysvaihtoehto puutarhatilojen tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen.

Jarmo Kauppinen, Myymälävastaava
LUE LISÄÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.