KÄYTTÖVALMIS PALJU REXENER PR200 LÄMMITTIMELLÄ

Emme ole varsinaisesti keksineet pyörää uudelleen, vaan tehneet vanhasta pyörästä paremman eli paljun käytöstä huomattavasti helpompaa ja mukavampaa. Nyt kylpeminen onnistuu vaikka joka ilta, koska Rexener-palju on halutessasi lämmin 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivänä viikossa – ja vesi on aina kristallin kirkasta.

Rexener-palju on tehty markkinoiden parhaista komponenteista; käytämme Euroopan suurimman kylpytynnyreiden toimittajan Kiramin paljua. Tämä yhdistettynä laadukkaaseen ja korkean hyötysuhteen omaavaan Rexener PR200 lämmittimeen, takaavat sinulle verrattoman ja vaivattoman kylpynautinnon.

Biodiesel -käyttöisellä lämmittimellä varustettu Rexener-palju lämpeää noin parissa tunnissa – sisältäen tunnin veden täytön. Verrattuna perinteisiin puulämmitteisiin paljuihin se on salamannopea. Sinä päätät kylpemiseensopivan lämpötilan ja Rexener-palju lämmittimineen pitää huolta veden lämpötilan säilymisestä oikealla tasolla – ei siis enää liian kylmää tai kuumaa paljua.

Rexener paljulämmittimen polttoaineeksi käy valintasi mukaan esimerkiksi ruuantähteistä valmistettu biodiesel, diesel- tai polttoöljy. Rexener PR200:sta voit käyttää myös pientaloalueella, koska lämmittimestä ei tule näkyviä savuhaittoja naapurustolle. Rexener PR200 lämmittimen erittäin hyvä hyötysuhde tarkoittaa sitä, ettei lämmittimen käyttö aiheuta juurikaan haitallisia pakokaasupäästöjä. Pakoputkesta tulee käytännössä vain hiilidioksidia. Lämmitin tarvitsee hyvin vähän sähkövirtaa.

Rexener Unnukkaan mahtuu kerrallaan 4-6 henkeä. Paljun tilavuus on 1540 litraa. Rexener Unnukka on täysin käyttövalmis paketti. Tilaamalla sen yhdessä asennuspalvelun kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia muusta, kuin sopivan paikan löytämisestä paljulle.

Rexener Unnukka paljupakettiin sisältyy led-valokehän tynnyrin jalkatilaan. Asennetaan jalkatilaan muovin ulkopuolelle. Valojen asennus tapahtuu paljun rakennusvaiheessa.

Huom! Kansi sekä portaat myydään lisävarusteena. 

Katso video

OSTA NYT ETSI JÄLLEENMYYJÄ
 • Helpompi, nopeampi ja mukavampi vaihtoehto puulämmitteiselle paljulle
 • Pieni kulutus. Lämmön ylläpito helppoa ja edullista.
 • Tarkka termostaattiohjaus 0-45ºC
 • Toimii biodieselillä, dieselillä tai polttoöljyllä
 • Nopea veden lämmitys 
 • Ei savuhaittoja
 • Helppo asentaa
 • Sisältää led-valot

PAKETTIIN KUULUU

 •  REXENER UNNUKKA PALJU LED VALOILLA
 •  PR200 LÄMMITIN
 • PIIPPU
 • TANKKI
 • MASSASUODATINPAKETTI
  Sisältää sekä kiertovesipumpun ja suodattimen
 • SUOJAKOTELO
  Suojakotelo, johon mahtuu lämmitin, polttoainetankki ja massasuodatinpaketti.
 • TARKISTUSSOITTO
  Soitamme sinulle ennen tavaroiden toimitusta. Sovimme toimitusajankohdasta ja varmistamme että sinulla on kaikki tarvittavat osat asennusta varten.
 • TEKNINEN TUKI
  Saat meiltä palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
 • HUOLTOPALVELU
  Koko maan kattava ammattitaitoinen huoltopalvelu
 • 2 VUODEN TAKUU
  Takuunalaiset huollot teemme veloituksetta luonasi.
 • LISÄPALVELUNA ASENNUS
  Avaimet käteen asennuspalvelu 550€ koko Suomessa

