PALJU TAI ALLAS LÄMPIMÄKSI – NAPPIA PAINAMALLA

Ei enää halkojen hakkaamista! Rexener PR200 lämmittimessä painat nappia ja lämmitin hoitaa loput. Rexeneriä osaa käyttää kuka tahansa! Rexener on tehokas ja siinä on hyvä hyötysuhde. Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Rexener pitää veden lämpötilan tasaisena. Ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Nyt säädät halutun lämpötilan itse!

Rexener PR200 lämmitin voidaan asentaa joko uuden tai jo olemassa olevan kylpytynnyrin, paljun tai uima-altaan veden lämmitysjärjestelmäksi. Rexenerillä voi korvata perinteisen puulämmitteisen kylpytynnyrin lämmittimen. Veden lämmittämisen voi aloittaa jo ennen kuin allas on täynnä vettä.

Rexener paljulämmittimen polttoaineena käy valintasi mukaan esimerkiksi ruuantähteistä valmistettu biodiesel, diesel- tai polttoöljy. Rexener PR200:sta voit käyttää myös pientaloalueella, koska lämmittimestä ei tule näkyviä savuhaittoja naapurustolle. Rexener PR200 lämmittimen erittäin hyvä hyötysuhde tarkoittaa sitä, ettei lämmittimen käyttö aiheuta juurikaan haitallisia pakokaasupäästöjä. Pakoputkesta tulee käytännössä vain hiilidioksidia. Lämmitin tarvitsee vain hyvin vähän sähkövirtaa.

Rexenerillä voit pitää veden lämpimänä viikosta toiseen, kun yhdistät lämmittimeen hiekkasuodattimen ja käytät sopivia allaskemikaaleja. Paljuasi tai uima-allastasi tulee käytettyä jatkossa paljon enemmän! Rexenerin saat meiltä jopa asennuspalvelun kera. Viemme vanhan puukaminankin kierrätykseen niin halutessasi.

Rexener PR200 teho riittää myös jopa todella ison 50 000 litraisen uima-altaan lämmittämiseen – ympäri vuoden! PR200 lämmitin on todella toimintavarma ja myönnämme sille 2 vuoden takuun. 

KATSO ESITTELYVIDEO

Suuren kysynnän vuoksi tuote on TILAPÄISESTI LOPPUSaamme lisää tuotteita varastoomme vuoden loppuun mennessä. 

Ennakkotilaa tuote ja varmista, että palju-/uima-allaskautesi jatkuu kylmemmilläkin keleillä! Ennakkotilaa tuote nyt kampanjahintaan!

ENNAKKOTILAA JA SÄÄSTÄ ETSI JÄLLEENMYYJÄ
 • Toimii biodieselillä, dieselillä tai polttoöljyllä
 • Pieni kulutus. Lämmön ylläpito helppoa ja edullista.
 • Tarkka termostaattiohjaus 0-45ºC
 • Korvaa myös olemassa olevan puukamiinan
 • Nopea veden lämmitys 
 • Ei savuhaittoja
 • Pidentää uima-allaskautta
 • Virrankulutus vain 80W
 • Sopii kaikkiin paljuihin ja suuriinkin uima-altaisiin

PR200 TUOTEPAKETIT

PERUSPAKETTIIN KUULUU

 • PR200 LÄMMITIN
 • PIIPPU
 • TANKKI
 • TARKISTUSSOITTO
  Soitamme sinulle ennen tavaroiden toimitusta. Sovimme toimitusajankohdasta ja varmistamme että sinulla on kaikki tarvittavat osat asennusta varten.

 • PERUUTUSTURVA
  Voit perua tilauksen veloituksetta, mikäli toteamme tarkistussoiton yhteydessä, että tuote ei jostain syystä sovellu paljuusi/altaaseesi.

 • TEKNINEN TUKI
  Saat meiltä palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 • HUOLTOPALVELU
  Koko maan kattava ammattitaitoinen huoltopalvelu

 • 2 VUODEN TAKUU
  Takuunalaiset huollot teemme veloituksetta luonasi.

