3 590,00  / kpl

AIRREX HSC-3500


Airrex HSC-3500 ilmastointilaite tuottaa nopeasti viileää ilmaa suuren virtausnopeutensa ja tehokkaan lämmönvaihtimensa ansiosta. Laitteessa on kolme säädettävää putkea viileälle ilmalle, joten sen suuntaaminen kohteeseen onnistuu vaivattomasti.

 

 

Etsi jälleenmyyjä osta nyt

TEHOKAS KOHDEVIILENNIN KOLMELLA PUTKELLA

Airrex HSC-3500 viilennyslaite on parhaimmillaan kohdeviilennyksessä ja sitä voidaan käyttää jopa 45 °C lämpötilassa. HSC-3500 viilentää tilassa olevaa ilmaa kerrallaan -10 °C.

Lämmintä ilmaa ei ole välttämätöntä ohjata ulos mikäli haluat viilentää isossa tilassa tietyn työpisteen, kohteen tai prosessin. Parhaan viilennystehon saamiseksi lämmin poistoilma voidaan poistaa joko ilmanvaihtokanavan tai ikkunan kautta. 5 metriä pitkä kuuman ilman poistoputki (HSC10019) myydään erikseen. 

Laitteessa on kolme lähtöä ilmastointiputkille, jotka voidaan ohjata haluttuun tilaan tai työpisteeseen. Laitteen mukana toimitetaan kolme 0,5 metrin pituista käänneltävää ilmastointiputkea ja lisävarusteena myydään sekä kolmen metrin (HSC10017) että kymmenen metrin (HSC10018) pituiset viilennysputket. 

Laitteeseen sisältyy 20 litran kondenssivesisäiliö ylitäyttymissensorilla. Lisävarusteena on saatavilla automaattinen kondenssivesipumppu (HSC10002), jolla kondenssivesi voidaan ohjata suoraan viemäriin eikä astiaa tarvitse erikseen tyhjentää. 

Ilmastointilaitteet ovat todella toimintavarmoja, kaikki varaosat löytyvät suomessa sijaitsevalla varastollamme ja laitteisiin on saatavilla huoltopalvelu. Myönnämme ilmastointilaitteille kahden vuoden takuun, jonka voit aktivoida täällä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Millainen ohjauspaneeli laitteella on?

Airrex HSC-3500 on varustettu selkeällä digitaalisella käyttöpaneelilla, jonka kautta säädellään mm. haluttua lämpötilaa ja puhallusnopeutta. Näytöltä nähdään vallitseva ja säädetty lämpötila sekä mahdolliset hälytykset. Laitteessa on myös ajastintoiminto eli se voidaan asettaa toimimaan 0-24h, jonka jälkeen laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

 • Huone- ja puhalluslämpötilan säätö
 • Tuulettimen nopeus
 • Off-ajastin (sulkee laitteen automaattiset)
 • Vikailmoitukset
 • Lisävarusteena saatavila kauko-ohjain
Miten laite toimii?
 • Huoneilma otetaan laitteeseen sivulla ja takana olevien suodattimien läpi. 
 • Ilma kulkeutuu sivulla olevan höyrystimen sekä koneen takaosassa olevan lauhduttimen läpi. Lauhduttimessa kiertää kylmäaine, joka viilentää huoneesta tulevan ilman.
 • Jäähdytetty ilma ohjautuu tuulettimeen. 
 •  Kylmä ilma tulee ulos viilennysputkien kautta. 
 • Prosessin aikana syntyy kondenssivettä, joka ohjataan alla olevaan säiliöön.
 • Prosessissa syntynyt lämmin ilma puhalletaan ulos yläkautta. 
Onko HSC-3500 turvallinen ilmastointilaite?

Ilmastointilaite on erittäin turvallinen käyttää ja siinä on kuusi erilaista turvajärjestelmää: 

 • Kondenssitankin ylitäyttösuoja

 • Kondenssitankin kaatumisen vuotosuoja

 • Yli- ja alipainesuojat

 • 3 min jäähdytyksen varmistus

 • Kompressorin ylilämpösuoja

 • Puhaltimen moottorin suojausjärjestelmä

Missä laitetta käytetään?

Ilmastointilaite soveltuu käytettäväksi lämpimissä tiloissa tai prosesseissa, jotka tarvitsevat viilennystä. Esimerkiksi:

Tehtailla, telakoilla, metallipajoilla, lasitehtailla, korjaamoilla, hitsaustyöpisteillä, konehuoneissa, konesaleissa, esiintymislavoilla, leipomoissa, keittiöissä, kasvihuoneissa, tuotantolinjoilla jne.

Laite on optimaalinen kohdeviilennykseen, mutta toimii hyvin myös isomman tilan viilennykseen. 

Mihin poistoilma viedään?