Lämmittää tasaisesti ja nopeasti

“Meillä oli jo vuosia sitten aikomus hankkia palju vapaa-ajan paikkamme rantaan. Näimme kuitenkin ystävillämme, minkälaista veden lämmitys on puilla. Se on työlästä ja silti vesi on helposti joko kuumaa tai kylmää. Tämä lämmitin on kuitenkin hieno peli. Hankimme siihen asennuksen, ja käyttö on ollut helppoa. Laite vie yllättävän vähän ”löpöä”. Olemme käyttäneet sitä jo monta kertaa. Kaivosta otettu neliasteinen vesi lämpiää haluamaamme 39-asteiseksi parissa tunnissa, ja pysyy siinä kolmen asteen haarukassa, kuten on luvattu.”

Heti valmis palju houkuttaa kylpemään

Meillä on ollut lämmitin nyt noin vuoden verran.Lähdin selvittelemään tietoa Airrexin infrapuna-lämmittimistä ja samalla löysin myös Rexenerin PR200:sen. Teen niin epäsäännöllistä työtä, että puilla lämmittäminen oli ärsyttävää. Juuri kun sain paljun lämpimäksi, niin jouduin lähtemään töihin.

Pidän paljuamme nyt koko ajan peruslämpimänä. Tänä talvena pidin siinä noin 30 astetta koko ajan. Se, että palju on koko ajan heti valmis houkuttaa kylpemään. Lämmittää meidän paljun kylpylämpöiseksi todella nopeasti.  

Meillä tulee kaivosta aika kylmää vettä, mutta senkin lämmittää nopeasti parissa tunnissa.  Ei mitään pahaa sanottavaa. Olemme olleet todella tyytyväisiä ja suosittelen kaikille.

KUVAGALLERIA

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tulee ottaa huomioon paikkaa valittaessa?
 • Kylpytynnyri tulee sijoittaa tasaiselle alustalle joka kestää täyden altaan painon. (n. 2000kg)
 • Tynnyri voidaan alustaa kivimurskeella tai vaihtoehtoisesti pohjan voi valaa betonista. Voidaan myös asentaa tai upottaa terassiin.
 • Valitessa kylpytynnyrille paikkaa on myös ajateltava veden tyhjentämiseen liittyviä seikkoja ja tarvittaessa vedet voi johtaa letkulla sivummalle.
 • Veden poistoventtiili sijaitsee lämmittimen vastaisella puolella tynnyriä, ja siihen sopii sisämitaltaan 38mm letku.
Miten allas pysyy puhtaana?
 • Pidä allas peitettynä kannella (myydään erikseen) ja huolehdi muutenkin puhtaudesta ja hygieniasta, pesemällä sekä kuivaamalla allas säännöllisesti. Valikoimastamme löytyy Eristekansi sekä suojakansi.
 • Allaskemikaaleja käyttämällä voit pidentää veden vaihtoväliä.
 • Allaskemikaaleja käytettäessä on pH-arvon pysyttävä annetuissa rajoissa eli 7,0-7,6.
 • Jos olet epävarma mitä allaskemikaaleja tarvitset, meiltä löydät kätevät aloituspakkaukset. Klooripohjainen aloituspakkaus tai happipohjainen aloituspakkaus. 
Kuinka paljon lämmitin kuluttaa?

KULUTUSESIMERKKI

 • Paljun vesimäärä: 1500L
 • Lämmitysaika (+7 -> +38C) noin 2 tuntia, josta n. 1 tunti veden täyttöä 
 • Lämmityskustannus  n. 4€

Kun Rexener PR200 on käynnissä, se kuluttaa 2L tunnissa. Termostaatti kuitenkin sammuttaa polttimen, kun haluttu lämpötila on saavutettu. Poltin menee takaisin päälle, kun lämpötila tippuu 2-4 astetta. Näin kulutus saadaan minimoitua. 

