Rexener 18000 apukäynnistin – reppuun heitettävä starttiapu, jota voi käyttää monen laitteen virtalähteenä!

Rexenerin uutuus pelastaa kun ajopelistä hyytyy akku. Matkaat sitten autolla, isolla pakettiautolla, veneellä, mönkijällä, moottorikelkalla tai moottoripyörällä niin kätevän kokoinen ja tehokas apukäynnistin tekee reissustasi huolettomamman.

18 000 mAh:n litium-polymeeriakku ei kyykähdä/nyykähdä ihan heti. Henkilöautolla voit startata parikymmentä kertaa, pienemmillä peleillä paljon pitempään – yhdellä latauksella. Etevä elektroniikka sekä hyvin suojatut ja reilusti mitoitetut virtajohdot varmistavat turvallisuuden tilanteissa, joissa apukäynnistintä tarvitaan.

Rexener toimii myös virtapankkina liki kaikille kannettaville hyöty- ja viihde-elektroniikan laitteille. Monipuoliset liitännät kattavat USB:n sekä 12V ja 19V virtalähdöt. Niitä voi hyödyntää Android- ja Apple-laitteissa sekä mukana tulevien sovittimien avulla 16 eri merkkisessä kannettavassa tietokoneessa.

Tehokas ajoneuvojen apukäynnistin ja virtapankki, 18 Ah:n litium-polymeeriakku

Pienikokoinen, moderni ja tehokas Rexener-apukäynnistinlaite jaksaa pyörittää käyntiin isotkin moottorit. Etevä elektroniikka suojaa vääriltä kytkennöiltä sekä käynnistettävän ajoneuvon sähköjärjestelmää mahdollisesti vahingoittavilta jännitevaihteluilta ja -piikeiltä.

Rexenerin 18 000 mAh:n litium-polymeeriakku on pakattu jämerään kuoreen. Akkutyypin ja kuorirakenteen ansiosta Rexener ei ole herkkä vaurioitumaan. Runkorakenne suojaa laitteen lataus- ja virtalähtöliittimiä, apukäynnistintoiminnon 12V liitintä suojaa erillinen kumikansi.

Rexenerin apukäynnistysvirta on jatkuvassa rasituksessa 300 A, hetkellisesti jopa 600 A. 600 ampeerin käynnistysvirta riittää käytännössä kaikille 12 voltin starttimoottoreille, myös isoille V8-dieseleille. Apukäynnistyslaitteen 25-senttisten, 8,35 neliömillimetriä paksujen virtajohdinten kapasiteetti riittää 3,5-kilowattisen starttimoottorin pyörittämiseen.

Apukäynnistyslaitteen korkealaatuisten, taipuisien sähköjohtimien silikonikuori kestää 200 asteen lämpötilan. Johdinten puristusliittimet ovat kauttaaltaan suojatut, mikä pienentää oikosulun riskiä. Puristusliittimen johdinliitoksessa käytetään sekä tinausta että puristusliitosta, ja puristusliittimen leukoja yhdistää kuuden (6) neliömillin sähköjohto. Sähkö siirtyy tehokkaasti puristusliittimen molemmista leuoista käynnistettävän ajoneuvon akkuun.

Virtapankki

Rexenerin virtapankki-ominaisuus hyödyntää laitteen 18 Ah:n akun varausta. Monipuoliset liitännät antavat mahdollisuuden kytkeä Rexener useimpien markkinoilla olevien puhelimien, kannettavien tietokoneiden, tablettien sekä muiden päätelaitteiden virtalähteeksi.

Rexenerin kaksi USB-lähtöä sekä toimituspakkaukseen kuuluvan USB-kaapelin USB-mikro, Apple Lightning ja Apple 30-pin-lähdöt varmistavat mahdollisuuden ladata käytännössä kaikkia moderneja matkapuhelimia sekä tabletteja.

