VERRATONTA JA VAIVATONTA

KYLPYNAUTINTOA

KÄYTTÖVALMIS PALJU REXENER PR200 LÄMMITTIMELLÄ

Rexener-palju on tehty markkinoiden parhaista komponenteista; käytämme Euroopan suurimman kylpytynnyreiden toimittajan Kiramin paljua. Tämä yhdistettynä laadukkaaseen ja korkean hyötysuhteen omaavaan Rexener PR200 lämmittimeen, takaavat sinulle verrattoman ja vaivattoman kylpynautinnon.

Rexener Unnukkaan mahtuu kerrallaan 4-6 henkeä. Paljun tilavuus on 1540 litraa. Rexener Unnukka on täysin käyttövalmis paketti. Tilaamalla sen yhdessä asennuspalvelun kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia muusta, kuin sopivan paikan löytämisestä paljulle.

Lämmittää tasaisesti ja nopeasti

“Meillä oli jo vuosia sitten aikomus hankkia palju vapaa-ajan paikkamme rantaan. Näimme kuitenkin ystävillämme, minkälaista veden lämmitys on puilla. Se on työlästä ja silti vesi on helposti joko kuumaa tai kylmää. Tämä lämmitin on kuitenkin hieno peli. Hankimme siihen asennuksen, ja käyttö on ollut helppoa. Laite vie yllättävän vähän ”löpöä”. Olemme käyttäneet sitä jo monta kertaa. Kaivosta otettu neliasteinen vesi lämpiää haluamaamme 39-asteiseksi parissa tunnissa, ja pysyy siinä kolmen asteen haarukassa, kuten on luvattu.”

Maria Eriksson

PALJU TAI ALLAS LÄMPIMÄKSI – NAPPIA PAINAMALLA

Ei enää halkojen hakkaamista! Rexener PR200 lämmittimessä painat nappia ja lämmitin hoitaa loput. Rexeneriä osaa käyttää kuka tahansa! Rexener on tehokas ja siinä on hyvä hyötysuhde. Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Rexener pitää veden lämpötilan tasaisena. Ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Nyt säädät halutun lämpötilan itse!

Rexener PR200 lämmitin voidaan asentaa joko uuden tai jo olemassa olevan kylpytynnyrin, paljun tai uima-altaan veden lämmitysjärjestelmäksi. Rexenerillä voi korvata perinteisen puulämmitteisen kylpytynnyrin lämmittimen. Veden lämmittämisen voi aloittaa jo ennen kuin allas on täynnä vettä.

Rexener PR200 teho riittää myös jopa todella ison 50 000 litraisen uima-altaan lämmittämiseen – ympäri vuoden! PR200 lämmitin on todella toimintavarma ja myönnämme sille 2 vuoden takuun. 

Puukamiinan korvaaja

“Tykkään siitä, että vesi lämpiää kylmemmälläkin kelillä nopeasti. Tämän lämmittimen ansiosta toiminnot ovat niin sanotusti koko ajan valmiina, eikä lämmittämisen aloittaminen itsessään vaadi mitään isompia toimenpiteitä. Puiden kanssa pitää kuitenkin vähän väliä lisäillä niitä ja seurata tulta. Tämä tapa vain on helpompi eikä vaadi jatkuvaa seuraamista.”

Janne Lehikoinen

Rexener Unnukka

LUE LISÄÄ

Rexener PR200

LUE LISÄÄ
 • Helpompi, nopeampi ja mukavampi vaihtoehto puulämmitteiselle paljulle
 • Pieni kulutus. Lämmön ylläpito helppoa ja edullista.
 • Tarkka termostaattiohjaus 0-45ºC
 • Toimii biodieselillä, dieselillä tai polttoöljyllä
 • Nopea veden lämmitys 
 • Ei savuhaittoja
 • Virrankulutus vain 80W
 • Helppo asentaa
 • Korvaa myös olemassa olevan puukamiinan
 • Pidentää uima-allaskautta
 • Sopii kaikkiin paljuihin ja suuriinkin uima-altaisiin
Lue lisää
LUE LISÄÄ