 • LISÄPALVELUNA ASENNUS
  Avaimet käteen asennuspalvelu 390€ koko Suomessa

Heti valmis kylpytynnyri kaikilla herkuilla

“Meillä palju on aina 39 asteinen. Palju on käytännössä aina valmis ja sinne voi pulahtaa vaikka heti töiden jälkeen. Ei tarvitse erikseen alkaa lämmittämään paljua. Polttoaineena olen käyttänyt normaalia polttoöljyä, joka soveltuu erittäin hyvin paljun lämmittämiseen. Hajuja ja pakokaasuja ei tule juuri lainkaan putkesta, kun lämmitin on käynnissä. Ainetta tämä kuluttaa noin 25 litraa kolmessa viikossa. Suosittelen lämpimästi tätä laitetta asiakkaille, jotka haluavat päästä helpolla paljunlämmittämisessä ja haluaa nauttia paljun lämmöstä. Vesi on aina sopivan lämpöistä ja ei tarvitse puita kantaa selkävääränä

Teemu Koivu / TK kylpytynnyrit

Puukamiinan korvaaja

“Tykkään siitä, että vesi lämpiää kylmemmälläkin kelillä nopeasti. Tämän lämmittimen ansiosta toiminnot ovat niin sanotusti koko ajan valmiina, eikä lämmittämisen aloittaminen itsessään vaadi mitään isompia toimenpiteitä. Puiden kanssa pitää kuitenkin vähän väliä lisäillä niitä ja seurata tulta. Tämä tapa vain on helpompi eikä vaadi jatkuvaa seuraamista.”

Janne Lehikoinen

Tämä on minulle sopivaa paljuilua. Suosittelen kaikille.

En olisi koskaan ostanut puulämmitteistä paljua, niissä on vaan liikaa hommaa. Sähkökäyttöiset porealtaat taas ovat järkyttävän hintaisia. Palju ja Rexener- lämmitin oli meille ehdottomasti paras ratkaisu.  Meillä on nyt lämmitin ollut 3v käytössä. Lämmitin on koko ajan toimintavalmiudessa ja saan sen nopeasti käyttövalmiiksi. Pidän siinä noin 7-8 astetta koko ajan ja se on noin tunnissa käyttövalmis. Kesällä tuntuu ettei se ei viilene lainkaan, kun siinä on eristekansi. Syksylläkin se oli tosi pitkään 24-25 asteessa, vaikka lämmitin oli asennettu 7 asteeseen.”

Niko Kantola

KUVAGALLERIA

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon lämmitin kuluttaa?

KULUTUSESIMERKKI 

 • Paljun vesimäärä: 1500L 
 • Lämmitysaika (+7 -> +38C) noin 2 tuntia, josta n. 1 tunti veden täyttöä 
 • Lämmityskustannus  n. 4€

Kun Rexener PR200 on käynnissä, se kuluttaa 2L tunnissa. Termostaatti kuitenkin sammuttaa polttimen, kun haluttu lämpötila on saavutettu. Poltin menee takaisin päälle, kun lämpötila tippuu 2-4 astetta. Näin kulutus saadaan minimoitua. 

Halutessasi voit vaikka laskea lämpötilan +10 asteeseen, jos et käytä paljua / uima-allasta yhtäjaksoisesti. Näin säästät energiaa. 

Kuinka kauan paljun lämmitys kestää?

Esimerkiksi 1500 litrainen palju lämpenee +7 asteesta +38 asteeseen n. 2 tunnissa. Veden lämmityksen voi aloittaa jo ennen, kuin palju on täynnä.

Voiko lämmitintä käyttää merivedellä?

Kyllä voi. PR200 toimii myös merivedellä. 

Voinko asentaa lämmittimen vanhaan paljuun?

Kyllä voit! Rexener PR200 sopii kaikkiin paljutyyppeihin. Asennus on helpoin tehdä paljuihin, joissa on ulkoinen kamiina, mutta myös uppokamiinoilla varustettuihin paljuihin Rexener PR200 on mahdollista asentaa.

Voiko lämmitintä käyttää uima-altaan lämmittämiseen?

Kyllä voi! Rexener PR200 lämmittää jopa yli 50 000 litraisen uima-altaan.

Voinko käyttää biopolttoainetta?

Kyllä voit! Rexener toimii hienosti esimerkiksi Neste MY ja Aspen polttoaineiden kanssa.  

Mistä löydän varaosia lämmittimeen?

Huoltoautoverkostomme kattaa koko Suomen. Ammattitaitoisen asentajamme lisäksi autossa kulkee jatkuvasti kattava valikoima varaosia. Kaikki Rexenerin varaosat löytyvät Suomessa sijaitsevalta varastoltamme.

