PALJU TAI ALLAS LÄMPIMÄKSI – NAPPIA PAINAMALLA

Ei enää halkojen hakkaamista! Rexener PR200 lämmittimessä painat nappia ja lämmitin hoitaa loput. Rexeneriä osaa käyttää kuka tahansa! Rexener on tehokas ja siinä on hyvä hyötysuhde. Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Rexener pitää veden lämpötilan tasaisena. Ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Nyt säädät halutun lämpötilan itse!

Rexener PR200 lämmitin voidaan asentaa joko uuden tai jo olemassa olevan kylpytynnyrin, paljun tai uima-altaan veden lämmitysjärjestelmäksi. Rexenerillä voi korvata perinteisen puulämmitteisen kylpytynnyrin lämmittimen. Veden lämmittämisen voi aloittaa jo ennen kuin allas on täynnä vettä.

Rexener paljulämmittimen polttoaineena käy valintasi mukaan esimerkiksi ruuantähteistä valmistettu biodiesel, diesel- tai polttoöljy. Rexener PR200:sta voit käyttää myös pientaloalueella, koska lämmittimestä ei tule näkyviä savuhaittoja naapurustolle. Rexener PR200 lämmittimen erittäin hyvä hyötysuhde tarkoittaa sitä, ettei lämmittimen käyttö aiheuta juurikaan haitallisia pakokaasupäästöjä. Pakoputkesta tulee käytännössä vain hiilidioksidia. Lämmitin tarvitsee vain hyvin vähän sähkövirtaa.

Rexenerillä voit pitää veden lämpimänä viikosta toiseen, kun yhdistät lämmittimeen hiekkasuodattimen ja käytät sopivia allaskemikaaleja. Paljuasi tai uima-allastasi tulee käytettyä jatkossa paljon enemmän! Rexenerin saat meiltä jopa asennuspalvelun kera. Viemme vanhan puukaminankin kierrätykseen niin halutessasi.

Rexener PR200 teho riittää myös jopa todella ison 50 000 litraisen uima-altaan lämmittämiseen – ympäri vuoden! PR200 lämmitin on todella toimintavarma ja myönnämme sille 2 vuoden takuun. 

KATSO ESITTELYVIDEO

ETSI JÄLLEENMYYJÄ OSTA NYT
Kevätkampanja hinta
1690€
sis. alv 24%

(Normaalihinta 1990€)

TOIMITUSSISÄLTÖ

1 x Rexener PR200 lämmitin
1 x avain laitteen oveen
1 x piippu + piipun hattu
1 x ulkoinen polttoainetankki 23 L 
1 x hana poistoventtiiliin
2 x tulppa vesilähtöihin
2 x supistaja vesiletkulle lämmittimeen
1 x kierreteippirulla
1 x käyttöohjekirja

LISÄKSI ASENNUKSEEN TARVITAAN

Kiertovesipumppu (välttämätön lisävaruste)
– Riittävä määrä letkua (halkaisija min. 38 mm)
– 6-8 x putkiklemmareita 
– 2 x vesiletkun supistajat paljuun
– Suosittelemme myös hiekka- tai massasuodattimen käyttöä (massasuodatin korvaa hiekkasuodattimen sekä kiertovesipumpun)

–  Hankkimalla asennussarjan sinun ei tarvitse huolehtia oikeiden asennustarvikkeiden hankkimisesta. 

– Voit myös tilata avaimet käteen asennuspalvelun, mikäli haluat asennuksen tapahtuvan meidän toimestamme.

TEKNISIÄ LISÄTIETOJA

Kattavat turvajärjestelmät

Rexener-vesilämmittimen elektronisesti ohjatut turvatoiminnot varmistavat lämmittimen turvallisen käytettävyyden kaikissa olosuhteissa. Turvatoiminnoista voi mainita mm. kaksi ylikuumenemisen estojärjestelmää, liekkivahdin sekä automaattisen sammutuksen ja vesitason valvonnan.

Vesitason valvontajärjestelmä

Jos lämmittimessä ei ole riittävästi vettä, se ei käynnisty. Jos veden pinnan taso laskee liiaksi, lämmittimen poltin sammuu.