Poistoilmaa ei tarvitse välttämättä viedä ulos mikäli laitetta käytetään esimerkiksi isossa tilassa, jossa halutaan saada jokin prosessin osa tai työpiste viilennettyä. Silloin myös laitteen siirreltävyys helpottuu. 

Poistoilma kannattaa viedä ulos viilennysprosessin tehostamikseksi esimerkiksi ilmanvaihtokanavasta tai ikkunasta, jos koko tila halutaan viilentää. Kun lämmin poistoilma viedään ulos huoneesta, se ei pääse lämmittämään huonetta uudelleen. Poistoilmaputkia sekä supistuskappaleita poistoilmalle myydään erikseen. 

Paljonko ilma viilenee laitteen avulla?

HSC-sarjan viilennyslaitteet viilentävät sisään menevää ilmaa n. 10 asteella. Mikäli lämmin ilma johdetaan pois tilasta poistoilmaputkella, on viilennysprosessi tehokkaampi; kun ilma jäähtyy viilennettävässä tilassa – sisään menevä ilma on viileämpää ja näin laittesta saadaan kylmempää jäähdytysilmaa.

Esimerkki:

1. Huoneessa oleva ilma on 35 °C. Ulos tuleva ilma viilenee -10 °C eli ulostuleva ilma on 25 °C.

2. Huoneessa oleva ilma on viilentynyt 25 asteeseen. Ulostuleva ilma on silloin 15 °C.

Mitä jos laitteeseen tulee ongelma?

Kaikki varaosat ilmastointilaitteeseen löytyvät Suomessa sijaitsevalta varastoltamme. Meiltä saat myös tarvittaessa huoltopalvelun, joka tulee paikan päälle korjaamaan tai huoltamaan laitteen. 

SUOSITUIMMAT LISÄVARUSTEET

TUTUSTU MYÖS

Airrex HSC-2500

2 990,00  / kpl

Lue Lisää
 • Parhaimmillaan kohdeviilennyksessä
 • Siirreltävä, ei vaadi asennusta
 • 25 000 Btu/h
 • Käyttölämpötila 25-45 °C
 • Paino: 90 kg
 • Kattavat lisävarusteet
HINTA
3590€
sis. alv 24%
Etsi jälleenmyyjä osta nyt

Tele-yritys

Yhtiö osti ison määrän jäähdyttimiä huoltotoimenpiteitä varten. Ilmastointilaitteita tarvitaan periaatteessa aina, kun palvelinhuoneissa tarvitaan lisäjäähdytystä. Kuumat lämpötilat voivat johtua jäähdytyksen puutteesta tai normaalin jäähdytysjärjestelmän ongelmista. Kuumissa olosuhteissa tehtävät huoltotoimenpiteet helpottuvat, kun jäähdytys on kunnossa.

Laivanrakennus

Yritys osti Airrex HSC-3500 -ilmastointilaitteita jäähdyttämään laivan sähköhuoneita / sähköisiä ohjauspaneeleja. Laivojen moottori on pohjimmiltaan voimalaitos, joka tuottaa sähköä potkureille, laitteille ja oikeastaan kaikelle aluksella olevalle. Ennen kuin alusten oma jäähdytysjärjestelmä on käynnissä, heidän on tehtävä lukuisia testauksia. He siis jäähdyttivät sähköhuoneita ja -laitteitaan testivaiheessa.

TEKNISET TIEDOT

PAINO 90 kg
MITAT 49 × 60 × 1286 cm
JÄÄHDYTYSTEHO

25,000 Btu/h / 7.330 kW/h

VIRTALIITÄNTÄ

 Ø 1 x 230 V x 50 Hz

KÄYTTÖVIRTA

 13 A

VIRRANKULUTUS

 3.0 kW

KOMPRESSORIN TEHO

 2.35 kW

JÄÄHDYTYSPUHALTIMIEN ILMAMÄÄRÄ

 14–16 m³/min

LÄMMÖNVAIHTIMIEN PUHALTIMIEN ILMAMÄÄRÄ

 26–30 m³/min

MOOTTORIN OTTOTEHO

 0.44 kW

ILMANSUODATIN

Metalliverkkosuodatin

SUURIN SALLITTU PAINE

 30 mmAq

VIRTAJOHDON PITUUS

3m

PUHALLUSILMAN NOPEUS

 8.5–11.5 m/s

PUHALLUSILMAN LÄMPÖTILAERO

 9.5–11 °C

KYLMÄAINE

 R-407C (1.2) kg

KÄYTTÖLÄMPÖTILA, MIN–MAX

 25 °C DB 60% RH ~ 45 °C DB 40% RH

JÄÄHDYTYSPUTKEN MAKSIMIPITUUS

10m

 

LADATTAVAT TIEDOSTOT