Tarvitseeko lämmitin kiertovesipumpun?

Kyllä. Rexener lämmitin on niin tehokas että vapaalla kierrolla lämmitin ei toimi optimaalisesti. Mikäli altaassasi (palju / uima-allas) on jo kiertovesipumppu tai hiekkasuodatin-järjestelmä, voit hyödyntää sitä myös Rexenerin kanssa. Mikäli sinulla ei vielä ole kiertovesipumppua tai hiekkasuodatinta, saat ne kätevästi verkkokaupastamme valitsemalla haluamasi PR200 tuotepaketin (Pronssi/Hopea/Kulta).

Mihin lämmittimen voi asentaa?

Rexener PR200 vedenlämmitin voidaan asentaa jopa 10 metrin päähän uima-altaasta tai paljusta. Sen ei siis tarvitse sijaita ihan altaan vieressä. Kiertovesipumppu hoitaa veden kierrätyksen.

Lämmitin on hyvä asettaa sellaiseen paikkaan, josta sitä pääsee helposti säätämään. Se tulee asentaa vakaalle, tasaiselle alustalle, johon ei pääse vettä. Lämmittimen jalat ovat säädettävissä – varmista niiden avulla lämmittimen asettuminen vaakatasoon. Polttoainesäiliölle tarvitaan turvallisesti kantava taso. Varmista, että säiliö on sellaisessa paikassa, missä se on helppo tankata. 

Millaista kiertovesipumppua lämmittimen kanssa voi käyttää?

Suositellut kiertovesipumpun ominaisuudet

Käyttöjännite 230V~, 50Hz

Virtausnopeus 6100 L/h 6 m.c.H2O

Suurin virtausnopeus 9.6 m.c.H2O

Pienin virtausnopeus 2 m.c.H2O

Voit ostaa kiertovesipumpun myös verkkokaupastamme.

Tarvitseeko lämmitintä siirtää sisätiloihin/varastoon talvella?
Lämmitintä ei tarvitse siirtää sisätiloihin talvella varsinkaan jos se on käytössä. Mikäli lämmitin tyhjennetään vedestä, sitä voidaan säilyttää myös ulkona. Lämmittimessä ei ole pakkasessa rikki meneviä osia. Toki aina on parempi, jos laitetta on mahdollista säilyttää lämpimässä ja suojaisassa paikassa, kun se ei ole käytössä. 
Pitääkö lämmitin tyhjentää talvella (vesi/polttoaine)?

Vesi ei saa päästä jäätymään laitteen sisällä. Vettä voi halutessaan ylläpitää sen verran lämpimänä ettei se pääse jäätymään, jolloin laitetta ei tarvitse myöskään tyhjentää. Jos lämmitintä ei käytetä (tai lämpöä ylläpidetä) tulee laite tyhjentää ennen pakkasen tuloa.

Polttoaine säilyy tiiviissä tankissa eli polttoainetankkia ei tarvitse tyhjentää pakkasellakaan. Mikäli polttoaine seisoo pitkään on aina suositeltavaa vaihtaa polttoaine.

Huom! Huolehdi pakkasella, että lämmittimessä käytetään talvilaadun polttoainetta.

Miten lämmitin tyhjennetään?

Lämmittimen takana on oma tyjennysproppu, josta vesi tyhjennetään.

TEKNISET TIEDOT

KUIVAPAINO 43 kg
MITAT 38 × 58 × 86 cm
TEHO

20kW

KULUTUS

2,0 L/h (Huom! Termostaatin ansiosta todellinen kulutus on paljon pienempi)

POLTTOAINE

Biodiesel, diesel tai polttoöljy

TERMOSTAATTI

 0-45ºC

VIRRANKULUTUS

80W (230V, 50Hz)

MELUTASO

48 dB

OHJAUS

Digitaalinen hipaisupaneeli

TANKKI

23 L ulkoinen tankki

VESILIITÄNTÄ 38 – 75 mm (38 mm sisähalkaisija)

 

KATSO ASENNUSOHJE VIDEOLTA

HETI KÄYTTÖVALMIS REXENER UNNUKKA PALJUPAKETTI

Eikö sinulla vielä ole paljua? Meiltä löydät heti käyttövalmiin paljupaketin KAMPANJAHINTAAN

TUTUSTU NYT

TEKNISIÄ LISÄTIETOJA

Kattavat turvajärjestelmät

Rexener-vesilämmittimen elektronisesti ohjatut turvatoiminnot varmistavat lämmittimen turvallisen käytettävyyden kaikissa olosuhteissa. Turvatoiminnoista voi mainita mm. kaksi ylikuumenemisen estojärjestelmää, liekkivahdin sekä automaattisen sammutuksen ja vesitason valvonnan.

