Tekninen tuki / asentaja

Rex Nordic Oy on Pohjoismaiden johtava dieselkäyttöisten lämmittimien ja siirreltävien jäähdytyslaitteiden maahantuoja ja kehittäjä. Uutena tuotelinjana toiminnassamme ovat kylpytynnyrit ja niihin liittyvä tekniikka. Yhtiöllämme on kolme liiketoiminta-aluetta: maahantuonti, huolto ja tuotekehitys. Pääkonttorimme ja reilu 3000m² varastomme sijaitsevat Askolassa, n. 50km päässä Helsingistä. Liikevaihtomme viimeisellä täydellä tilikaudella oli noin 5 miljoonaa euroa. Toimimme tällä hetkellä Pohjoismaissa ja Baltian-maissa. Jälleenmyyjäverkostossamme on jo reilu 400 jälleenmyyjää.

Etsimme Rex Nordic Oy:lle Askolaan, teknistä tukea / asentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat

Työskentelet alan johtavien ja korkealaatuisten tuotteiden parissa kansainvälisessä ympäristössä. Saat koulutuksen tuotteisiimme ja mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua yrityksen kasvaessa. Pääset kehittämään, ideoimaan ja luomaan uutta.

Tehtävänäsi on pääasiassa asiakkaiden luona tehtävä huolto- ja asennuspalvelu ympäri Suomen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Airrex polttoainekäyttöiset infrapunalämmittimet, Airrex ilmastointikoneet ja Rexener tuotteet, joita tällä hetkellä ovat paljupaketti sekä paljulämmitin. Kasvava yrityksemme laajentaa tulevana syksynä paljuliiketoimintaa sekä siihen liittyvää huolto- ja asennuspalvelua. Tekninen osaamisesi on yritykselle arvokasta ja työssäsi pääset tekemään yhteistyötä mm. teknisen asiakaspalvelun kanssa.

Toivomme sinulta

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavassa työssä toimimisesta. Sinulla on teknistä osaamista ja olet kiinnostunut kehittämään sitä edelleen tarpeen vaatimalla tavalla. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva henkilö. Olet tiimihenkinen vaikka työsi onkin hyvin itsenäistä. Olet valmis matkustamaan Pohjoismaihin ja sinun on mahdollista viipyä työreissulla muutamista päivistä viikkoon. Suomen ja englannin hyvä kielitaito on välttämätöntä ja ruotsin kieli katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle pohjoismaisen tiimin täynnä mahtavia persoonia mm. Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Englannista. Nauramme työpaikalla päivittäin ja työyhteisömme rento ilmapiiri kannustaa, tukee ja hauskuuttaa niin hyvinä, kuin haastavampinakin hetkinä. Tiiviissä yritystoiminnassamme kaikkien työntekijöidemme kädenjälki tulee osaksi yrityksemme tarinaa ja pääset aidosti vaikuttamaan asioihin. Tarjoamamme työ on mielenkiintoista, vaihtelevaa ja itsenäistä kokopäivätyötä. Palkitsemme aina henkilökuntaamme onnistumisista ja pidämme huolen, että palkkasi vastaa osaamistasi. Meillä painetaan hommia kovaa suurella sydämellä, mutta aina pilke silmäkulmassa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Olli Kuusela 0405540488. Arkisin klo 10-11.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen job@rexnordic.com