Tehokas öljypoltin

Tehokas ilmapuhallin sekä korkealla paineella tehty öljysuihkutus varmistavat Rexener-vesilämmittimen öljypolttimen luotettavuuden kaikissa olosuhteissa.

Rexener-vesilämmittimen öljypoltin on tehokkaasti suojattuna lämmittimen pintapeltien sisällä. Öljypolttimen, sitä ohjaavan elektroniikan sekä polttoainesäiliön suunnittelussa on otettu huomioon Pohjolan sääolosuhteet.

Öljypolttimen puhallin syöttää ilmaa palotilaan, johon suihkutetaan polttoainetta. Se sytytetään laitteen elektroniikan ohjaamalla sytyttimellä.

Öljyn lämpöenergia hyödynnetään lämmittimen sisällä kulkevan putkiston sisältämän veden lämmittämiseen. Tehokas ja tarkasti säädetty poltto pystyy hyödyntämään polttoöljyn sisältämän energian käytännössä täydellisesti, minkä takia Rexener-vesilämmitin ei tuota hiukkaspäästöjä eikä häkää. Pakoputkesta tulee periaatteessa vain vaaratonta hiilidioksidia.

Koska kaikki öljyn sisältämä energia pystytään käyttämään hyväksi lämmitystehona, Rexener-vesilämmittimen hyötysuhde on suuri, mikä tarkoittaa pientä polttoaineen kulutusta.

Lämmittimen mukana toimitettava pakoputkisto (piippu) varmistaa hyvin matalan äänitason ja turvallisuuden. Kuuma öljypolttimen liekki on tehokkaasti suojattuna laitteen sisällä eikä piipusta purkautuvien pakokaasujen matala lämpötila aiheuta tulipaloriskiä. Pakoputkiston päässä oleva piipun hattu suojaa poltinta myös ilman epäpuhtauksien ja kosteuden vaurioita aiheuttavilta tekijöiltä.

Tarkka lämpötilan säätö

Rexener-vesilämmittimeen asetetaan haluttu vedenlämpötila 0 – 45 asteen (C) välille. Lämmitin pitää asetetun lämpötilan automaattisesti.

Ylikuumenemisen estojärjestelmät

Öljypoltin sammutetaan, jos lämmittimelle tulevan veden lämpötilaa nousee 50 asteeseen (C) tai lämmittimessä olevan veden lämpötila ylittää 75 °C.

Liekkivahti ja automaattinen sammutusjärjestelmä

Öljypolttimen epämääräinen toiminta (huono palaminen) aktivoi liekkivahdin, joka sammuttaa öljypolttimen ja polttoainepumpun. Tämä varmistaa Rexener-vesilämmittimen turvallisuuden kaikissa tilanteissa.

 • Toimii biodieselillä, dieselillä tai polttoöljyllä
 • Pieni kulutus. Lämmön ylläpito helppoa ja edullista.
 • Tarkka termostaattiohjaus 0-45ºC
 • Korvaa myös olemassa olevan puukamiinan
 • Nopea veden lämmitys 
 • Ei savuhaittoja
 • Pidentää uima-allaskautta
 • Virrankulutus vain 80W
 • Sopii kaikkiin paljuihin ja suuriinkin uima-altaisiin

TEKNISET TIEDOT

KUIVAPAINO 43 kg
MITAT 38 × 58 × 86 cm
TEHO

20kW/h

KULUTUS

2,0 L/h (Huom! Termostaatin ansiosta todellinen kulutus on paljon pienempi)

POLTTOAINE

Biodiesel, diesel tai polttoöljy

TERMOSTAATTI

 0-45ºC

VIRRANKULUTUS

80W (230V, 50Hz)

MELUTASO

48 dB

OHJAUS

Digitaalinen hipaisupaneeli

TANKKI

23 L ulkoinen tankki

VESILIITÄNTÄ 38 – 75 mm (38 mm sisältyy)

 

KATSO ASENNUSOHJE VIDEOLTA

KUVAGALLERIA

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon lämmitin kuluttaa?