Vesitason valvontajärjestelmä

Jos lämmittimessä ei ole riittävästi vettä, se ei käynnisty. Jos veden pinnan taso laskee liiaksi, lämmittimen poltin sammuu.

Tehokas öljypoltin

Tehokas ilmapuhallin sekä korkealla paineella tehty öljysuihkutus varmistavat Rexener-vesilämmittimen öljypolttimen luotettavuuden kaikissa olosuhteissa.

Rexener-vesilämmittimen öljypoltin on tehokkaasti suojattuna lämmittimen pintapeltien sisällä. Öljypolttimen, sitä ohjaavan elektroniikan sekä polttoainesäiliön suunnittelussa on otettu huomioon Pohjolan sääolosuhteet.

Öljypolttimen puhallin syöttää ilmaa palotilaan, johon suihkutetaan polttoainetta. Se sytytetään laitteen elektroniikan ohjaamalla sytyttimellä.

Öljyn lämpöenergia hyödynnetään lämmittimen sisällä kulkevan putkiston sisältämän veden lämmittämiseen. Tehokas ja tarkasti säädetty poltto pystyy hyödyntämään polttoöljyn sisältämän energian käytännössä täydellisesti, minkä takia Rexener-vesilämmitin ei tuota hiukkaspäästöjä eikä häkää. Pakoputkesta tulee periaatteessa vain vaaratonta hiilidioksidia.

Koska kaikki öljyn sisältämä energia pystytään käyttämään hyväksi lämmitystehona, Rexener-vesilämmittimen hyötysuhde on suuri, mikä tarkoittaa pientä polttoaineen kulutusta.

Lämmittimen mukana toimitettava pakoputkisto (piippu) varmistaa hyvin matalan äänitason ja turvallisuuden. Kuuma öljypolttimen liekki on tehokkaasti suojattuna laitteen sisällä eikä piipusta purkautuvien pakokaasujen matala lämpötila aiheuta tulipaloriskiä. Pakoputkiston päässä oleva piipun hattu suojaa poltinta myös ilman epäpuhtauksien ja kosteuden vaurioita aiheuttavilta tekijöiltä.

Tarkka lämpötilan säätö

Rexener-vesilämmittimeen asetetaan haluttu vedenlämpötila 0 – 45 asteen (C) välille. Lämmitin pitää asetetun lämpötilan automaattisesti.

Ylikuumenemisen estojärjestelmät

Öljypoltin sammutetaan, jos lämmittimelle tulevan veden lämpötilaa nousee 50 asteeseen (C) tai lämmittimessä olevan veden lämpötila ylittää 75 °C.

Liekkivahti ja automaattinen sammutusjärjestelmä

Öljypolttimen epämääräinen toiminta (huono palaminen) aktivoi liekkivahdin, joka sammuttaa öljypolttimen ja polttoainepumpun. Tämä varmistaa Rexener-vesilämmittimen turvallisuuden kaikissa tilanteissa.

LADATTAVAT TIEDOSTOT

AVAIMET KÄTEEN ASENNUSPALVELU

Asennuspalvelu sisältää Rexener PR200 lämmittimen täydellisen asennuksen avaimet käteen periaatteella.

390,00  / kpl
OSTA ASENNUSPALVELU

KATSO MYÖS

1 690,00 2 290,00  / kpl
39,00  / kpl
17,00  / kpl
29,00  / kpl
16,00  / kpl
-8%
4 199,00  3 880,00  / kpl
439,00  / kpl
24,90  / kpl
99,00  / kpl
12,00  / kpl
43,00  / kpl
15,00  / kpl
99,00  / kpl
229,00  / kpl
49,00  / kpl
29,00  / kpl
17,00  / kpl
15,00  / kpl
200,00  / kpl
15,00  / kpl
239,00  / kpl
310,00  / kpl
39,00  / kpl
269,00  / kpl
2 590,00  / kpl
2 490,00  / kpl
550,00  / kpl
800,00  / kpl
17,00  / kpl
750,00  / kpl
149,00  / kpl
900,00  / kpl
80,00  / kpl
29,00  / kpl