Auton sisälämmittimet

Airrex AD-2470 & Airrex AD-1250 ovat erilaisiin ajoneuvoihin tarkoitetut sisälämmittimet. Lämmittimet ovat erittäin helppoja asentaa. Yksinkertainen virtajohdon liitos akkuun, laite kiinni haluttuun paikkaan ja lämmitin on valmis käytettäväksi. Airrexin ajoneuvolämmittimet tuottavat lämpöä jo 10 sekunnissa sen käynnistämisestä. Lisälämmittimessä on johdollinen kaukosäädin, jolla voidaan säätää haluttu lämpötila sekä puhallusnopeus. Laitteessa on myös johdollinen termostaatti, joka voidaan viedä haluttuun mittauspaikkaan.

590,00  / kpl
katso lisää

Airrex AD-1250 on erilaisiin ajoneuvoihin tarkoitettu 12V lisälämmitin. Lisälämmittimessä on johdollinen kaukosäädin, jolla voidaan säätää haluttu lämpötila sekä puhallusnopeus.

Lämmitin on erittäin helppo asentaa. Yksinkertainen virtajohdon liitos akkuun, laite kiinni haluttuun paikkaan ja lämmitin on valmis käytettäväksi. Airrex AD-1250 lämmittimellä on tehtaan myöntämä 12kk takuu.

590,00  / kpl
katso lisää

Airrex AD-2470 on erilaisiin ajoneuvoihin tarkoitettu 24V lisälämmitin. Lisälämmittimessä on johdollinen kaukosäädin, jolla voidaan säätää haluttu lämpötila sekä puhallusnopeus.

Airrex AD-2470 on varustettu jännitteentunnistimella, joten se ei tyhjennä akkua mikäli akun varaustaso pääsee laskemaan. Airrex AD-2470 lämmittimellä on tehtaan myöntämä 12kk takuu.