Halutessasi voit vaikka laskea lämpötilan esim. +10 asteeseen, jos et käytä paljua / uima-allasta yhtäjaksoisesti. Näin säästät energiaa.

Voiko lämmitintä käyttää merivedellä?

Kyllä voi. PR200 toimii myös merivedellä. 

Voinko käyttää biopolttoainetta?

Kyllä voit! Rexener toimii hienosti esimerkiksi Neste MY ja Aspen polttoaineiden kanssa. 

Mitä jos jotain menee rikki?

Huoltoautoverkostomme kattaa koko Suomen. Ammattitaitoisen asentajamme lisäksi autossa kulkee jatkuvasti kattava valikoima varaosia. Kaikki Rexener PR200 lämmittimen varaosat löytyvät Suomessa sijaitsevalta varastoltamme.

Tarvitseeko lämmitintä siirtää sisätiloihin/varastoon talvella?

Lämmitintä ei tarvitse siirtää sisätiloihin talvella varsinkaan jos se on käytössä. Mikäli lämmitin tyhjennetään vedestä, sitä voidaan säilyttää myös ulkona. Lämmittimessä ei ole pakkasessa rikki meneviä osia. Toki aina on parempi, jos laitetta on mahdollista säilyttää lämpimässä ja suojaisassa paikassa, kun se ei ole käytössä. 

Pitääkö lämmitin tyhjentää talvella (vesi/polttoaine)?

Vesi ei saa päästä jäätymään laitteen sisällä. Vettä voi halutessaan ylläpitää sen verran lämpimänä ettei se pääse jäätymään, jolloin laitetta ei tarvitse myöskään tyhjentää. Jos lämmitintä ei käytetä (tai lämpöä ylläpidetä) tulee laite tyhjentää ennen pakkasen tuloa.

Polttoaine säilyy tiiviissä tankissa eli polttoainetankkia ei tarvitse tyhjentää pakkasellakaan. Mikäli polttoaine seisoo pitkään on aina suositeltavaa vaihtaa polttoaine.

Huom! Huolehdi pakkasella, että lämmittimessä käytetään talvilaadun polttoainetta.

TEKNISET TIEDOT / LÄMMITIN

KUIVAPAINO43 kg
MITAT38 × 58 × 86 cm
TEHO

20kW

KULUTUS

2,0 L/h (Huom! Termostaatin ansiosta todellinen kulutus on paljon pienempi)

POLTTOAINE

Biodiesel, diesel tai polttoöljy

TERMOSTAATTI

 0-45ºC

VIRRANKULUTUS

80W (230V, 50Hz)

MELUTASO

48 dB

OHJAUS

Digitaalinen hipaisupaneeli

TANKKI

23 L ulkoinen tankki

  

 

TEKNISET TIEDOT / PALJU 

ULKOHALKAISIJA170 cm
TÄYTTÖ- / VESITILAVUUS940 L / 1420 L / 4-6 hlö
KUIVAPAINO

157 kg

ULKOVÄRI

ST-CB Coal Black

SISÄVÄRI

Light grey

ALTAAN KOKO

Syvyys 90 cm, korkeus 107 cm 

KOKONAISPITUUS

236 cm

SUOJAKOTELON MITAT

97,5 cm (P) x 1,295 cm (L) x 112,9 cm (K)

 

LADATTAVAT TIEDOSTOT

OSTA ASENNUSPALVELU

TÄYDENNÄ TILAUKSESI

KATSO MYÖS NÄMÄ 

239,00  / kpl
13,00  / kpl
29,00  / kpl
15,00  / kpl
15,00  / kpl
43,00  / kpl
1 690,00 2 290,00  / kpl