Pakkauksessa on myös erillinen 19 voltin ja 3,5 ampeerin virtalähtö kannettavien tietokoneiden lataukseen. Myyntipakkauksen mukana tulevat sovittimet seuraavien merkkien kannettavia tietokoneita varten: Acer, Asus, Benq, Compaq, Dell, Delta, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Liteon, MSI, NEC, Samsung, Sony, Toshiba.

Rexener 12 voltin laitteiden virtalähteenä

Rexener-virtapankkia voidaan käyttää liki kaikkien 12-volttisten, nimellisteholtaan enintään 120-wattisten ajoneuvojen apulaitteiden virtalähteenä. Tuotteen mukana toimitetaan standardi 12V virtapistoke (tupakansytytinliitäntä), johon voi liittää sähköiset apulaitteet.

Rexener 18000 apukäynnistimellä on 12kk takuu

OSTA NYT! KATSO LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ

Rexener kapasiteetti

  • Noin 20-30 starttia henkilöautolla
  • 4-6 tuntia kannettavan tietokoneen käyttöä
  • 5-12 puhelimen/tabletin latausta, riippuen puhelimen/tabletin akun kapasiteetista

Rexener lataus

  • Täyteen lataus noin kuusi tuntia
  • Käyttökelpoinen varaustaso säilyy 6-12 kk, valmistajan suositus ladata laite kolmen (3) kuukauden välein

KUVAGALLERIA

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Missä voin käyttää tuotetta?

Rexenerin pelastaa kun ajopelistä hyytyy akku. Matkaat sitten autolla, isolla pakettiautolla, veneellä, mönkijällä, moottorikelkalla tai moottoripyörällä niin kätevän kokoinen ja tehokas apukäynnistin tekee reissustasi huolettomamman.

Rexener toimii myös virtapankkina liki kaikille kannettaville hyöty- ja viihde-elektroniikan laitteille. Monipuoliset liitännät kattavat USB:n sekä 12V ja 19V virtalähdöt. Niitä voi hyödyntää Android- ja Apple-laitteissa sekä mukana tulevien sovittimien avulla 16 eri merkkisessä kannettavassa tietokoneessa.

Miten kauan tuote latautuu?

Täyteen lataus noin kuusi tuntia

Myyntipakkauksen mukana tulee sovittimet, minkä merkkisiin kannettaviin tietokoneisiin nämä käyvät?

Acer, Asus, Benq, Compaq, Dell, Delta, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Liteon, MSI, NEC, Samsung, Sony, Toshiba.

Minkälainen akku tuotteessa on?

18 000 mAh:n litium-polymeeriakku

Toimitetaanko pakkauksen mukana virtapiskoke?

Tuotteen mukana toimitetaan standardi 12V virtapistoke (tupakansytytinliitäntä), johon voi liittää sähköiset apulaitteet.

TEKNISET TIEDOT

Paino 1.5 kg
Mitat 30.5 × 78 × 95 cm
Virtalähtö 12 & 19 V
Akku 18 000 mAh:n litium-polymeeriakku
Myyntipakkauksen mukana tulevat sovittimet

Acer, Asus, Benq, Compaq, Dell, 

Delta, Fujitsu, HP, IBM, 

Lenovo, Liteon, MSI, NEC,

Samsung, Sony, Toshiba.

   
   
   
   
   

LADATTAVAT TIEDOSTOT

Käynnistetyssä kalustossa on ollut pari pakettiautoa, loput henkilöautoja. Kytöjoen kokemuksen mukaan vasta jos auton akku on jollain lailla rikki niin sitä ei saa edes Rexenerillä käyntiin.

– Ei tätä Rexeneriä tarvitse edes ladata koko aikaa. Minä olen katsonut siitä akun varaustilan merkkivaloista koska pistän töpselin seinään. Jos akku alkaa näyttää tyhjältä, niin sitten ladataan.

Juha Kytöjoki
Lue lisää kokemuksia

KATSO MYÖS

Apukäynnistimet

Rexener 32000

349,00  / kpl