Järvenpääläinen Automaalaamo Laaksonen lämmittää maalaamon Airrex AH-300 lämmittimellä.

Jani Laaksonen kertoo Airrex AH-300 lämmittimen olevan sopiva lämmitysratkaisu automaalaamolle. ”Lämmitettävä tila on tilavuudeltaan n. 450 m3 ja lämmitin riittää tuomaan lämpöä tasaisesti ympäri maalaamotilaa. Lämpimintä on luonnollisesti lämmittimen vieressä, mutta lämmin ilma saavuttaa myös maalaamon peräseinät.” Jani kertoo. 

Laaksosen mukaan maalaamoliiketoiminnassa laitteen siirreltävyys on iso etu. ”Laitteen siirtäminen sinne missä lämpöä tarvitaan onnistuu vaivattomasti.” Hän kertoo. ”Lämmitin on varustettu pyörillä ja koska ulosvientiputkea ei tarvita, sen siirtäminen on todella vaivatonta. Myös auton kuivattaminen lämmittimen avustuksella onnistuu.”

”Lämmitintä ei tarvitse joulukuun alussa, hieman plussalla tai pienellä pakkasella, tankata kuin n. kerran viikossa.” Jani kertoo. ”Lämpötila pysyy hyvin toivotuissa lukemissa, paitsi sillon, jos ovia joudutaan availemaan paljon. Silloinkin lämpötila palautuu haluttuun suhteellisen nopeasti, kun ovi suljetaan. Materiaali pysyy tilassa lämpimänä ja siksi lämpö palautuu nopeasti.”

Laaksosen mukaan Airrexista ei synny suuria hajuhaittoija. ”Airrex lämmitin ei haise juuri ollenkaan. Paljon enemmän käryä tulee tilassa olevista maaleista sekä ajoneuvoista. Edes laitteen vieressä hajuhaittaa ei synny. Lämmitin on myös hiljainen, mikä lisää työskentelymukavuutta.” 

Lue lisää AIRREX AH-300 lämmittimestä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.