KULUTUSESIMERKKI 

 • Paljun vesimäärä: 1500L 
 • Lämmitysaika (+7 -> +38C) noin 2 tuntia, josta n. 1 tunti veden täyttöä 
 • Lämmityskustannus  n. 4€

Kun Rexener PR200 on käynnissä, se kuluttaa 2L tunnissa. Termostaatti kuitenkin sammuttaa polttimen, kun haluttu lämpötila on saavutettu. Poltin menee takaisin päälle, kun lämpötila tippuu 2-4 astetta. Näin kulutus saadaan minimoitua. 

Halutessasi voit vaikka laskea lämpötilan +10 asteeseen, jos et käytä paljua / uima-allasta yhtäjaksoisesti. Näin säästät energiaa. 

Voiko lämmitintä käyttää merivedellä?

Kyllä voi. PR200 toimii myös merivedellä. 

Voinko asentaa lämmittimen vanhaan paljuun?

Kyllä voit! Rexener PR200 sopii kaikkiin paljutyyppeihin. Asennus on helpoin tehdä paljuihin, joissa on ulkoinen kamiina, mutta myös uppokamiinoilla varustettuihin paljuihin Rexener PR200 on mahdollista asentaa.

Voiko lämmitintä käyttää uima-altaan lämmittämiseen?

Kyllä voi! Rexener PR200 lämmittää jopa yli 50 000 litraisen uima-altaan.

Voinko käyttää biopolttoainetta?

Kyllä voit! Rexener toimii hienosti esimerkiksi Neste MY ja Aspen polttoaineiden kanssa.  

Mistä löydän varaosia lämmittimeen?

Huoltoautoverkostomme kattaa koko Suomen. Ammattitaitoisen asentajamme lisäksi autossa kulkee jatkuvasti kattava valikoima varaosia. Kaikki Rexenerin varaosat löytyvät Suomessa sijaitsevalta varastoltamme.

Tarvitseeko lämmitin kiertovesipumpun?

Kyllä. Rexener lämmitin on niin tehokas että vapaalla kierrolla lämmitin ei toimi optimaalisesti. Mikäli altaassasi (palju / uima-allas) on jo kiertovesipumppu tai hiekkasuodatin-järjestelmä, voit hyödyntää sitä myös Rexenerin kanssa. Mikäli sinulla ei vielä ole kiertovesipumppua tai hiekkasuodatinta, voit tilata ne kätevästi verkkokaupastamme samalla kun tilaat lämmittimen.

Mihin lämmittimen voi asentaa?

Rexener PR200 vedenlämmitin voidaan asentaa jopa 10 metrin päähän uima-altaasta tai paljusta. Sen ei siis tarvitse sijaita ihan altaan vieressä. Kiertovesipumppu hoitaa veden kierrätyksen.

Lämmitin on hyvä asettaa sellaiseen paikkaan, josta sitä pääsee helposti säätämään. Se tulee asentaa vakaalle, tasaiselle alustalle, johon ei pääse vettä. Lämmittimen jalat ovat säädettävissä – varmista niiden avulla lämmittimen asettuminen vaakatasoon. Polttoainesäiliölle tarvitaan turvallisesti kantava taso. Varmista, että säiliö on sellaisessa paikassa, missä se on helppo tankata. 

Millaista kiertovesipumppua lämmittimen kanssa voi käyttää?

Suositellut kiertovesipumpun ominaisuudet

Käyttöjännite 230V~, 50Hz

Virtausnopeus 6100 L/h 6 m.c.H2O

Suurin virtausnopeus 9.6 m.c.H2O

Pienin virtausnopeus 2 m.c.H2O

Voit ostaa kiertovesipumpun myös verkkokaupastamme.

Tarvitseeko lämmitintä siirtää sisätiloihin/varastoon talvella?
Lämmitintä ei tarvitse siirtää sisätiloihin talvella varsinkaan jos se on käytössä. Mikäli lämmitin tyhjennetään vedestä, sitä voidaan säilyttää myös ulkona. Lämmittimessä ei ole pakkasessa rikki meneviä osia. Toki aina on parempi, jos laitetta on mahdollista säilyttää lämpimässä ja suojaisassa paikassa, kun se ei ole käytössä. 
Pitääkö lämmitin tyhjentää talvella (vesi/polttoaine)?

