INFRAPUNALÄMMITTIMET

Airrexin sähköverkkoon kytkettävät infrapunalämmittimet ovat oivallisia apuvälineitä kodin ja harrastustilojen nopeaan lisälämmitystarpeeseen. Päälle kytketyn Airrex-lämmittimen vaikutuksen tuntee muutamassa sekunnissa.

Nopean lämmitysvaikutuksen sekä turvallisuuden ansiosta Airrex-infrapunalämmitin sopii paikkoihin, joissa on ihmisiä ja kotieläimiä. Se voi olla parvekelämmitin, patio- ja terassilämmitin, nopea majan tai mökin lisälämmitin tai vaikkapa kodan tai grillikatoksen lämmitin.

370,00  / kpl
katso lisää

Airrex AH-720 on sähköllä toimiva infrapunalämmitin esimerkiksi työtilojen, autotallien, toimistojen, kesämökkien, terassien ja taukotilojen lämmittämiseen. Lämmittimessä on automaattinen termostaattiohjaus, ajastinkello 0-24 h, päävirtakytkin. Ylijännite- ja kuumenemissuoja, kallistustunnistin joka samuttaa laitteen sen kaatuessa ja suojamaadoitus. Helppokäyttöinen ohjauspaneeli led-näytöllä, sekä kaukosäädin.

Airrex AH-720 kuuluu sähköisten infrapunalämmittimien huippuluokkaan. Sen lähes kolmen kilowatin (2,8 kW) lämmitysteho riittää jopa 35 neliön tilaan. Airrexin kehittämä ja patentoima kevyt ja kestävä lämmön suuntain kohdistaa lämpövaikutuksen juuri haluttuun kohteeseen. Lämmön tasaista jakautumista voi tehostaa laitteen varustukseen kuuluvalla tuulettimella.

Siististi muotoilun lisälämmittimen säädettävä teho, tarkka termostaatti sekä tuuletin tekevät AH-720-lämmittimestä erityisen sopivan toimisto- ja tuotantotiloihin, joissa työskentelee ihmisiä. Airrex AH-720-lämmitin on varustettu monipuolisella turvajärjestelmällä sekä ajastintoiminnoilla, mitkä kohentavat lämmittimen käytettävyyttä esimerkiksi taukotilojen lämmönlähteenä.