Danin Huolto & Rengas Oy luottaa Airrex AH800 lämmittimiin

Danin autohuolto on porvoolainen auton huoltoihin ja korjauksiin keskittynyt jo 20 vuotta alalla toiminut yritys, jolla on keskustassa sijaitsevan korjaamon lisäksi automaalaamo Kerkkoossa. Keskustan korjaamotilassa käytössä on kaksi Airrex AH-800 lämmitintä. Tilassa on suhteellisen suuri, koska katto on korkealla. Lattiapinta-alaa on n. 750 m2 ja katon korkeus on matalimmillaan 5 metriä ja korkeimmillaan 11 metriä.

Dani Nordström hankki ensimmäisen Airrex AH-800 lämmittimen kolme vuotta sitten suoraan Rex Nordicilta ja on ollut siihen erittäin tyytyväinen. Autokorjaamossa on olemassa kaukolämpö, mutta se on asennettu niin korkealle, että lämpö ei tahdo yltää lattiatasoon, jossa autoja työstetään. Talvella kaukolämpöä pitäisi pitää niin kovalla, että lumet sulaisivat katolta, jos työskentelytasossa haluttaisiin ylläpitää sopivaa lämpöä. Korjaamotilan lisäksi hallissa on pieni työn vastaanotto- ja asiakastila.

Ensin hankittiin yksi lämmitin ja kun se oli hyväksi havaittu, päätti Nordström hankkia vielä toisen Airrex AH-800 lämmittimen noin vuosi sitten. Molemmat lämmittimet tuovat tilaan miellyttävää lämpöä ja työskentelymukavuus parantuu huomattavasti, kun lämpötila on 15 ja 18 asteen välillä. 

Korjaamoon tulee autojen myötä luonnollisesti paljon pölyä. Airrex AH-800 lämmittimessä ei ole puhallinta vaan se toimii säteilemällä. Siksi se on erittäin hyvä lämmitin tämän tyyppiseen tilaan. Pöly ei pääse nousemaan pinnoilta hengitysilmaan tai leviämään rajusti. Korjaamon ovia joudutaan avaamaan ja tavallisella puhallus lämmittimellä lämpö pääsisi nopeasti karkaamaan. Säteilylämmitin sitoo lämmön kohteisiin, joten se pitää tilan myös tehokkaasti lämpimänä.

Nordström pitää hallin 15 ja 18 asteen välillä ja toukokuussa lämmitin saattaa korkeintaan aamuisin käväistä päällä. Näin töihin on mukava tulla sopivan lämpöiseen halliin. Talvisin käytössä ovat molemmat lämmittimet ja ne riittävät hyvin lämmittämään koko tilan. Polttoaineena käytetään joko kesä- tai talvi laadun dieseliä. 

Asiakkaat ovat myös tyytyväisiä lämmittimen tuomaan miellyttävään lämpöön ja löytävätkin usein paikkansa kylmällä ilmalla lämmittimen läheisyydestä. 

Dani Nordström, Korjaamovastaava
LUE LISÄÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.