Vesi ei saa päästä jäätymään laitteen sisällä. Vettä voi halutessaan ylläpitää sen verran lämpimänä ettei se pääse jäätymään, jolloin laitetta ei tarvitse myöskään tyhjentää. Jos lämmitintä ei käytetä (tai lämpöä ylläpidetä) tulee laite tyhjentää ennen pakkasen tuloa.

Polttoaine säilyy tiiviissä tankissa eli polttoainetankkia ei tarvitse tyhjentää pakkasellakaan. Mikäli polttoaine seisoo pitkään on aina suositeltavaa vaihtaa polttoaine.

Huom! Huolehdi pakkasella, että lämmittimessä käytetään talvilaadun polttoainetta.

Miten lämmitin tyhjennetään?

Lämmittimen takana on oma tyjennysproppu, josta vesi tyhjennetään. Samoin Rexener kiertovesipumpussa.

PR200 LÄMMITTIMEN LISÄKSI TARVITSET

99,00  / kpl
229,00  / kpl
200,00  / kpl

LISÄVARUSTEET

Lämmittää tasaisesti ja nopeasti

“Meillä oli jo vuosia sitten aikomus hankkia palju vapaa-ajan paikkamme rantaan. Näimme kuitenkin ystävillämme, minkälaista veden lämmitys on puilla. Se on työlästä ja silti vesi on helposti joko kuumaa tai kylmää. Tämä lämmitin on kuitenkin hieno peli. Hankimme siihen asennuksen, ja käyttö on ollut helppoa. Laite vie yllättävän vähän ”löpöä”. Olemme käyttäneet sitä jo monta kertaa. Kaivosta otettu neliasteinen vesi lämpiää haluamaamme 39-asteiseksi parissa tunnissa, ja pysyy siinä kolmen asteen haarukassa, kuten on luvattu.”

Anelma Saarinen

Puukamiinan korvaaja

“Tykkään siitä, että vesi lämpiää kylmemmälläkin kelillä nopeasti. Tämän lämmittimen ansiosta toiminnot ovat niin sanotusti koko ajan valmiina, eikä lämmittämisen aloittaminen itsessään vaadi mitään isompia toimenpiteitä. Puiden kanssa pitää kuitenkin vähän väliä lisäillä niitä ja seurata tulta. Tämä tapa vain on helpompi eikä vaadi jatkuvaa seuraamista.”

Janne Lehikoinen

PR200 vuokrakäyttöön

Meille tuli tilaisuus kokeilla Rexenerin lämmitintä. Sen jälkeen paljua on ollut helpompi vuokrata esimerkiksi yritys- ja tapahtumakäyttöön, koska vesi lämpiää aiempaa nopeammin ja lämmitintä on helppo käyttää.  Rexener on polttoainetaloudellinen, valmis paketti. Paljurent käyttää Rexenerissä polttoaineena dieseliä, ja palju vuokrataan 20 litran polttoainesäiliö täynnä. Se riittää käytännössä aina vuokratilaisuuteen.”

Ville Lahtinen / Paljurent

LADATTAVAT TIEDOSTOT

-8%
3 990,00  3 690,00  / kpl

REXENER PALJUPAKETTI

Rexener Unnukka on täysin käyttövalmis paketti. Toimituspaketti sisältää paljun, PR200 lämmittimen, suodattimen, kiertovesipumpun sekä laitesuojakotelon.

490,00  / kpl

AVAIMET KÄTEEN ASENNUSPALVELU

Asennuspalvelu sisältää Rexener PR200 lämmittimen täydellisen asennuksen avaimet käteen periaatteella. Asennuspalvelun hinta sisältää myös kaikki tarvikkeet mitä tarvitset Rexener-lämmittämisen käyttökuntoon saattamiseksi.

TILAA NYT